26.03.11, 14:27
Mam do was kociaki pytanko i wiem że takie watki już były ale dosyc dawno smile)))
No wiec ponieważ zauważyłam że moja grzywka zaczeła sie strasznie kręcic musze zaczac używac prostownicy sad No i mam pytanie czy ktos z was jest mi w stanie polecic odżwyke do wlosów żeby je odbudowac ale gołonie tez zauwazyłam że sa takie troche suche ale nie jakies mega rzesuszone tylko suchsze niż dawniej smile)

P.S. dzieki z góry i plisss nie kasujcie wink
Obserwuj wątek
    • twilightowa2226 WIEM! 26.03.11, 14:42
      Witaj w klubie. moja grzywka tak jak Tobie zaczęła się trochę podkręcać, ale szybko znalazłam odpowiednia odzywkę. Ja używam syoss Moistrue Intensive Care. Jest naprawdę dobra. Mi pomogła przy pierwszym użyciu.

Pozdrawiam ;*
      • urszulka2691 twilightowa2226 26.03.11, 15:27
        a wiesz moze ile ona kosztuje???
    • kaka_97_sc Re: odżywka 26.03.11, 16:17
      Teraz wyszedł nowy szampon, odżywka i jeszcze coś. Z Dove Intense Repair. Właśnie dziś kupiłam przyjmij zapro.. to dam Ci znać tak za 2 tygodnie jaki jest. I mam ten sam problem z grzywka i ogólnie... zniszczyłam je i nic nie pomaga. Dlatego musze go kupic znalazłam cos takiego: www.bangla.pl/kosmetyki-higiena/wlosy/mycie/dove-repair-therapy-intense-repair-szampon-p10779.htm
    • agakolorowa odżywka 26.03.11, 16:29
      Mam ten sam problem lecz nie tylko z grzywką ale z całymi włosami . Postanowiłam niedawno kupić sobie prostownice Philipsa Pro Care( cena 200 zł) droga ale myślałam że nie będzie tak niszczyć włosów lecz się myliłam, nie widze żadnej różnicy dalej włosy są sianowate i strasznie wypadają. Używam odżywki ( Nafty kosmetycznej ) i jakoś nie widze reultatów. Dołanczam się do pytania tego oraz mam jeszcze jedno czy znacie jakieś sposoby na wypadanie włosów- mogą to być domowe sposoby jak i kosmetyki. smile z góry dziękuję za odp i pozdrawiam
      • pola16 Re: odżywka 26.03.11, 17:33
        Ja mam ten problem ze wszystkimi włosami, ale je zapuszczam i zobaczę jak to będzie z dłuższymi, znaczy jak się ułożą, a jak na razie z prostownicą (''Remington'') używam płynu prostującego z ''Marion'', a jak już chcę je trochę odżywić, po prostowaniu nakładam dodatkowo odżywkę z "Pantene" (?) taki z zieloną naklejką. Jednak muszę płyn do prostowania chyba jednak zmienić...
        • pola16 Re: odżywka 26.03.11, 17:43
          No i miałam jeszcze takie coś, k 20 zł jakoś, ale po jakimś czasie zaczął mi przeszkadzać zapach tego czegoś;p.
    • beemazzy Re: odżywka 06.04.11, 20:15
      ja prostuję włosy, ale nie wydają się zniszczone. używam normalnie szamponu, odżywki, truskawkowej mgiełki do włosów i sprayu do prostowania z serii got2be. no i nie prostuję włosów codziennie, tylko tak trzy razy w tygodniu, bo naturalnie mam loki big_grin
    • aniulka785 Re: odżywka 10.04.11, 10:32
      ja bym chciała mieć kręcone włosy smilesmilesmilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka