07.05.11, 13:59
j ,mam pytanie niedługo idę na pierwszą randkę ,nie wiem jak się zachować ,o czym gadać ,jak się ubrać ,i co powiedzieć rodzicom nie mam z nimi tak dobrego kontaktu ,a jak tato by się dowiedział to na pewno by nie pozwolił ,a mamę traktuję jak mamę ,a nie osobę do pogaduch.Lepiej okłamać czy w jaki sposób powiedzieć .Mieszkam daleko od miasta,a moja mama praktycznie ciągle jest w domu .Pomocyyyy !!!11
Obserwuj wątek
    • miss_mimi094 * 07.05.11, 16:54
      powiedz że wychodzisz z kolegą tongue_out
      w co się ubrać ? hm ubierz się tak żeby było ci wygodnie (tylko nie drestongue_out) i lepiej odpuść sobie buty ma obcasie.
      A jeśli chodzi o rozmowę, to jeśli jesteś nieśmiała to możecie iść do kina tylko to jest trochę bezsensu bo randki są po to żeby się lepiej poznać a gapiąc się w ekran nic się o nim nie dowiesz, naprawdę możesz wieżyc lub nie ale to samo wyjdzie, znajdą się tematy, np. możesz się zapytać jak mu dzień minął czy takie różne inne .

Heh powodzenia kiss
    • monia12xd Re: randka 07.05.11, 18:49
      rodzicom powiedz że idziesz do koleżanki ja tak zawsze mówię ;p
      a ubrać to ładnie w jakąś koszulę jeansy lub getry.
      rozmowa sama przyjdzie, też miałam obawy ale było ok ;p
      powodzenia ! kiss
      • ewa12 TUTAAJ ! 07.05.11, 21:09
        surprisedWięc tak .
        Ubierz się normalnie . Ładnie ale nie odpindrzaj się za bardzo . Kiedyś kumpel wspomniał mi że że chłopaków wkórzają dziewczyny które nie wiedzą czego chcą i za bardzo czarują .Pamiętaj o tym .
        Jak się zachować ? bądź sobą , naturalną , bo taką Ciebie chciał ! rozmowa powinna sama się potoczyć . To zależy od nastroju w jakim będziecie . Możecie gadać o normalności , o sobie lub też o ciekawszych sprawach suspicious
        Powodzienia kochana
        • zaczarowana16 Re: TUTAAJ ! 08.05.11, 16:01
          Dzięki i trzymajcie kciuki bo to już 21wink
    • tsst powiedz ze idziesz gdzies z kolezankami. 07.05.11, 21:15
    • magic_mushroom Re: randka 08.05.11, 18:38
      Powiedz mamie,że idziesz się spotkać z kolegąwink Nic więcej. Nie okłamiesz jej, ale też nie będziesz jej się zwierzaćsmile
      Jeśli chodzi o ubranie to ubierz się ładnie, ale nie przesadzaj,załóż normalne codzienne ciuchy, tylko któreś ładniejsze, napewno takie maszsmile I nie przesadzaj z makijażem!
      O czym rozmawiać hmm... najprostsze tematy, zainteresowania, ulubiona muzyka,filmy,szkoła, potem jakoś samo pójdziewink
      Powodzenia na randcewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka