optymistka_ 09.04.11, 12:20 byłyście małe? : > Ja zawsze chciałam być nauczycielką, a teraz nie wiem co mi strzeliło do głowy. Nie wyobrażam siebie w tej roli. : p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donia.19 Re: * 09.04.11, 13:33 od zawsze chciałam być piosenkarką lub aktorką teraz też Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 13:48 Chciałam mieć swoją własną fabrykę czekolady ; D Odpowiedz Link Zgłoś
hopeandsmile Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 13:53 chciałam być piosenkarką, pisarką, tancerką bądź archeologiem c; Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 19:38 Kiedyś chciałam być fryzjerką a później modelką a teraz chce być aktorką albo fotografem ale bardziej aktorką. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwusia97 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 11.04.11, 10:27 chciam być tancerką lub aktorką ^^ nic się nie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
s_e_l_e_n_a Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 21:00 Tak właściwie to u mnie to ciągle się zmieniało oprócz ekspedientki chciałam też być piosenkarką i aktorką, ale nie mam talentu wokalnego więc bardziej realne było aktorstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pusiooooo Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 22:10 Ja bym chciała być dziennikarką lub prawniczką Odpowiedz Link Zgłoś
kivi14 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 10.04.11, 08:18 Tancerką lub piosenkarką ale nadal chce nimi być Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Jestem inna...^^ 09.04.11, 14:06 Chciałam być strażakiem Jak miałam jakieś cztery lata ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
crazy...girl a ja 09.04.11, 14:12 chciałam być architektem,modelką,sportsmenką,nauczycielką,policjantką,tancerką, makijażystką, zoologiem,weterynarzem,fryzjerką,podróżniczką,piosenkarką i kimś tam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
glossy . . . xdd . . . 10.04.11, 19:41 Ja tam chciałam zostać księżniczką..ale jak się dowiedziałam, że to raczej nie możliwe było mi przykro i została piosenkarka lub fryzjerka , a nawet ekspedientka . ! xdd Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 ___________________________ 09.04.11, 14:23 chciałam pracować w banku albo być informatykiem XD Odpowiedz Link Zgłoś
tyna606 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 14:34 Jak byłam mała zawsze chciałam być piosenkarką i wszyscy mi do dzisiaj mówią że powinnam, ale teraz marze o fotografii... Odpowiedz Link Zgłoś
wikusia...tusia Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 22:00 Jak byłam mała chciała być piosenkarką i moje marzenia tylko trochę się zmieniły ponieważ teraz dodałam do tego jeszcze grę na perkusji i gitarze Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 14:50 fryzjerka, modelką oraz księżniczką Odpowiedz Link Zgłoś
freesz Zawsze marzyłam, aby 09.04.11, 14:55 zostać księżniczką, piosenkarką, zawodową tancerką lub modelką c: Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_jasper Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 15:12 lekarzem, chirurgiem, policjantką, siatkarką, fryzjerką, piosenkarką i aktorką... a od jakiegoś czasu kamerzystką i reżyserką... Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 15:43 Ja chciałam być weterynarzem, archeologiem, policjantką lub detektywem (moje upodobania co do przyszłego zawodu zmieniały się w takiej kolejności, w jakiej wymieniłam zawody). A w późniejszych latach miałam bardziej "realne" pomysły, tj. chciałam być aktorką. Odpowiedz Link Zgłoś
wera99 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 10.04.11, 12:14 projektant ogrodu, dziennikarka, lekarz lub aktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 :P 09.04.11, 16:06 Paleontologiem Wtedy kochałam dinozaury. Jedni chcieli być aktorkami, inni piosenkarkami ,a ja paleontologiem Oczywiście już nie chcę być Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 + 09.04.11, 16:09 Chciałam stworzyć własny park Jurajski ...-,- Ach te dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: + 09.04.11, 16:32 No ja oczywiście chciałam byc piękną księżniczką, a tak po za tym to piosenkarką, trochę nauczycielką i sprzedawczynią w sklepie z ciuchami, haha xd Teraz oczywiście jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
noboundaries Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 16:50 Ja baaardzo długo chciałam być zoologiem. Minęło mi to dopiero wtedy, kiedy poszłam do gimnazjum, ale nadal kocham zwierzęta ;D Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 16:50 chciałam być nauczycielem i jakoś się to nie zmieniło bo teraz też się nad tym zastanawiam, ale wiem, że chciałam być też policjantką, a teraz jak o tym pomyślę, to śmiać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kira13 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 16:52 ja, kiedy byłam mała chciałam zostać wampirem, albo zombie zawsze byłam tak przebrana na balach kostiumowych xD chciałam też być aktorką albo piosenkarką, ale też wterynarzem, policjantką, albo agentem FBI Odpowiedz Link Zgłoś
aga.sz Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 19:10 Zawsze, jak byłam mała, chciałam być piosenkarką i nauczycielką. Przez myśl przelatywało mi tez bycie aktorką... W sumie kazdy, jak był małym dzieckiem 'przepowiadał' sobię taka wymyśloną przyszłość. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
muahahah Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 19:11 optymistka_ napisał(a): > byłyście małe? : > > > Ja zawsze chciałam być nauczycielką, a teraz nie wiem co mi strzeliło do głowy. > Nie wyobrażam siebie w tej roli. : p ja też nauczycielką, jak mama x D Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa7890 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 19:11 Ja chciałam być policjantką.A teraz nie wiem co mi strzeliło do łba!HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
il.vero.me Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 19:14 W dzieciństwie moim marzeniem było zostanie światową Projektantką mody. Dzisiaj gdy o tym pomyślę - śmiać mi się chce Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 19:19 Wszystkie dobrze platne prace modelka, piosenkarka i inne Odpowiedz Link Zgłoś
grabi_son Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 19:20 Jak byłam mała chciałam być weterynarzem ;D a teraz technik ochrony środowiska Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 19:21 Ja chciałam być weterynarzem, ale teraz mi się odechciało. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 19:22 Kosmetyczką Odpowiedz Link Zgłoś
lost_in_life Re: x__x 09.04.11, 19:33 ja chciałam zostać chemikiem, ale tylko dlatego, że naoglądałam się 'Krecika'.... Oo Odpowiedz Link Zgłoś