Dodaj do ulubionych

Jenna Rose.

01.05.11, 18:19
Czy wiecie, że ta dziewczyna po "Dżinsach" nakręciła kolejny teledysk?
Tytuł wdzięczny - "O.M.G."
Oto link.
Na YouTube znalazłam wideo, w którym teledysk i tekst piosenki są komentowane i bezlitośnie zjechane.
I link do analizy.

Wypowiadajcie się na temat Jenny i jej nowego teledysku!

Myślnik
Obserwuj wątek
    • song Re: Jenna Rose. 01.05.11, 18:46
      Oglądając ten teledysk pomyślałam tylko jedno :
      https://thelaughbag.files.wordpress.com/2009/12/facepalm.jpg
    • rasberry Re: Jenna Rose. 01.05.11, 19:01
      "OMG" brak odpowiednich słów żeby opisać to gów.noscianascianascianascianascianasciana
    • elena98 Re: Jenna Rose. 01.05.11, 19:02
      Ta biedna dziewczynka chyba serio myśli, że zrobi karierę!scianascianasciana shock Porażka totalna uncertain
    • alice087 a ile lat ma? 01.05.11, 19:14
      piosenka okropna...
    • light Re: Jenna Rose. 01.05.11, 19:19
      I oto rozpoczęła się era muzyki, w której o 'talencie' wokalistki [!?] świadczy ilość pokazanego ciała.
      To jest chyba koleżanka naszej uroczej Rebecci B. Prawdopodobnie brały lekcje śpiewu u tego samego nauczyciela...
    • ja4everxd Re: Jenna Rose. 01.05.11, 19:30
      Okropne!!
      Najpierw Rebecca Black a teraz ona boje się myśleć co następnescared.
      Ps.Ona ma z 10-11 lat a w piosence ''my jeans'' jedzie samochodem.
      • jessicakaulitz Re: Hahahaha xd 01.05.11, 19:39
        Jak ja to kocham, mam się z czego śmiać przez resztę dnia <3
        • kamusia99 Re: Hahahaha xd OMG ;D 01.05.11, 19:53
    • cotton.caandyy. Re: Jenna Rose. 01.05.11, 19:50
      emm, to i tak lepsze niż wcześniejsza piosenka. ;p
      ale to co mnie najbardziej zraniło to to , że wkłada pointy i udają, że to ona na nich staje itd. to po kilku latach tańczenia od małego dopiero się staje na pointach i się od razu wcale Bóg wie jakich rzeczy nie wywija ;p jak mogła zrobić coś takiego pointom crying(((((
      sad cry shock sciana na nich się staje jak ma się już coś ciekawego tańczy i to czy się potrafi na nich tańczyć świadczy głównie o umiejętnościach baletnicy. nie może sobie ich włożyć pierwsza lepsza Dżena Rołz i czuć się fajna. a to jak trzyma ręce podczas stawania na pointach jest godne pożałowania. to nie jest ŻADNA pozycja rąk. helloł! skoro nie wie do czego służą to niech się przejdzie do teatru i niech obejrzy sztukę baletową. bo okey, może się okazać że ona ćwiczyła trochę balet, ale ja w to nie wierzę bo w tym teledysku przeważa inny taniec niż klasyka ;p

* może się wydawać dziwne że tak się o to czepiam ,ale po prostu chodzę na zajęcia baletowe siódmy rok i dla mnie coś takiego to zbezczeszczenie !
    • xxlilyxx Re: Jenna Rose. 01.05.11, 19:53
      OMG to ja myślę jak ją widzę.
      • mikessa Re: Jenna Rose. 01.05.11, 20:33
        Hahahahahahahahahahahaha. Co za głupi dzieciak !! Hahaha, Jena czy to 'OMG' odności się do twoich piosenkek i samej ciebie ?? xd
    • nessy96 Re: Jenna Rose. 02.05.11, 11:06
      Głosy na tak: 305 Głosy na nie: 5380 smile haha wink
      Dno totalne - nie da się inaczej opisać tej "piosenki"
    • oliiviia . . . 02.05.11, 11:34
      zaczynam powoli wierzyć w koniec świata w 2012.
    • trufla Re: Jenna Rose. 03.05.11, 11:46
      Popłakałam się ze śmiechu przy analizie ; )
      Piosenka jest tragiczna, zresztą ta o dżinsach też, a o Rebbece B. to już nawet nie wspomnę. Makabra...
    • plombrng_mary Re: Jenna Rose. 04.05.11, 18:43
      oglądałam " maj dżins " i myślałam że padnę i jeszcze bardziej kiedy zobaczyłam tę przeróbkę xD ale się wściekłam kiedy usłyszałam " Ashley Tisdale's wearing my jeans " co to ma być?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka