ewelcia553 12.04.11, 14:40 W tym roku w czerwcu będę miałą bal szóstych klas. Może byłyście już na takim balu i podacie mi kilka propozycji sukienek na tę okazję... Z góry dziękuję Ewelcia553 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelcia553 Re: Bal szóstych klas 12.04.11, 14:46 mnie np. najbardziej podoba się ta: img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/39/28/87/1439288739 Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Bal szóstych klas 12.04.11, 14:56 pójdź do centrum handlowego i pooglądaj, a nie prosisz nas, żebyśmy pokazały Ci, przecież nie wiemy jaką masz figurę, co Ci się podoba i w czym ładnie wyglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Bal szóstych klas 12.04.11, 15:32 Zgadzam się z anja_. Idź do jakiegoś większego sklepu (z osobą towarzyszącą, żeby w razie potrzeby mogła coś doradzić) i rozejrzyj się za sukienkami. Jeśli ci to pomoże to u mnie przeważały takie w ciemnych kolorach (czarny, ciemny szary, granatowy, ale czasem również biały), więc ta z linku, który podałaś nie przemawia do mnie. Ale to twój wybór, w każdym razie rozejrzyj się w jakiejś galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: Bal szóstych klas 12.04.11, 15:37 Ja na swoim balu byłam w jeansach i nie robiłam dramatu pt. "Muszę mieć sukienkę!". Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 Re: Bal szóstych klas 12.04.11, 15:40 Ja też ide w tym roku na bal i bylam w centrum handlowym ale nic nie wypatrzylam czekam rowniez na propozycje ;P ale zeby tez nie byly one po 600 zl;P Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Bal szóstych klas 12.04.11, 15:47 miałam rok temu bal 6 klas . No cóż, ja również chciałam "zabłysnąć" , bo myślałam, ze każdy będzie miał wystrzałową kieckę czy coś. Ale mama mi powiedziała, żebym lepiej skromniejszą sobie kupiła, bo wiadomo - polonez, a jakbym taką do tyłka kupiła, to nawet nie mogłabym się schylić. Na moim balu 3/4 dziewczyn miały czarne, granatowe... ciemne w każdym bądź razie. Mieliśmy catering (obrzydliwe, ;D) . No i już , gdy zaczęła sie impreza, to chłopacy z innych klas, zaczęli lać nas wodą , różnymi napojami itp. porostu tak było rozjebane na podłodze i na ubraniach, ze masakra. Więc, radzę ciemną, przynajmniej widać nie będzie : ). Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Weeeee! 12.04.11, 16:28 my nie bedziemy miec balu, tylko jakas wycieczke z 6b ja tam bym wolala bal, bo ... no sa rozne przyczyny, ale wyciekcza mogla by byc, tylo bez B!!! CHAMSTWO I RASIZM! Odpowiedz Link Zgłoś
jalovety Re: Bal szóstych klas 12.04.11, 17:24 no wiesz też mam ten bal w czerwcu i wypatrzyłam nawet chłopaka........................................... na pewno sukienka musi być ładna kieruj się swoim gustem a będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ixxprincessxxi :) 12.04.11, 17:36 Super, tez miałam rok temu. Dobrze by była sukienka ciemna- połowa dziewczyn miała takie. A fason- bez dekoltu- fajne są sukienki z gorsecikami, typu tuba itp. dół - nie może być wąski, źle się biega i tańczy. Kolejna część- guziki. Miałam na bluzeczce zapęcia- jak tańczyłam to zachaczyły o sukienkę koleżanki i jeden się oderwał, musiałam się agrafką wspomagać. Dobrze dziewczyny piszą- w sklepie poproś o radę sklepowej, koleżanki, mamy itp. w dobieraniu sukienek- tak aby nie była za duża, za ciasna itp. Ja miała sukienkę dwucześciową, tak jak pisałam na bluzeczce guziki, kolor żywy zółty- nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Bal szóstych klas 12.04.11, 18:49 wiesz co nie radź się ludzi których nie znasz.. masz swój gust pochodź po galeriach z przyjaciółkami i znajdziecie odpowiednie ;d Ja też mam w tym roku ;D ale to nie bal to taka impreza tylko dla 6klasistów. ;d już zaplanowałam jak się ubiorę. więc : włosy wyprostowane, rozpuszczone. bluzka- muszę jechać do galerii i znajdę ale to już jak będzie tak tydzień do impry. spódnica: gruba taka gumka/pasek nie wiem co to jest xd co podtrzymuję taka troche bombka troche nie , jasny brąz. rajstopy to żeby pasowały do bluzki, jakiś ładny kolor np: fioletowy, brązowy czy coś.. buty: baleriny w kwiatki DD Odpowiedz Link Zgłoś