Dodaj do ulubionych

Twój talent

10.04.11, 20:22
Każdy z nas ma jakieś talenty,o niektórych już wiemy,a o niektórych dowiemy się wkrótce.
Może to być np.: taniec,gra na istrumencie,śpiew,fotografia,pisanie książek,poezja,
sport (...)
A wy ? Do czego macie powołanie?
jeśli był taki post to sorki i wiecie co robić kiss
Obserwuj wątek
    • hatterka Re: Twój talent 10.04.11, 20:48
      Hmmm... Rysowanie, to na pewno. Lubię też pisać, głównie opowiadania, różnego typu rozprawki itp., ale raczej ich nigdzie nie publikuję, chociaż znajomym i nauczycielom się podobają. Kiedyś trochę grałam na keyboardzie i flecie, ale porzuciłam to przez brak czasu. Za tańcem nie przepadam, ale mam poczucie rytmu, więc okazyjnie, na jakiejś imprezie się zdarza wink. Ale żebym była w tej dziedzinie jakoś specjalnie utalentowana, to nie. Śpiewać nie umiem, ale lubię sobie nucić. Nie chodzi o to, że fałszuję, po prostu mój głos nie nadaje się do śpiewania, prędzej mogłabym robić za lektora, jak to kiedyś stwierdziła moja koleżanka wink Co jeszcze... Talent do pakowania się w kłopoty się liczy? xD Hah, właśnie wychodzi moje zamiłowanie do pisania. Wchodzę tu z zamiarem napisania kilku słów, a powstaje mini wypracowanie. ^^
      • izika8 Re: Twój talent 10.04.11, 21:08
        hatterka napisał(a):

> Hmmm... Rysowanie, to na pewno. Lubię też pisać, głównie opowiadania, różnego t
        > ypu rozprawki itp., ale raczej ich nigdzie nie publikuję, chociaż znajomym i na
        > uczycielom się podobają. Kiedyś trochę grałam na keyboardzie i flecie, ale porz
        > uciłam to przez brak czasu. Za tańcem nie przepadam, ale mam poczucie rytmu, wi
        > ęc okazyjnie, na jakiejś imprezie się zdarza wink. Ale żebym była w tej dziedzin
        > ie jakoś specjalnie utalentowana, to nie. Śpiewać nie umiem, ale lubię sobie nu
        > cić. Nie chodzi o to, że fałszuję, po prostu mój głos nie nadaje się do śpiewan
        > ia, prędzej mogłabym robić za lektora, jak to kiedyś stwierdziła moja koleżanka
        > wink Co jeszcze... Talent do pakowania się w kłopoty się liczy? xD Hah, właśnie
        > wychodzi moje zamiłowanie do pisania. Wchodzę tu z zamiarem napisania kilku sł
        > ów, a powstaje mini wypracowanie. ^^

hatterka- kurczę, mamy te same talenty! Chociaż ja śpiewam. Jeśli chodzi o rysowanie, to ja komiksy uwielbiam tworzyć! Oczywiście na podstawie opowiadań wink. Lektor ze mnie kiepski, bo cicho mówię, ale fajnie czytam i recytuję, więc może jakiś dubbing? Piszę też wiersze, a raczej rymowanki, do szkoły. Coś o Aslanie, Złośnicy, Ani z Zielonego Wzgórza itp. hatterka, mam pytanie- przepiszesz tu jakąś swoją pracę? Ja mogę dać moją smile
        Jeśli chodzi o taniec, to też mnie nie kręci, ale na dysce się ruszam!
        Mam keyboarda w domu, czasami gram, ale nie mam czasu. Flet niedawno był na muzyce i tam odkryłam umiejętność, nie talent, bo bez fałszu wychodzi mi tylko gama C-dur, "Kurki trzy", "Cicha noc", "Oda do radości".
        No i to wszystko.
        • hatterka @izika8 11.04.11, 14:41
          Może wrzucę tu kiedyś jakąś swoją pracę, ale nie wcześniej, niż pod koniec czerwca. Problem polega na tym, że wszystkie opowiadania, wypracowania godne uwagi mam porozrzucane na rozmaitych kartkach, a na razie nie mam czasu na przepisywanie. Będę mogła się zabrać za to dopiero po wystawieniu ocen. A kusi mnie, żeby wstawić moje ostatnie opowiadanie, ale najpierw zobaczymy, co powie o nim Pan Profesor K. wink
    • cesautres nie wiem 10.04.11, 21:16
      jeśli ma byc tak jak piszesz , że niedługo jakiś się ujawni , to niech to zrobi szybko , bo mam dosyć być takim beztalenciem o.0
    • olcissia_1998 Ja ładnie rysuję :D 11.04.11, 19:08
    • trufla Re: Twój talent 11.04.11, 19:48
      Gram na flecie poprzecznym. Nie zamieniłabym tego instrumentu na żaden inny. Kocham to...
    • trzy Re: Twój talent 11.04.11, 19:56
      rysuję..no nie nazwałabym tego talentem, chyba jeszcze nie teraz, ale to coś co naprawdę uwielbiam, jest czymś niesamowitym i chyba nieźle mi idzie :3 tyle tylko,że dla mnie coś takiego jak sam talent w sobie raczej nie istnieje (no może ktoś tam kiedyś coś tam bez nauki itd.) bo bez ćwiczeń i pracy praktycznie nic nie można osiągnąć
    • oliiviia . . . 11.04.11, 20:07
      talent, hmm.
      wydaje mi się, że dość dobrze rysuje. w patyczakach jestem niezwyciężona. ; p
      nie mam pojęcia czy mam talent do pisania opowiadań, wierszy i tym podobnych, ale z tego co słyszę z wypowiedzi moich "czytelników" to raczej im się moje prace podobają.
      taniec. kiedyś tam tańczyłam, nie musiałam się przy tym za bardzo wysilać, w sumie dobrze mi to wychodziło. nauka różnych tam mostków czy szpagatów lub salt, również nie stanowiła problemów.
      mam talent do języków obcych. bardzo szybko się ich uczę.
      perkusja. pomijając fakt, że nigdy nie grałam na perkusji czuje w sobie ten malutki promień talentu do grania na tym instrumencie. prawie ciągle wybijam jakiś rytm, uderzając kredkami o stół.
      dubbing, ktoś o tym wspomniał. haha, mam do tego talent, muszę się przyznać. ; q
      no i co jeszcze? teraz może o tych "mniejszych" talentach. ; q
      potrafię bardzo długo i głośno piszczeć. uszy wysiadają. ; p
      jestem mistrzynią w mówieniu łamańców językowych po niemiecku. ; D
    • salivia Re: Twój talent 11.04.11, 20:16
      Mam talent (tak mi się wydaje) do pisania opowiadań i książek i do rysowania.
    • sopwil / 11.04.11, 20:50
      Nie mam pojęcia. Uwielbiam robic zdjęcia(rymuje 0_o), chciałabym zostac fotografem.
      A tak... innych jeszcze w sobie nie odkryłam.
    • enjoy Re: Twój talent 11.04.11, 21:00
      póki co nie mam absolutnie żadnego talentu. :c
      Co prawda uważam, że mój 'talent' pisarski nie jest aż taki zły, aczkolwiek nie uważam się za orła w tej dziedzinie. Dodatkowo już niedługo mam zamiar odkryć w sobie dusze tancerki jazzowej, o. :d
    • lili96reggae Re: Twój talent 11.04.11, 21:05
      Taniec <33
      Gra na gitarzekiss*
      Śpiew...
      Trochę pisanie książeksmile
    • mydeafsenses ;)) 11.04.11, 21:06
      Gram na gitarze, perkusji, harmonijce i zaczynam na fortepianie. Śpiewam, piszę wiersze i piosenki. Mam w sumie napisaną książkę ale chciałabym ją wydać dopiero kiedy skończę 20 parę lat, żeby wiedzieć, czy to wgl. ma sens. smile
    • nikawika hmm. 11.04.11, 21:11
      nieźle gram na gitarze- ciagle sie ucze, ale uwielbiam to.
      podobno jestem też niezłą aktorką. tak twierdzi pani z kółka teatralnego. lubię grać.
      ale jest coś co kocham.- fotografia. wink może nie jestem jakaś specjalnie dobra, ale sprawia mi to frajdę. wink
    • ewellin Re: Twój talent 13.04.11, 17:46
      mmhh...
      ...fotografowanie i rysowanie.
      serce
    • love.yoou Re: Twój talent 14.04.11, 17:56
      ` mój talent ?

hmm....chyba najbardziej taniec i rysowanie . ; D
    • devenirfou hmm... 15.04.11, 14:13
      Gram na wiolonczeli i fortepianie,śpiewam ( to mi wychodzi najlepiej i to chyba jest moje powołanie ;p) Mam dobre pomysły na jakieś przedstawienia czy filmy i potrafię je chyba wyreżyserować. I dużo osób mówi,że mam talent do fotografowania,jakiś zmysł ale czy ja wiem.
    • my.versace Re: Twój talent 15.04.11, 14:21
      Fotografia serce

Kocham robić zdjęcia moim Sony'm i dość dobrze mi to wychodzi.
    • emosusie Re: Twój talent 15.04.11, 15:13
      śpiewanie,pisanie opowiadań,rysowanie.
    • xxxnatalxxx Re: Twój talent 15.04.11, 20:34
      Całkiem, całkiem rysuję, coś tam sobie skrobię w zeszycie, czy to prozą czy to wierszem.
      Śpiewam w chórze, ale uważam, że nie mam do tego talentu.
      Fotografia jest dla mnie tylko hobbystyczna, jestem laikiem, więc nie można powiedzieć, żebym jakiś talent miała.
      • domi_2806 Re: Twój talent 15.04.11, 21:21
        Może fotografia.... smile
        • emilkaa980 Re: Twój talent 16.04.11, 19:57
          Widze że tu wszystkie dziewczyny mają talent rysowania ;D . Ja niestety takigo nie mam , kiepsko mi to wychodzi i te opowiadania ... Ale za to uwielbiam taniec i cała szkoła mnie za to uwielbia , no i troche w sporcie talent mam ;D .
    • pola16 Ja chyba się jeszcze o nim dowiem. 06.05.11, 16:24
    • karolcia4 Re: Twój talent 06.05.11, 22:14
      Hmm ja uważam że mam talent do matmy , poprosru rozumiem to , odrazu zczajam o co chodzi smile ale to dopiero 6 klasa więc czy można tu mówićo talencie ;p ?
      Więc do śpiewania ,tańczenia ,grania , nic z tych rzeczy ;/
      mam jeszcze nie odkryty talent chyba wink big_grin
    • alexx..x Taniec i Fotografia :] 08.05.11, 14:55
    • diamond_girl12 Re: Twój talent 08.05.11, 15:03
      Nie wiem. Lubię śpiewać, ale nie powiedziałabym, że mam do tego talent.

Jestem za młoda by mówić o powołaniu. xD
      • olenka. Re: Twój talent 08.05.11, 15:10
        Gra na fortepianie... ale nie wiem czy to talent serce
        • aga5125 tez gram na fotrepianie 08.05.11, 16:15
          juz od siedmiu lat ...marzyłam o skrzypcach ale się nie udalol zapisac tongue_out
      • karolinke13 Re: karolinke13 08.05.11, 15:12
        ja kocham śpiewać i rzezcasna UMIEM!!!
        lubie też robić zgjęcia i wychodzą mi ładne (nie moje, bo moje są zawsze brzydkietongue_out)
    • casket Re: Twój talent 08.05.11, 15:14
      Hłe, hłe, mówią, ze mam talent do rysowania, jednak ja uważam co innego.
      Do fotografii, to ja lepiej brać się nie powinnam.
      • hopeandsmile Re: Twój talent 08.05.11, 15:16
        Nie mam żadnego talentu. Chyba że talentem można nazwać wkurzanie ludzi.
    • yorkie Re: Twój talent 08.05.11, 15:18
      Ja jestem kompletnym beztalenciem.
      Nic nie wychodzi mi dobrze.
      Choc niektórzy mówia, że ładnie śpiewam, ale przecież słyszę -.-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka