keisha12 01.04.11, 16:50 Wypowiadajcie się i uzasadniajcie swoje wypowiedzi. Wątek założony...a taka z ciekawości, więc proszę nie kasować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g_o_s_i_a Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 17:13 Od 2 lat Hayley Williams Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 17:14 Ben Barnes bo jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolla06 Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 17:54 Michael Jackson !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_12 Twój największy idol/idolka. 05.04.11, 13:01 Hej. Moja największa idolka to: Ke$ha-jest spoko: D Mój największy idol to: Michael Jackson-podobają mi się jego piosenki! Odpowiedz Link Zgłoś
karcia88 Re: Twój największy idol/idolka. 21.04.11, 14:00 Emma Watson od półtora roku Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 19:07 Vanessa Hudgens, kocham ja za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 20:04 Eminem za wiele rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_1985 Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 20:10 Ashley Tisdale jest wspaniała, ma świetny głos i jest świetną aktorką Kocham ją za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia . . . 01.04.11, 20:12 eminem. nie będę pisać dlaczego, bo zbyt dużo czasu mi to zajmie. po prostu jest cudowny. pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 20:13 nie mam idolów, moich ulubionych artystów może potwierdzam kilka poglądów i to wszystko. ale żeby się z kimś utożsamiać to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 20:14 od 4 lat Avril Lavigne Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik tu... 01.04.11, 20:17 Wielu takich było jest i będzie... Ostatnio Mark Zuckerberg... Jakby ktoś nie wiedział to założyciel facebooka... Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 20:20 Matt Tuck. ^^ Nie potrafię wyjaśnić dlaczego, po prostu go uwielbiam. ;] A poza tym to również cenię Michaela Jacksona - bo osiągnął w życiu coś wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kwintesencja9 Re: Twój największy idol/idolka. 05.04.11, 12:09 Selena Gomez Od zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa_xd Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 20:39 Justin Bieber, bo kocham jego piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 20:50 Taylor Swift - Za piękny głos , za to że sława nie poprzewracała jej w głowie , za charakter , za wszystko co robi dla swoich fanów i ich kocha , za osobowość , za piosenki , za to że jest WSPANIAŁA Ashley Tisdale - Za aktorstwo , za piosenki , za głos , za charakter , za osobowość , za to że sława nie zniszczyła jej tak jak bimbera , za to że kocha swoich fanów , za to że jest WSPANIAŁA Odpowiedz Link Zgłoś
karolla06 Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 20:57 Michael Jackson dlatego że osiągnął sukces w życiu , król popu !! za to że był i dał nam tą świetną muzykę którą tworzył Za to że kochał swoich fanów !! on był jest i będzie w moim sercu Odpowiedz Link Zgłoś
xxdont.forgetxx Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 20:57 Moją jest Avril Lavigne uwielbiam ją za jej piękne i od serca piosenki, za jej styl, za to że jest exxtra też chciałabym być taka jak ona. ; *** Odpowiedz Link Zgłoś
rabid_squirrel Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 20:56 Tarja Turunen. bo ma przepiekny głos, nie wywołuje skandali i ogólnie jest wspaniała Odpowiedz Link Zgłoś
lady_famous Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 21:39 Daniel Radcliffe <3 dzięki niemu wręcz pokochałam angielski ;] był i nadal jest wielką motywacją jeśli chodzi o naukę xD uczenie się tego języka, historii czy kultury sprawia mi przyjemność jest zabawny, nie panoszy się lecz sprawia wrażenie zwyczajnego bardzo sympatycznego chłopaka bardzo poważnie podchodzi do swojej pracy xD co więcej - moja jedyna wielka platoniczna miłość ^^ <lol2> Dan jest świetny! ;* boli mnie to, że tak niewiele ludzi go nie docenia, źle się o nim wypowiada i widzi w nim przede wszystkim tylko Harry'ego ^^ najprawdopodobniej to jego największa rola, ale nie warto kogoś właściwie na starcie ( przed nim całe życie ) trzeba kogoś w miarę poznać, by móc się o nim wypowiadać, ale ok bo nie o tym temat ^^ trzymam kciuki i wierzę w Dana! ;D jest bardzo ambitny i bardzo się stara ( np How To Succeed... ) ;P zawsze go będę bronić i wspierać ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kingura117 Re: Twój największy idol/idolka. 01.04.11, 21:39 Adam Małysz - brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
myself Simon Neil :) 01.04.11, 21:39 A więc.... Dla niewtajemniczonych wokalista Biffy Clyro - szkockiego zespołu alternatywnego rocka ... Kocham go za jego wokal, osobowość, podejście do świata, muzykę i za to że jest normalny.... Jest poprostu naj Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 11:57 Kim Jaejoong! Ma niesamowity wokal i talent. Poza tym jest taki... ludzki. Gwiazdy bywają idealne aż do znudzenia, ale nie w tym przypadku. Popełnia błędy, jest trochę... dziwny, to prawda... Ale to sprawia, że mam ochotę poznać go jeszcze bardziej. Nie wywyższa się. No i ma wielki szacunek do swoich fanów. Szkoda, że nigdy nie będę miała okazji go poznać... No, ale cóż, mówi się trudno :3 Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezycowaa Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 12:50 Nie wiem. Ostatnio lubię zespół Billy Talent. No i Rihannę, a dlaczego? Podoba mi się ich muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 15:50 Slash. Za wszystko. Za jego talent, miłość i poświęcenie do gry na gitarze, za tę wytrwałość, dzięki której wygrał z uzależnieniami, za jego 'fucki', to jak mówi w wywiadach, za jego miłość do Spongeboba... xd Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy13 Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 16:03 Justin Bieber / Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
themissnothing Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 16:08 Serj Tankian. Uwielbiam go za jego muzykę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 18:24 Vanessa Hudgens, jest wspaniała . Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 20:24 Shakira Kocham ją za muzykę, którą tworzy. Za wspaniałe piosenki i teledyski. Za dobre serce. Za skromność. Po prostu za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
malowana505 Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 20:59 Taylor Swift () za muzykę,dojrzałość,głos,charakter,teksty piosenek,za to,że sława nie przewróciła jej w głowie,za to,że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 21:37 Bill i Tom Kaulitz na zawsze .!! za co ? za wszystko za muzykę , za to , że są . Ogólnie całe TH Odpowiedz Link Zgłoś