Dodaj do ulubionych

Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd

• ixxprincessxxi O_o WTF?! 09.04.11, 12:32
      Nie no bez jaj! Ona jest 10000 razy gorsza od Dżastina!!!
      Fuj! Mogłabym zostać nawet jego fanką, byleby ona znikła!!!scianascianasciana
    • sophijja Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 09.04.11, 12:47
      No comments! -_- Ja powiem tylko ze jest duzo talented dziewczyn ktora powinny byc slawne (: for example: !
    • alice94_ A kto to jest ? xD 09.04.11, 12:50
      • alice94_ Re: A kto to jest ? xD 14.04.11, 20:45
        O boże .scared Te g.wno właśnie leci w radiu zet ;/
    • dream_ -. - 09.04.11, 12:53
      Już to jest lepsze hihi devil
    • beautiful_ Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 09.04.11, 12:58
      Nie mam pojęcia kto słucha takiego shitu, toż to jest gorsze od Biebera którego nienawidzę... Mam nadzieję że jej płyta nie stanie się hitem bo będzie taki sam szał jak na Biebera który albo mi się zdaje albo trochę maleje [powoli powoli do celu] xD

Przecież miliony ludzi wstawia swoje klipy na youtube to dlaczego akurat jej stał się taki popularny? Nic z tego nie czaje no ale cóż...

P.s sorry jeżeli w jakikolwiek sposób uraziłam fanów Biebera czy Rebbeci....
    • just...me Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 09.04.11, 12:59
      Zremiksowane bagno i 2 metry w mule. Kwacze jak kaczka, a taki teledysk to ja mogę u siebie w domu nakręcić i nie muszę mieć menagera. Jedny jej atut w porównaniu do Biebera to to, że jest ładniejsza.
      • crazy...girl Rebecca Black <3 09.04.11, 13:10
        ja ją uwielbiam kocham tą piosenkę dla mnie jest super i tylko wyczekuje płyty <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
    • psota_21 Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 09.04.11, 13:11
      Najwidoczniej ludzie lubią taki chłam. To dołujące...
    • jola.ka fu. 09.04.11, 13:34
      Ona i jej głos (czyt.skrzek) to jakaś porażka. Mój kot by to lepiej zaśpiewał
      devil
    • dagmarka1998 Po przeczytaniu pomyślałam to co ty na początku ;p 09.04.11, 13:35
      • donia.19 ;/ 09.04.11, 13:44
        moja reakcja była identyczna ...

sorry , ale ta piosenka jest przeznaczona tylko dla ludzi którzy nie słyszą sciana

jak można zachwycać się kimś kto wgl nie umie śpiewać ?? to jest poprostu jakaś paranoja ... jest na świecie tyle ludzi z prawdziwym talentem , ale nie ... ktoś musiał wypromować tą "gwiazdke " ehhh ..co się dzieje z tym światem ??! ciekawe czy ja jakbym dała na YT piosenkę odrazu byłabym gwiazdą ? chyba nie .... nie czaję fenomenu tej laski uncertain jest beznadziejna pod każdym względem sciana
    • trufla Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 09.04.11, 13:47
      2 miliony ludzi kupiło tę piosenkę? Dżizas, co ona ma w sobie?
    • diamond_girl12 Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 09.04.11, 13:58
      Nie wiem czym Amerykanie się tak zachwycają ... ;/ tongue_out
      Friday to tylko przeróbka jej głosu. A jak słuchałam jej akustycznie to strzasznie fałszuje ! sciana
    • figet11 Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 09.04.11, 14:01
      yyy ... jaki zal !! przecież ona jest okropna !! widać że w stanach nie mają gustu confused
      • sylwek11 Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 09.04.11, 16:15
        Łoo faak .xd Mam jej dosyć xd
    • katyk Oni się z niej śmieją, dlatego jest popularna 09.04.11, 19:25
      nikt się nią nie zachwyca, o nie!
    • mia. Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 10.04.11, 21:26
      Ja tam ją lubię. Można się pośmiać. XDD
      i nie oszukujmy się, połowa ludzi się na niej wyżywa, a potem sami nucą tą piosenkę. Jest taki pogląd, że Rebbeca nie jest znienawidzona dlatego, że jest sławna, ale jest sławna dlatego, że jest znienawidzona. Z tego co pisze na Onecie, to miało być tylko dla niej, dla zabawy. To my, oglądając to i komentując sprawiliśmy, że zaszła gdzie zaszła i planuje wydać album...
      • molinka Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 12.04.11, 18:49
        Ta piosenka na YouTube ma jakieś 90% na nie haha ; D
        gdyby nie hejterzy nie byłaby aż taka popularna .
    • oolluussiiaa96 Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 12.04.11, 21:43
      wedlug mnie ona jest tragiczna. jest jeszcze wiele innych nie odkrytych talentow na swiecie
      • mikessa Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 13.04.11, 21:56
        Ejj, bo ja się boję ludzi, którzy ją lubią ... Jak można coś takiego słuchac, a co gorsze lubiec ?? Mi już jest niedobrze od samego patrzenia ... OMG.
    • dont_forget Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 14.04.11, 19:54
      Ona jest okropna. Ma beznadziejny głos, i zero samokrytyki. Myśli, że jest gwiazdą, a tak na prawdę wszyscy się niej śmieją. A tekst i teledysk do tej jej pseudo piosenki ? Tekst bezsensowny, a teledysk - jakby był nagrany na komórkę.
    • beemazzy Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 14.04.11, 20:18
      generalnie starałam się jakoś przechodzić obok tego pseudo fenomenu, ale jak zobaczyłam wypowiedzi w wątku to postanowiłam się przełamać i weszłam na youtube. pierwsza myśl : jeeeeeezu, jak ona skrzeczy : o obiecuję, że już nigdy w życiu nie powiem słowa na biebera XD
    • bugaboo_ przypomina mi się tu powiedzonko... 14.04.11, 20:34
      ... haters makes me famous.
      • laney. Re: przypomina mi się tu powiedzonko... 14.04.11, 20:42
        Pannę Black można skomentować krótko: facepalm.

Odniosła sukces na yt? Tak, chyba ludzie, którzy śpiewają amatorsko pod prysznicem chcieli się przekonać, że jednak mają głos. W porównaniu z nią prawie, z naciskiem na prawie, każdy umie śpiewać.

A o ambicji tekstu to już w ogóle się nie można wypowiadać. Taki "epicki, pełen pozytywnego przekazu"...
        Jeśli napisała go sama, to jestem ciekawa, jak ona się uczy.

Potem trudno się dziwić, że coraz młodsze pokolenia głupieją.

Melodyjka jest, słowa jakieś są, teledysk jest, gwiazda jest - i już mamy przepis na sukces w pożalsiębożeszołbiznesie.
    • alice94_ Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 14.04.11, 20:47
      O boże surprised . Te g.wno właśnie leci w radiu -.-
    • kropka_myslnik Ach... 15.04.11, 11:39
      Fenomen Rebeki Black zastanawia mnie od momentu, w którym usłyszałam jej "Friday".

A może wyjaśnienie jest proste? Bezguście, tandeta i brak talentu są dziś w modzie.

Myślnik
      • roxy11 Re: Ach... 15.04.11, 12:46
        '[...]postacią rozpoznawalną na całym świecie.'

lol, no to chyba jestem trochę dziwna, nie słyszałam o dziewczynie c:
    • justinfans Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 15.04.11, 15:10
      Ona wogóle nie ma talentu moim zdaniem.Zresztą tsa piosenke może zaśpiewać każda dziewczyna.A ta jej piosenka jest wogfóle bez sensu.wogóle mnie jakoś nie zaciekawiła.gdyby nie Onet.pl to bym o niej nic nie widziała bo też tak jak ty przeczytałam ten artykuł.
    • rilanja Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 15.04.11, 22:16
      moim zdaniem ta dziewczyna wogóle nie umie śpiewać
    • phraine Re: Rebecca Black, Artykuł na onecie.xd 18.04.11, 15:44
      Nie lubię jej + ona nie umie śpiewać
    • zuzka11 Re:Ja pier.... 22.04.11, 07:56
      Co to ma być do jasnej cholery!Niby taka najbardziej rozpoznawalna,niby to niby tamto,a założę się,że jakbym moją "pseudo" koleżaneczkę,która ma 10 lat,kto jest najsławniejszym dzieckiem to na pewno odpowiedziałaby mi,że córka prezydenta USA!scianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianascianashockshockshockshockshockshockshockshockshockshockshockshockshockshockshockshockshockshock=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:-|:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(
    • theklaudia ja wogóle nie rozumiem.... 22.04.11, 08:24
      ... tego zamieszania wokół niej ;/
      GŁOS jest strasznie zmiksowany i brzmi jak 4 latka która śpiewała Bimbera wink
      teledysk to do dupy, stoi śpiewa jak kaczka i patrzy się prosto w kamere ;/
      A słowa ? do bani...
      1 zwrotka
      7 rano, wstaję o poranku
      Muszę się odświeżyć, muszę pójść na dół
      Muszę wziąć moją miskę, muszę zjeść płatki
      Widzę wszystko, czas upływa
      Zegar tyka, wszyscy się śpieszą
      Muszę zejść na dół na przystanek autobusowy
      Muszę złapać autobus, widzę moich przyjaciół (przyjaciół)

Są na przednich siedzeniach
      Siedzą na tylnych siedzeniach
      Muszę się zdecydować
      Na którym siedzeniu usiąść?
      gdzie sens !!!
      a co do artykułu, najpopularniejsza ? pomyliło im sie chyba najgorsza....
      big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka