Dodaj do ulubionych

Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej osoby ?

08.05.11, 09:49
zakładam z góry , że wątka nie było, wiec go stworzyłam .

jesli czytała któraś z Was BRAVO, to wiecie, ze Rebecca nie napisała Friday .
w piosence nawet nie usłyszymy jej prawdziwego głosu .
tekst został napisany przez wytwórnię , która na zamówienie pisze teksty i robi teledyski . głos Rebecci został zmieniony komputerowo . zapraszano ją do wielu talk szow i podobno ma niezły głos . jej następna piosenka " LOL " ma być bardziej ambitna i podobno lepsza ogółem . ( ;
a " Friday " kosztował 2.000 dolarów i był to prezent od jej mamy na urodziny , żeby Black poczuła się jak gwiazda chociaz przez chwilę i żeby mogła pokazać teledysk znajomym .

czy robimy błąd czepiając się panny Black ? czy może błąd popełniła jej mama ?
jak myślicie ? sciana
Obserwuj wątek
    • jo. Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 10:25
      opierając się na tym, co bravo pisze, nie zajdziesz daleko.
      black wygrała jakiś konkurs, w którym nagrodą było właśnie nagranie piosenki i teledysku do niej. tak, nie napisała tekstu, ani muzyki sama, bo nawet tego nie potrafi. głos jest tak przerobiony komputerowo, bo prawdopodobnie fałszuje. tego jednak nie mogę na razie potwierdzić, bo nie słyszałam żadnego jej wykonania na żywo.
      'lol'? tak, bardzo ambitny tytuł.
      • catchagrenade. Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 10:37
        nie skupiaj się na tytule . indifferent ja , opierając się na tekście Bravo , chciałam tylko powiadomić Was , że nie ona napisała ten tekst .
        • jo. Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 10:49
          na tytule czego? gazety? cóż, oni wymyślają plotki i jakieś totalnie idiotyczne historie, ta pewnie też jest ich pomysłem. no tak, nie napisała tekstu. co nie zmienia faktu, że nie umie śpiewać (dziękuję milus za ten uroczy link, uśmiałam się). tak więc czekaj na podziękowania za tą informację.
        • magda12340love Ehhh 19.08.11, 19:28
          scianaRebeca Black to moja koleżanka ma oość ,że tyle ludzi ją kompromituje na żywo ma piękny głos ,a teraz ona mnie szkoli myślcie ludzie,ja pisze z tłumaczabrawo
      • ladyy13 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 10:46
        hmm..powiem szczerze , że Rebecca wydaje mi się być sympatyczną osobą wink
        Może z tym teledyskiem to był prezent od mamy , może i wygrała jakiś konkurs , ALE
        ona tej piosenki nie napisała . Dobrze napisałaś . To wytwórnia . I to ona zmieniła komputerowo jej głos .. Muszę powiedzieć , że o lepiej śpiewa piosenke Friday akustycznie ani jeżeli w teledysku ., Co oczywiście nie oznacza , że umie śpiewać i zostanie piosenkarką , bo do tego to sie nie nadaje .
        Ale jeżeli miałaby w jakiś inny sposób rozwijać swoją kariere to życzę jej szczęścia smile
        • ladyy13 Rebecca akustycznie - link 08.05.11, 10:46
          Rebecca akustycznie : www.youtube.com/watch?v=3CBzT2pv1Jc
          • secret P.s P.S 08.05.11, 11:08
            ona okropnie śpiewa akustycznie tak samo jak w teledysku różnicy nie ma żal mi jej
            • ladygaga2010 Re: P.s P.S 18.05.11, 18:50
              Może i jest sympatyczna ale i tak jej głos mi sie nie podoba.
              • zuzka11 !!!!!!!!!!!!!! 19.05.11, 09:42
                Nie podoba mi się jej głos
            • jagoda1602 Re: P.s P.S 19.08.11, 12:59
              1. Jej głos mi się nie podoba
              2. Ja na wykonanie takiej piosenki bym się nie zgodziła (pierwszy powód byłby taki, że głosu nie mam, ale nie o to chodzi.). Jej tekst jest tak durny, że za nic bym tego nie zaśpiewała, tylko zataczała się ze śmiechu w studiu (co ogółem robię dość często XD)
              3. Gdyby moja mama mi coś takiego załatwiła, to godzinami tłumaczyłabym jej, że to nie muzyka, oraz czym jest PRAWDZIWA muzyka (nie, nie mówiłabym tylko o Marsach, czy Chemikach, czy nawet Metallice, ale o popie też)
              No, to chyba na tyle.
      • paramore2788 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 19.05.11, 23:06
        Tak, czytaj Bravo to się wszystkiego dowiesz uncertain Kiedyś jak Zac Efron nie był sławny to wkleili jego zdjęcie do tej gazety i podpisali "Paweł" jako osoba, która doradza, więc....
      • ecia22100 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 13.08.11, 17:38
        ja tam nie wiem co wy macie do rebecci... nie jestem jakąś wielką fanką zresztą w ogóle nie jestem jej fanką ale uważam że jest nawt spoko
    • milus Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 10:38
      www.youtube.com/watch?v=w3GnaCmcMZo A tu też zmienili jej głos komputerowo ? big_grin
      Szczerze powiedziawszy na resztę nie odpowiem, bo nie czytam Bravo i nie interesuje się Rebeccą Black .
    • coldprincess Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 10:42
      opierając się na kotku też daleko nie zajdziemy. Jest to tak samo kłamliwa i prowokacyjna strona jak gazeta bravo, czy te gwiazdunie. żałosne.
      co do tematu nie lubię jej. Przez takie dzieci jak ona, które chcą poczuć się "sławne i lubiane" muzyka w dzisiejszych czasach gwałtownie spada.
    • secret Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 11:03
      Wiem mam te bravo i czytałam ale jak ona śię chwali niby jaka to ona nie jest że była dręczona w szkole i wgl uważa się już za nie wiadomą gwiazdę
      p.s może jeszcze mamy to tolerować inni bardzo dużo pracowali aby być sławną osobą jest wiele takich przykładów nie mam zamiaru tolerować takiej osoby .
    • super_star Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 12:04
      BRAVO- to największy szmatłowiec jaki istnieje na ziemi. Opierając się na nim daleko jie zajdziesz
    • super_star Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 12:04
      LOL ma być bardziej ambitne?? tak już sam tytuł na to wskazuje ....
    • vampiresfan Re: Rebecca Black 08.05.11, 12:17
      Masz racje , ale ta piosenka wymknęła im się spod kontroli i stąd to zamiesznieconfused
    • song eeeeeeeeeeeeee 08.05.11, 12:23
      Ale ta jej nowa piosenka ambitna...-,- sciana
      tutaj macie tekst utworu lol
    • klama_kcmil Tak-czytaj Bravo, wiele wniesiesz do swojego życia 08.05.11, 12:38
      Ta, nie jej prawdziwy głos. Gdyby naorawdę został przerobiony, brzmiał by lepiej. Poza tym oglądałam jej wykonanie tej piosenki na żywo, więc wiadomo, że bez żadnych przeróbek. Też miałam ochotę rozwalic sobie łba waląc nim o biurko, więc wierz mi, bejbe, że BRAVO TO SZJET, KTÓRE TYLKO ZDZIERA 2,50 A I TAK RŻY. Dziękuję za uwagę. >^.^< I nie zapominajcie, że jesterdej był saturdej a tudej is sandej, za to tumoroł is mondej.

• klama_kcmil A co do "LOL" to... 08.05.11, 12:45
        Napewno piosenka będzie bardzo nawiązywała do tytuły, wiecie "lot of laugh". A z czego pośmiac się będzie napewno, o ile czyiś mózg nie ulegnie 'BUM', po czym zacznie wypływac uszami, co jest niestety wysoce prawdopodobne.
        • angela_96 Re: A co do "LOL" to... 18.05.11, 19:18
          Po pierwsze, dziewczynko, zajrzyj do słownika. A po drugie to "LOL" znaczy "laughing out loud".
    • dirty no to Black może podziękować mamusi ;) 08.05.11, 12:49
      • magda12340love Re: no to Black może podziękować mamusi ;) 19.08.11, 19:30
        no jej matka jest głupia1!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    • deedee ^_^ 08.05.11, 12:51
      nie czytałam ale jak to prawda to jej mama popełniła błąd ; )
      • chotnick Re: ^_^ 18.05.11, 21:49
        i tak jej nie lubie smile
    • paulinka_ginny Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 13:30
      jej głos był zmieniony komputerowo ale tylko trochę
      Na dowód OTO WYKONANIE "FRIDAY" NA ŻYWO:
      www.youtube.com/watch?v=3CBzT2pv1Jc&feature=related
    • yorkie Tak, tak, dalej wierz bravo. 08.05.11, 15:28
      Boże... dziewczyny, zrozumcie, że nie wszystko, co pisze to gó... to prawda -.-
      A co do drugiej piosenki, jeżeli ma byc równie ambitna, jak jej tytuł, to dziękuję.
      • karolinke13 Re: karolinke13 08.05.11, 16:06
        po pierwsze to ten artykół był już w poprzednim bravo a po drugie to ta cała matunia black na pewno zrobiła to celowo żeby jej córunia była sławna a ona miała kase bo załorzę się żą żaden normalny rodzic nie kupuje córce na urodziny piosenki za 2 miliony dolarów <żal>
        • ladies_frutti Re: karolinke13 08.05.11, 16:15
          Tysiące, nie miliony -.-
    • never_ Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 16:38
      jestem ciekawa jak piosenka o tytule "LOL" może być ambitna.
      • pola16 Rebecca Black-czy czepiamy się właściwej osoby. 08.05.11, 16:46
        Słyszałam tą piosenkę, jest fatalna. Mamuśka zrobił błąd, ale to Jej decyzja, skoro ma za dużo kasy to proszę bardzo, niech sobie na własny rachunek promuje córunię.
      • razorlina buhAhahahahahahaha..........:/ 18.05.11, 21:52
        taaa... wybitnie ambitna bo już sam tytuł na to wskazuje że będzie dotyczyć wielce ambitnych spraw... rozgłos na siłę i tyle
      • easy_me Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 02.06.11, 13:21
        nie słucham jej piosenek i nie zamierzam;]]
    • by_moonlight Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 21:15
      Tak, a my wszyscy ślepo wierzymy w to co piszą w bravo. Daj spokój. Nawet jeśli to prawda, to tym bardziej nie będę darzyła jej sympatią, bo to oznacza, że nawet nie przyłożyła ręki to stworzenia "Friday". Poza tym, skoro jest to jej urodzinowy prezent to w tym momencie w ogóle nie powinnam tutaj pisać, bo ona nie powinna być aż tak znana, jak jest w tym momencie. Ale cóż - życie. Dzięki mamusi piszą o niej w gazetach i już na starcie (zakładając, że będzie w życiu kimś znanym) zdobyła mnóstwo "wielbicieli". Ciekawe czy się cieszy?
    • lace Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 08.05.11, 21:29
      Tak coś podejrzewałam, że sama tego wszystko nie wymyśliła. Myślałam, że ktoś jej zapłacił za to aby robiła z siebie idiotkę. Ale tutaj, że mamusia zafundowała prezent.

Zobaczymy co będzie z jej nową piosenką, ale i tak przez dłuższy czas będzie spostrzegana jako dziewczyna od "Friday".
    • seneka4 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 09.05.11, 13:43
      Głos każdej gwiazdy muzyki jest poprawiany komputerowo - często na koncertach można usłyszeć, że niektórzy wokaliści nawet nie umieją śpiewać na żywo, bądź ich głos bardzo różni się od tego na płycie czy w teledysku. Myślę, że nie potrzebnie czepiamy się Rebecci ponieważ nawet ona nie zdawała sobie sprawy z popularności, jaką przyniesie jej 'Friday', ponadto nie wiem co jest złego w tym, że tą popularność uzyskała. Z tego co widziałam w wywiadach to miła, skromna i sympatyczna dziewczyna. Nie ma w sobie nic o co można by się jej czepiać.
      • kasiekk2 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 17.05.11, 18:13
        No przerpaszam.. ale jeżeli Panna Rebecca byłaby odrobinę mądrzejsza to nie zgodziła by się na śpiewanie tak idiotyczncyh tekstów..
        • seneka4 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 18.05.11, 18:57
          A jaki miała wybór jeśli wytwórnia dla niej właśnie napisała tą piosenkę? Dla niej zaśpiewanie własnej piosenki i nagranie do niej teledysku ,który zostanie zamieszczony w internecie to jak wygrana w loterii. Czy miałaby powiedzieć ,,No sorry, nie będę tego śpiewać bo tekst jest idiotyczny''? Czy jakbyście miały taką szansę byście z niej nie skorzystały? Mogłybyście dzięki swojej piosence zostać gwiazdami, pokazać swój głos i siebie w internecie albo nie skorzystać z szansy i pokazać swoją głupotę, że nie skorzystałyście z szansy jaką zsyła wam los prosto w ręce. Taki jest świat trzeba chwytać się każdej okazji, a nie myśleć ,że szczęście samo się do nas uśmiechnie.
        • anty_twilight Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 19.08.11, 15:07
          Moim zdaniem nie ma czego. Chciała to zaśpiewała i tyle..anty-twilight.blog.onet.pl/
    • trufla Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 18.05.11, 19:03
      Ona naprawdę ma taki głos. Może ten w teledysku jest bardziej podrasowany, ale ona rzeczywiście śpiewa okropnie. Gdyby nie chciała być sławna nie robiłaby tego z takim uśmiechem...
    • sopwil Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 18.05.11, 19:12
      a ona nie czytała wcześniej tekstu? jakby była trochę mądra, to takiego czegoś by nie zaśpiewała. -.-

pozdrawiam czytelniczki bravo. sciana
    • kahmelka12 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 18.05.11, 19:13
      ta ja tam jej nie lubie i wogle mnie ona nie obchodz moim zdaniem to jej matka popełniła błąd ale ja na jej miejscu chciałabym dostac taki prezent i bym sie z nigo cieszyłam wink
    • angela_96 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 18.05.11, 19:16
      Masz rację smile
    • merley_ ekhm. 18.05.11, 19:19
      a czy ty wierzysz BRAVO? -.-
    • koniczynka Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 18.05.11, 19:29
      Myślę, że powinna to sama wyjaśnić.
      • minaslia Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 18.05.11, 19:39
        Jejku, przestańcie czytać tą pustą gazetę. 90% informacji zawartych w niej jest zmyślona
    • julka_18 mam to gdzieś, niech zakończy swoją "karierę" -.- 18.05.11, 19:55
      • ashley_miley Haha zgadzam się z powyższym komentarzem! 18.05.11, 20:10
        Słyszałam wykon tej "piosenki" na żywo i kochana.. to było skrzeczenie starej kaczki (nie obrażając kaczuszek).

Fakt głos ma bardzo przerobiony, ale na żywo wcale nie zachwyca.

A bravo to taka "gazeta", że jak już ktoś napisał.. daleko nie zajdziesz ją czytając ;>.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka