tajemnicza1019 07.05.11, 09:07 Czyli ' wasza studniówka ' Może niektórzy już mieli , a niektórzy nie Ale chodzi o to jaka jest wasza wymarzona . czyli: - z jakim chłopakiem - gdzie itp. Ogółem jak wy sobie to wyobrażacie . jeśli było to sorry . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Wasza ... 07.05.11, 14:11 Miałam już studniówkę, w tym roku i szczerze żałuję, że już po... teraz jestem w trakcie matur. Co do mojej studniówki- była genialna każda klasa może załatwić sobie filmowca, który nagrywa wszystko co się dzieje, tańce, poloneza, wywiady z klasą, siedzenie przy stole i jakieś wcześniejsze spotkanie w celu przedstawienia klasy i potem montuje wszystko w jedną całość. Ja swój film dostanę 17 maja. Już się nie mogę doczekać. Studniówkę mieliśmy w Zamku Książąt Pomorskich w Szczecinie, były dwie sale, pięknie udekorowane. Dwa miejsca do tańczenia- jeden parkiet z muzyką klubową, a drugi z zespołem, który grał biesiadną muzykę. Jeśli chodzi o chłopaka- poszłam sama, nie chciałam na siłę brać kolegów, którzy wcale nie znają klasy i czuli by się dziwnie. Bawiłam się świetnie z klasą, a poloneza tańczyłam z kumplem z klasy. Polonez- wyszedł średnio, ale zabawnie. Jako że moja szkoła liczy mnóstwo uczniów, z czego połowa jeszcze była z partnerem, dlatego też nie było szans na ułożenie jakiejś fajnej "choreografii"- wszyscy szliśmy na podstawowym kroku, robiliśmy obroty w pewnych momentach i takie różne pokazowy polonez prezentowała jedna klasa. Oczywiście było mnóstwo dobrego jedzenia, był też fotograf, który robił nam profesjonalne zdjęcia. Tańczyliśmy duuuużo, między innymi z nauczycielami, wychowawcą itp. Naprawdę mi się podobała moja studniówka szkoda, że to już za mną. Odpowiedz Link Zgłoś