vanesskaxdd 10.04.11, 18:15 Zbliżają sie wakacjeee, no i potrzebuje strój kapielowy. Czy ktoś z Was wiem, gdzie mogę kupić..coś w tym stylu..... Podawajciee kociaczki linki, itp.. dziękujęęę kotusiee.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twilightowa2226 Re: Strój kąpilowy..;)))) 10.04.11, 18:22 Mieszkam na Pomorzu i z tego co wiem jeszcze nie ma w sklepach strojów kąpielowych jednak mogę Ci polecić parę fajnych sklepów, do których możesz się udać za miesiąc. Jeżeli chcesz kupić tani a zarazem ładny strój kąpielowy to wybierz się do Tesco( raz kupiłam i takie stroje to wcale nie są badziewie! ) , ale jeśli chcesz kupić coś droższego i ładnego to polecam sklep H&M. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
freesz Re: Strój kąpilowy..;)))) 10.04.11, 18:23 moja koleżanka kupiła taki w atlantic'u ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
shanaja Re: Strój kąpilowy..;)))) 12.04.11, 23:11 ja widziałam podobny w new yorkerze Odpowiedz Link Zgłoś
loveicarly01 Re: Strój kąpilowy..;)))) 15.04.11, 12:01 Zobacz w croppie i reserverdzie Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Strój kąpilowy..;)))) 15.04.11, 19:46 Ja bym chyba w takim na plażę nie wyszła, trochę stanik przekombinowany. Odpowiedz Link Zgłoś
domaa TUTAJ ! 16.04.11, 14:24 W tamte wakacje kupiłam sobie identyczny tylko, że malinowy. Wracał z wakacji więc zajechaliśmy do Szczecina na zakupy bo u mnie w mieście nie ma takich sklepów jak h&m itd. Kupiłam go w H&M za < werby> 20zł !!! naprawde tanio. Może jeszcze w tym roku będą, ale nie wiem. Może poszukaj w lumpeksach, może coś się znajdzie ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
kate77 Re: Strój kąpilowy..;)))) 16.04.11, 14:40 W housie dzisiaj widziałam identyczny, jeszcze był taki pomarańczowy . Cena : 69.90zł Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Strój kąpilowy..;)))) 16.04.11, 15:27 zajebisty ;D mysle ze mozna go kupic gdzies w jakis dobrych sklepach z bielzina albo sprawdz na alegor.pl Odpowiedz Link Zgłoś