alusiekk a ja... 04.04.11, 16:39 wyjeżdzam na 2-tygodniowy obóz pod namiotami. będzie cudownie,juz nie moge się doczekać. A za niedługo na 3 dni "Bieg nocny szlakiem leśnym" megaśnieeee! pzd.Al♥a Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 16:41 W czerwcu jadę ze szkołą na wycieczkę kilku dniową, potem na polskie morze, no i z kumpelkami się spotykamy jak zawsze.xd może koledzy nas odwiedzą.xd Odpowiedz Link Zgłoś
olka0611 Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 16:48 NIE LUBIĘ WAKACJI. TĘSKNIĘ ZA KOLEŻANKAMI I KOLEGAMI... Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika xdd 04.04.11, 17:04 Nowy Jork. xd tam spędze połowe wakacji. xd z moją ciocią, przyjaciółmi których poznałam 2 lata temu... w sierpniu jadę do Hiszpani, z rodzicami i moim przyjacielem. xd ubłagałam rodziców. pewnie jeszcze jakoś umówię się ze starymi znajomymi, którzy się mi rozjechali po Polsce. xd Odpowiedz Link Zgłoś
alexalexalex Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 17:11 Ja lecę do Los Angeles do cioci prawie na całe wakacje. W sumie to najpierw do LA później przelatuje do Atlanty a następnie do NY, bo moja ciocia ma tam domy ;D Ja się już nie mogę doczekać wakacji, a jeszcze tak długo ): Odpowiedz Link Zgłoś
ania98 Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 17:18 ja w czerwcu jadę do Kołobrzegu na 2tyg potem wracam i jadę do Koszalina a w Sierpniu do Zielonej Góry Odpowiedz Link Zgłoś
answer Uuuuuuuu! 04.04.11, 17:44 Kocham wakacje. Samotność mi nie doskwiera bo codziennie spotykam się z przyjaciółmi. W tym roku jadę na tydzień do Paryża. Disneyland, te sprawy. Potem Hiszpania i tygodniowy rajd po Polsce z Best Friends. A reszta to spotkania z przyjaciółkami. Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia441 Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 17:36 Obowiązkowo w Lipcu z rodzicami nad Polskie morze.Jednodniowe wycieczki po całej Polsce kocham to. Reszta wakacji ogniska ,nocowania w namiotach z przyjaciółmi.Co wieczór jazda na rowerze i na meczy kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
bella_cullen.ec Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 17:38 jak fajnie...już niedługo wakacje... ja jadę na wakacje do Grecji..ale to na początku lipca...a moze pozniej jeszcze cos sie wymysli;D Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kara4454 04.04.11, 17:45 ojeja już tylko 80 dni ! xddddd ja jeszcze nie wiem ale musze koniecznie pojechać nad morze bo bez tego nie wyrobie Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 04.04.11, 17:52 hmm nauka bo ten rok olałam... może jeszcze coś ale wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
kingulec111 Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 17:58 W tym roku do Międzywodzia nad morze (już nie mogę się doczekać ), do babci i dziadka na tydzień, do kuzynki na basen! A tak poza tym to bardzo szybko zleciały te 7 miesięcy i dobrze WAKACJE RZĄDZĄ Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 18:05 Nie mam konkretnych planów, jak się uda to może do znajomych do Warszawy, ale wątpię, i chciałabym też na koncert Paramore Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Peełno planow 04.04.11, 18:19 Pelno planow jak to zawsze ja ;d kilka obozow, wyjazd z rodzicami, podroze ze znajomymi, cale wakacje zajete Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 18:34 wakacje będą cudowne, pomijając fakt, że w lipcu na całe życie jadę do szwabów będę chodziła do międzynarodowej szkoły z nie wiadomo kim, będę musiała znać ten durny język, a w szkole mam z nim problemy, i będę musiała wszystkich znajomych, przyjaciół zostawić. pomijając wszystko te wakacje będą cudowne <3 Odpowiedz Link Zgłoś
aduxd Plany na wakacje 04.04.11, 18:40 Ja to w 3 tygodniu lipca jade pod olsztyn. Natomiast w ostatnim tygodniu lipca i do końca pierwszego tygodnia sierpnia jade na wakacje do mojej siostry ciotecznej na mazury. a rodzice chcą mnie jeszcze wyslać na kolonie ale to jeszcze nie jest pewnePozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
agakolorowa Bługaria 04.04.11, 18:44 mam nadzieję że uda mi się spełnić mój plan i wyjechać na kolonie do Bługarii. Niestety zbytnio nie mam z kim więc do wakacji musze kogoś wykąbinować i i 14 upalnych dni spędzić w młodzieżowym gronie w Bługarii. Reszte spędze na miejscu na kąpielach i innych rozrywkach ... ! Życzę wszytskim Kotowiczkom udanych wakacji i dobrej pogody Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowakawa Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 18:49 Ja jadę na kolonie do Hiszpanii. Z biura podróży "Włóczykij", gdyby ktoś jechał to niech pisze na priv. (termin 13.07 - 25.07.11) to się może bliżej poznamy przed wakacjami Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa2226 Tutaj! 04.04.11, 18:49 Ja mieszkam nad morzem więc pewnie będę chodziła codziennie na plażę. Pojadę do Pruszcza Gdańskiego, żeby odwiedzić kuzynkę. Później wrócę do mojego ukochanego Gdańska, a następnie odwiedzę Szwecję. Później znów wrócę do Gdańska i przez całe wakacje będę chodziła na karaoke w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
megi13 Netherland <3 04.04.11, 19:02 W lipcu przyjeżdża mój brat z Holandi i zabiera mnie tam jeszcze nie wiem na ile. + pojedziemy do Paryża ( obiecał mi ;> Mam nadzieje że z miesiąc u niego posiedze . Potem może do Krakowa do kuzynki. Dziewczyna mojego brata mówiła coś że zabierze mnie do Włoch ale pewnie to nie wypali a reszta czasu to albo na działke do friend <3 albo na basen Odpowiedz Link Zgłoś
anusia310798 Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 19:04 JaK co roku jadę do Kanady do Toronto ( po części jestem kanadyjką i tam tez się urodziłam) i uprosilam rodziców żebyśmy polecieli na tydzien do L.A. Nigdy nie byłam nigdzie poza granicami Polski i Kanady. Wreszcie jakaś odmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 19:05 mój wuj przyjedza 22 czerwca do polski (wtedy my 3 klasy bedziemy miec juz wakacje ) i zostaje z zona na tydzien a potem razem ze mna jedziemy no niemcie i laba 2 tygodnie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 19:17 Ja chyba jadę w rodzinką do Zakopanego.Ja mam bliziutko morze : DD . I na pewno pojadę do kuzynów : )) . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Plany wakacyjne 04.04.11, 19:20 Na całe lato wyjeżdżamy do domku letniego nad jeziorem, jakieś 30 km od miejsca, w którym mieszkamy na stałe, czyli od Elbląga :} Z przyjaciółmi i chłopakiem jedziemy od 9 - 20 lipca do Bułgarii na kolonię. Zapewne, jak co roku, z siostrą i babcią pojadę do domku nad morzem na tydzień. Może uda mi się przekonać rodziców, żeby w innym terminie kilka nocy spędzić w tym domku czas bez opieki z przyjaciółmi c: No a tak poza tym to będe kursować między domkiem letnim a Elblągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl p l a n y w a k a c y j n e . 04.04.11, 19:20 czerwiec/lipiec -> polskie morze w sierpniu -> londyn a narazieee testy gim . Odpowiedz Link Zgłoś