rikkki było 02.04.11, 21:39 Kurt ;] a tak wgl to mi się nie chcę uzasadniać, tak jest i tyle ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hariett Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 22:05 Moją idolką jest Taylor Swift. Ma cudowny charakter, sława nigdy nie uderzeła jej do głowy. Jeśli ona jest, jeśli ona się uśmiecha... ja promienieję. Jest dla mnie wzorem. Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowakawa Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 22:10 Serj Tankian,Kurt Cobain - Dwóch najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 22:18 Nie jestem w stanie wskazać jednego ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
vavamuffinka Re: Twój największy idol/idolka. 02.04.11, 22:25 Moją idolką jest Dulce Maria. Nie będę się rozpisywać dla czego właśnie ona, po prostu dzięki temu co robi dla innych wpadła do mojego serducha. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy...girl Re: Twój największy idol/idolka. 05.04.11, 08:21 willow sith bo w tak młodym wieku osiągnęła tak wiele willow Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: Twój największy idol/idolka. 05.04.11, 11:56 no patrząc na mój profil wiadomo że chester chester i tylko chester bennington jak pewnie się nie domyślacie kim on jest to jest on wokalistą linkin park i dead by sunrise kocham alternatywną muzykę jego siłę w głosie niesamowite poczucie humoru styl tatuaże i wszystko pije za niego bo on lubi dobre piwko Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Twój największy idol/idolka. 05.04.11, 08:26 Numer 1 : SELENA GOMEZ Numer 2 : ASHLEY TISDALE Bo tak jest,że je uwielbiam są śliczne ,mają świetny styl fajne piosenki i są cudne Odpowiedz Link Zgłoś
katherinepierce Re: Twój największy idol/idolka. 05.04.11, 08:46 Johnny Depp, bo potrafi zagrać każdą rolę Odpowiedz Link Zgłoś
fatality Re: Twój największy idol/idolka. 05.04.11, 12:03 Ewa Farna , bo jest bardzo mądra i ma świetny głos Odpowiedz Link Zgłoś
arasha EminEm!!! 05.04.11, 12:24 poniewaz udowodnil ze mozna z nikogo stac sie kims i jego piosenki sa cudneee Odpowiedz Link Zgłoś
vanfron_lovely TUTAJ :-* 05.04.11, 12:35 Mam dwóch : ~ JUSTIN BIEBER : 3 nie da się opisać dlaczego . po prostu ma to coś w sobie . uwielbiam jego piosenki, jego głos, gdy poszłam na jego film never say never polubiłam go jeszcze bardziej przeżył on w swoim życiu dużo mimo że ma 17 lat LoveForever ~ HUDGENS <3 ją natomiast kocham za jej usmiech, za jej głos a przede wszystkim że umie zagrać każdą rolę w filmie forever <3 Odpowiedz Link Zgłoś
smiley12 Re: Twój największy idol/idolka. 05.04.11, 13:07 Selena Gomez, a sportowym Michał Ciarkowski z Warty Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Twój największy idol/idolka. 05.04.11, 13:15 Freddie Mercury & Anahi Freddie - za jego świetny głos, po prostu za wszystko Anahi - za to,że pomaga wielu ludziom,roztacza wokół siebie taką magię i że po prostu jest sobą oni są najlepsi ! Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Twój największy idol/idolka. 05.04.11, 14:20 Freddie Mercury - za jego świetny kontakt z fanami, za jego głos, za jego rysunki, za jego teksty piosenek, za to, że był i tworzył. Johnny Depp - za to, że szanuje i lubi swoich fanów, za jego miny, za to, że nie przejmuje się zdaniem innych, za to, że nie ma parcia na szkło. Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: Twój największy idol/idolka. 05.04.11, 17:24 Moja ulubiona idolka:Zendaya Coleman,Miley Cyrus,Bella Thorne,Willow Smith,Beyonce (jest ich 5;nie mogę się zdecydować xD) Mój ulubiony idol:Jaden Smith Odpowiedz Link Zgłoś
edwardrzadzi Re: Twój największy idol/idolka. 09.04.11, 21:52 ROBERT PATTINSON Kocham go za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
martynka5008 Re: Twój największy idol/idolka. 13.04.11, 13:13 Ewa Farna Ma super piosenki,gra w serialu,promuję kosmetyki ekologiczne,chętnie udziela wywiadów,a jednocześnie jest normalną dziewczyną normalnie się uczy itd Odpowiedz Link Zgłoś
pigwa123 Peace 21.04.11, 06:40 Niestety nieżyjący już Kurt Cobain . Wokalista zespołu 30 STM . Jared Leto . i jak na razie z aktorów ,,polubiłam,,Gierszała .I to nie dlatego że zagrał w Ss -.- Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: Peace 27.04.11, 19:35 Chester Bennington - Wokalista Linkin Park Wprost go ubóstwiam ... nie tylko za muzykę ... Im Chazy Chaz Odpowiedz Link Zgłoś
jaejung .. 27.04.11, 19:45 największy idol/-ka? Ninomiya Kazunari oczywiście. dlaczego? jest członkiem japońskiego boysbandu 嵐 [dodajmy najdziwniejszym członkiem], gra na pianinie, gitarze, harmonijce, gitarze basowej i perkusji, uwielbia dotykać swojego lidera - Satoshiego Ohno po różnych nie zawsze ciekawych miejscach, ma dziwne poczucie humoru [wystarczy pooglądać kilka odcinków np. Arashi ni Shiyagare czy Arashi no Himitsu-chan], jest świetnym aktorem Listy z Iwo Jimy!!!], te jego "hamburger hands", jest wredny, chciwy i sarkastyczny, no i jest otaku! Odpowiedz Link Zgłoś
delena1 Re: Twój największy idol/idolka. 14.05.11, 19:05 moją idolką jest Avril Lavigne bardzo lubię jej piosenki ale również i osobowość zakręcona pięknie śpiewająca amerykanka która pokazuje kim naprawdę jest Odpowiedz Link Zgłoś
dont_forget Re: Twój największy idol/idolka. 14.05.11, 20:15 Vanessa Hudgens - jest piękna, jest utalentowaną aktorką, ma śliczny głos i po prostu - jest wspaniała Odpowiedz Link Zgłoś
sileny_ .................... 14.05.11, 20:27 Największa idolka - Lisa i Jessica Origliasso od dwóch lat. Kocham je za to jakimi są ludźmi, jak traktują fanów, a przede wszystkim za wspaniały głos i talent muzyczny. Największy idol - Tyler Bryant i Michael Paynter - kocham ich za niesamowite głosy Sherman - Kocham to jak gra na gitarze, widać że to jest jego pasja. Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Twój największy idol/idolka. 14.05.11, 20:48 Demetria Devonne Lovato jej oddanie. jej pomoc. jej przyznanie się do błędów i nakłanianie do nie popełniania ich przez inne osoby. jej serce. jej uśmiech. jej głos. jej fanów(są najlepsi na świecie, nie da się ich przebić).jej muzykę. kocham ją za wszystko. Taylor Michel Momsen za muzykę. za głos. za aktorstwo. za wyrażanie swojego zdania i robienia tego co czuje, bez strachu przed zdaniem innych. Odpowiedz Link Zgłoś