Dodaj do ulubionych

Kotkowe Forum Linkin Park

25.03.11, 16:53
brawoNewsy i dyskusje na temat zespołu Linkin Park ich płyt itp. na ich temat <LoL> brawo
Obserwuj wątek
    • creeping_death Re: Kotkowe Forum Linkin Park 26.03.11, 13:18
      napiszę tylko tyle,że lubię parę ich kawałków oraz,że nowa płyta zupełnie mi się nie podoba.
      • kara4454 Re: Kotkowe Forum Linkin Park 27.03.11, 20:49
        moja siostra jest ich fanką a ja lubie pare piosenek big_grin
    • trufla Re: Kotkowe Forum Linkin Park 28.03.11, 21:21
      Kocham LP.
      Nie rozumiem ludzi, którym nie podoba się ich nowa płyta lub stwierdzają, że została zrobiona pod publikę w pogoni za kasą i jeszcze większą sławą. No, ale o gustach się (podobno) nie dyskutuje...
      • 11chester11 Re: Kotkowe Forum Linkin Park 01.04.11, 13:51
        trufla ja bardzo lubie a thousand suns ale wyzywanie chłopaków od ... nie powiem czego tylko dlatego że zmienili brzmienie to przesada najpierw składali zażalenia że wszystko już było i że znowu nagrają coś podobnego a jak dostali to co chcieli to LP to zdrajcy! devil
    • yourbadream Re: Kotkowe Forum Linkin Park 30.03.11, 21:34
      Są tematy o LP, nie rozumiem tego.

Nie mniej zespół kocham, jest moim ulubionym. Wszystkie płyty lubię w różnym stopniu. Mam studyjne, muszę sobie zakupić Frat Party... <3
      Najbardziej mnie wkurzało kupowanie Meteory, szukałam tej niebieskiej, ale nie znalazłam, dopiero jak kupiłam brązową to się znalazła uncertain
      Z koncertówek nie posiadam Road to Revolution: Live at Milton Keynes.
      W MM widziałam Songs From The Underground - kupię w przyszłym miesiącu i mi mignęło LPU 9. Czekam na wypłatę.

Nie kupuję singli.
      • 11chester11 Re: Kotkowe Forum Linkin Park 01.04.11, 13:49
        Ja mam teraz do nadrobienia dużo płyt w empiku mam wszystkie LP, a posiadam tylko Road To Revolution wiec jeszcze 7 do tego solówka chestera mmm... aż mi sie miło robi jak o niej słucham + dead by sunrise i fort minor no i bym zapomniała tera promują a thousand suns a już siedzą w studiu i nagrywają nowe kawałki płyta będzie wcześniej niż się tego spodziewamy a mój portfel świeci pustkami ... baaaa jeszcze polskę mają w tym roku odwiedzić brawo
        • morelka227 Re: Kotkowe Forum Linkin Park 02.04.11, 16:43
          Też lubię LP. Numb jest fajne i In The End. Ale chyba nie muszę mówić dlaczego ich słucham... co nie chester? big_grin
          • 11chester11 Re: Kotkowe Forum Linkin Park 07.04.11, 16:32
            fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-12.html?poll617=vote&scrollTo=poll617&ml=0 głosujemy!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka