cyniczna 02.04.11, 09:43 cześć dziewczyny. chciałabym zapytać czy tej wiosny też preferujecie skórzane kurtki myślę, że wiecie o jakie mi chodzi.. czy tez może coś innego hmm np, jakieś płaszczyki.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalka848 Re: wiosenna kurtka. 03.04.11, 14:04 ja tam też mam skórzaną;0 i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: wiosenna kurtka. 03.04.11, 14:11 Z tego co przeczytałam tutaj to wnioskuję, że kupując skórzaną kurtkę 'dołączysz do reszty' . Teraz większość takie nosi, więc na twoim miejscu kupiłabym ładny, cienki płaszczyk.. That's all Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: wiosenna kurtka. 03.04.11, 14:27 u mnie wszystkie dziewczyny maja ja nie zamierzam tez kupowac tylko wole kupic plaszczyk ;p Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: wiosenna kurtka. 03.04.11, 14:28 Jeśli chcesz dołączyć do ''całej reszty'' to kup sobie ''skórzaną'' kurtkę. Ja wolę płaszczyk ew. noszę też skórę, ale taką typową z klamrami i wzmocnionymi łokciami. Tego czegoś co wszyscy w tym teraz chodzą za cholerę na siebie nie włożę. Brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 16:26 skórzane kurtki są bardzo fajne i pewnie z chęcią kupiłabym taką, gdyby nie fakt, że są tak strasznie popularne. co druga dziewczyny na ulicy wygląda tak samo. jakieś oblężenie. więc kupiłam sobie granatową kurtkę-płaszcz. nie wiem jak to nazwać, długość na pomiędzy (z Housa, może ktoś widział, były jeszcze różowe). Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Hahaha. 04.04.11, 17:01 Bo powstało stwierdzenie, że jak reszta to nosi to coś jest złe. Skarby, skórzane kurtki, a nie skajówki zawsze są modne. Nosiłam ją przed tym całym szałem ze względu na to, iż u mnie w rodzinie praktycznie każdy posiada porządną skórę i będę w niej łazić długo po całym zamieszaniu. Płaszczyk również mam i co z tego? Nosi się to, co jest wygodne i zgodne z własnym gustem. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 19:32 skóry są nudnawe. przynajmniej te ukobiecone, których teraz pełno: mi się podobają te bardziej ciężkie, klasyczne, jeśli już miałabym takie nosić. w ogóle bardzo się cieszę, że dwa lata temu z haczykiem kupiłam sobie elegancką kurteczkę w malutką, szarą pepitkę o kroju przypominającym te skórzane - jest kochana. i w przypadku tego sezonu okazała się niezwykle oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 20:33 Mam płaszczyk i kurtkę z Orsaya w takim militarnym, wojskowym stylu. Nigdy nie miałam skórzanej kurtki - dla mnie to była tandeta od początku... Odpowiedz Link Zgłoś
zeroplastic Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 20:33 Ja osobiscie polecam kurtki skurzane lub takie z materiału w kratkę bo one sa teraz wlasciwie najmodniejsze i są wygodne i sama takie kurtki nosze Odpowiedz Link Zgłoś
cookies_ <3 04.04.11, 21:38 Ja kupiłam sobie w h&m płaszczyk czarny na guziczki. Piękny : D Podobają mi się również skórzane kurtki, mhm to znaczy się takie skajki, ale uważam że strasznie dużo osób je nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 21:39 hm, czytając wcześniejsze wypowiedzi natknęłam się na stwierdzenie "szał na skórzane kurtki". cóż, zawsze będzie na coś moda, a jeżeli Ci się one podobają to nie ma co się sugerować tym, że ktoś może uważać to za przereklamowane. ja osobiście mam zarówno skórzaną kurteczkę, jak i płaszczyk. podobają mi się oba rozwiązania, więc konkretnie na jedno nie umiałam się zdecydować pozdrawiam, miaumiauu Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 22:14 zauważyłam, że teraz większość dziewczyn nosi albo płaszczyki albo skórzane kurtki, dlatego z moim nonkonformistycznym nastawieniem kupiłam coś podobnego do: i jestem zadowolona :} Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 22:24 ja czekam za skorzanymi takimi krótszymi itp. tylko bylam w Bershka i były ale po 370/400 zł a to duzo jak na kurtke.. moze beda jakies fajne jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: wiosenna kurtka. 05.04.11, 11:39 skórzane kurtki są fajne, lubię w nich chodzic xd Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: wiosenna kurtka. 05.04.11, 14:04 Teraz jest szał na skórzane kurtki. Ja kupiłam sobie w Croppie taką kurtkę w stylu jakby militarnym i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: wiosenna kurtka. 05.04.11, 21:56 mam pseudoskórzaną; nie podoba mi się, że co druga dziewczyna w takich chodzi, ale spoko. w sobotę jadę na zakupy i chcę nabyć jakąś nową, zobaczymy, czy się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: wiosenna kurtka. 06.04.11, 17:00 skórzane kurtki są ohydne, ja noszę płaszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: wiosenna kurtka. 06.04.11, 19:52 ja właściwie mam trzy kurtki na wiosnę XD. jedną kupiłam, jedną mam z zeszłego roku, a jedną z jesieni. pierwsza to skórka, właśnie taka o jakiej mówisz - koloru.. taki.. taki jasny brązowy. druga to taka zielona, jak płaszczyk, tyle, że krótka. no i jedną mam jeansową, krótką z podwijanymi rękawami. tak jak jest cieplej . Odpowiedz Link Zgłoś