Dodaj do ulubionych

Fryzura z ogolonym bokiem

• svnae Re: Fryzura z ogolonym bokiem 24.07.11, 08:35
      Jeśli nie macie takiej fryzury to dlaczego mówicie że ohydna, że krzywdzi, że fuj, że jak to odrasta?? ja taką mam, mi sie podoba, włosy są żeby głowe przystroić jak moja babcia mawiała i należy sie nimi bawić, nawet jeśli oznacza to ścięcie ich na łyso. wszystkiego trzeba próbować ;] otóż to jest tak: jeśli juz sie wygolisz to musisz włosy przyzwyczaić do fryzury. to jest tak jakbyś sobie robiła przedziałek.. To ci fryzjer dokładniej powie, ale włosy beda takie jak chcesz... Jeśli chodzi o zakrycie to zależy jak dużo wygalasz.. ja nie zakrywam w ogóle bo po co.. jeśli strasznie by ci przeszkadzały w łosy które spadają ci na twarz lub na ten bok to polecam lakier, jakiś utrwalacz do fryzury.. Ja w szkole jedyna mam takie włosy i jest spoko.. mi podobno pasuje więc jes ok ;] co do odrastania no włosy kiedyś muszą odrosnąć więc mi tak po miesiącu odrasta ok. 1-2 cm.. nie przeszkadza mi to zbytnio bo w lato teraz wiąże kucyk i wygląda ok.. a jak mi przeszkada to po prostu lece do fryzjera ;]
    • wicia15 Re: Fryzura z ogolonym bokiem 31.07.11, 19:34
      mi się nie podoba
    • mysiuniaxpp Re: Fryzura z ogolonym bokiem 01.08.11, 21:50
      też mi się podoba wygolenie, ale raczej tego nie zrobię. szkoda mi włosów i właśnie to odrastanie..
    • sandrolaxd Re: Fryzura z ogolonym bokiem 01.08.11, 22:03
      Nie mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka