Dodaj do ulubionych

Fuuuu!!!!!!!!!!

11.04.11, 12:44
Hejawink
Wczoraj wieczorem oglądałam na TVpuls..Program "szpital-nagle przypadki"...
To było ohydne ...;/ Były tam m.in..: Kobieta ,która mówiła ,ze ma w watrobie demona i ,ze mudi go wyciskac.Więc uciskała sobie brzucho myśląc ,ze wyciśnie tego "demona"..Przez jej uciskanie wytwarzal sie szkodliwy dla zdrowia potas..i martwe komórki w nerkach . Przez potas nerki nie chcialy pracowac grozila jej smierc..Lekarz mowil ,ze medycyna nie pomoże do puki ona nie przestanie sobie uciskac brzucha..Więc wezzwali szamana -egzorcyste..Kiedy skonczyl sie rytulal pacjentka poczula sie "lepiej"..
Stała sobie normalnie i nagle z nienacka zemdlala i upadla..Z buzi leciala jej piana i miala drgawki...Ustala akcja serca.Na szczescie jakos udalo sie ja uratowac,ale juz byla na tamtym swiecie.Przezyla smierc kliniczna..Kiedy sie ocknela byla zla na lekarze ,ze ja otszezwili ,poniewaz byla w takim spokojnym miejscu..Ciekawe czy to miejsce naprawde istnieje..;P
Mlody tata ze s woja 6- miesieczna corka przyszedl do lekarza z nietypowym przypadkiem..Spod skory pomiedzy palcami wylazily jej larwy..takie kremowe robaki..FUJ!!..Nie wiedzieli zo maja robic .Zadzwonili po specjaliste..Wyslali larwy do przeskanoania dla expertow.I kazalo sioe ,ze sa to larwy o d much ,ktore przesiaduja na krowach!!(jakie krowy moga byc niebezpieczne!)..Tata przypomnial sobie ,ze pracuje dorywczo w mleczaeni ,bo sam wychowuje corke..Powiedzial ze zabiera ja do pracy ,bo nie ma ja z kim zostawiac ,i ze kladzie ja na koc na sianie..Doktor powiedzial ,ze mucha musiala zlozy cjaj na jej skorze i ,ze larwy ,ktore sie wykluły weszly pod skore dziecka w [poszukiwaniu pokarmu...
    • zozolek10101 oooooooo ffffffuuuuuuuu!! 11.04.11, 12:54
      Moim zdaniem nie powinnaś dawać takich szokujących rzeczy na kotka.to co napisałaś było ohydne ale prawdziwe.Straszysz mnie ty zamieszczając takie wątki...xDtongue_out
      Szczerze mówiąc wszystkie te wydarzenia o których napisałaś mnie wstrząsnęły i wszystkie są tak samo ohydne,no może ta druga historia,ale z tego co napisałaś to po prostu napad padaczki.Objawia się on nawet u całkiem zdrowego człowieka,ponieważ nie zostałą ta choroba wykryta...
      Pzdr..kiss**brawo
    • maja920 Też to czasem oglądam :) 11.04.11, 12:59
      Jeju masakra z tą dziewczynką crying
      to było chyba najgorsze ;dd
      chciałabym przeżyć śmierć kliniczną xd
    • sweet94 Re: Fuuuu!!!!!!!!!! 11.04.11, 13:22
      aż mi się zachciało wymiotować...

zapraszam! recenzentka.blogi.kotek.pl/
    • smileyy776 Re: Fuuuu!!!!!!!!!! 11.04.11, 13:58
      Eee.Dziwne jesteście.to nie jest aż takie ohydne.Nie przeżywajcie tak!sciana
    • madalena Re: Fuuuu!!!!!!!!!! 11.04.11, 14:09
      o kurde, to jest straszne. ;/ muszę to kiedyś obejrzeć.
      • paramorehayley_ dziękuję Ci bardzo, odechciało mi się jeść .. 11.04.11, 14:32
        big_grin
    • stupiddreamx3 omg. 11.04.11, 14:53
      • mileylovexxx To wcale nie jest straszne ;P 11.04.11, 15:08
        tongue_out
    • dacey Re: Fuuuu!!!!!!!!!! 11.04.11, 15:15
      to wszystko to masakra.. ostatnie - obrzydlistwo ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka