gossip_girl_fan 01.05.11, 14:03 Hej Kociaki Mam dziwne pytanie... Nie wiecie gdzie można znaleść pościel z flagą Anglii ? Szukałam na Allegro i nic. Proszę o pomoc, jeśli tylko wiecie. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gossip_girl_fan Re: Pościel z flagą Anglii 01.05.11, 14:16 gossip_girl_fan napisał(a): > Hej Kociaki > Mam dziwne pytanie... > Nie wiecie gdzie można znaleść pościel z flagą Anglii ? > Szukałam na Allegro i nic. > > Proszę o pomoc, jeśli tylko wiecie. > Dziękuje. > W sensie, że do kupienia Odpowiedz Link Zgłoś
light A na pewno chodzi Ci o flagę Anglii? 01.05.11, 14:48 Czy może o flagę Wielkiej Brytanii? np. taką Tak tylko pytam, bo sama flaga Anglii nie jest taka imponująca i może się po prostu pomyliłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: A na pewno chodzi Ci o flagę Anglii? 01.05.11, 14:53 Też chciałabym wiedzieć, ale mi zależy na fladze Wielkiej Brytanii, nie Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: odświeżam znów . 04.07.11, 18:04 poszukaj na allegro albo na e-bay.pl tam pewnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Pościel z flagą Anglii 02.05.11, 10:37 nie wiem gdzie, uszyj sobie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: też bym chciała taką. 02.05.11, 18:14 @madalena, nie umiem. Ktoś może jeszcze wie ? Albo chociaż jakieś dodatki z flagą wielkiej brytani ? Odpowiedz Link Zgłoś
alexa_ndra Re: Pościel z flagą Anglii 02.05.11, 20:39 A na eBay'u patrzyłaś. Możesz też uszyć, ale to wyższa szkoła jazdy ! Pzdr. i życzę powodzenia w poszukiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Pościel z flagą Anglii 03.05.11, 12:20 @alexa_ndra, patrzyłam na eBayu Ale nie ma chyba. A do szycia to sama bym się nie brała... ;P Odpowiedz Link Zgłoś