Dodaj do ulubionych

Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wyglądzie

10.05.11, 16:29
Znacie jakieś?
Podam jeden przykład - dosyć odważny.
Justin Bieber. (wiem, że teraz fanki boskiego jb-a mnie zabiją!)
Owszem, chłop ma talent, ale.. bez boskiej fryzurki i słodkiej twarzyczki nie narobił by tyle szumu a prawie wszystkie fanki by nie chodziły na jego koncerty i nie kupowały płyt. pomijając, że 3,9/4 faneczek by go opuściło.

Podajcie jeszcze jakieś przykłady i komentujcie.
Pamiętajcie, liczę się z waszymi opiniami (nie tylko pochlebnymi)!
Obserwuj wątek
    • smoothie Mam przykłady 10.05.11, 16:31
      kim kardashian-na marnym reality-show by nie pojechala tak daleko w show-bizie. i selena gomez, ale moze troche mniej.
      • arbuzowa. .... 24.05.11, 16:38
        w. mnie Gaga. ma talent do śpiewania, ale wypromowała się na wyglądzie.
    • blowie Sel 10.05.11, 16:34
      Selena? hmm... ma talent aktorski, więc z nią jest tak nie do końca.

(PS: Nie czepiać się, że głupi wątek - nuda wieje na forum!)
      • emix22 Re: Sel 24.05.11, 17:39
        Moim zdaniem Selena Gomez. Jest bardzo ładna to fakt ale gdyby była brzydsza nie dostałaby roli w czarodziejach z wewerly place i nie byłaby znana smile
        • agacika Re: Sel 24.05.11, 19:40
          prawda Jest taka że każda gwiazda nie wybije się bez super wglądu itp.
          w dzisiejszych czasach wygląd i ładna twarz jest najważniejszy . bez tego ani rusz !
          talent coraz częściej się stawia na 2 miejscu.
          tylko w nie licznych przypadkach ludzie doceniają sam talent , ale sądzę że tylko w tedy jak ktoś naprawdę pokarze coś pięknego.
          A co do tego jak gwiazda może jeszcze być to można by wymieniać długo , bo praktycznie ten kto jest ładny już się zalicza do tego.
          • ice_tea Re: Sel 25.05.11, 12:56
            Łeee gó... prawda, utalentowani artyści nie potrzebują wybicia, im nie jest potrzebny ten cały show biznes, dlatego ludzie tego nie zauważają. Nie potrzebują wyglądu, aby mieć fanów.. Są niezauważalni dla człowieka, który siedzi całe życie na 'pudelku' i czyta te durnoty. Prawdziwym artystą jest ten kto nie pojawia się na 1-szych stronach gazet z łatką skandalu.
          • miley138 Re: Jakie gwiazdy wypromowały się na wyglądzie? 02.09.11, 23:52
            Moim zdaniem każda gwiazda jest ładna. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby gwiazdy miały pryszcze, krzywe i żólte zęby...

Nie lubisz Justina, bo widać, ale jak dla mnie to zły przykład. Myślisz, że jakby nie umiał śpiewać to Usher by go 'odkrył'?

Owszem Miley, Selena czy Lady Gaga i inne gwiazdy są ładne, ale gdyby nie miały talentu to brałyby udział w życiu show biznesu? Pomyśl -.-

Moim zdaniem Jasmile Vilegas czy jakoś tak. Zobaczyliśmy ją w teledysku Justina i śpiewać to ona nie umie. Po prostu ładnie wyglądała w teledysku.
        • selenagomez12 Re: Sel 25.05.11, 19:30
          a moim zdaniem to nie ma znaczenia czy jest ładna tylko ma talent
    • lovejustin__ Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 10.05.11, 16:38
      Bieber. To jest bankowe. Ze swoim wykiem "bejbi bejbi ooooo" nie zaszedłby tak daleko.
      • ladygaga2010 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 23:22
        Bieber nikt inny nie przychodzi mi do głowy.
    • indianaa Szczerze?Wg. mnie Jonas Brothers . 10.05.11, 16:44
      Z wyglądu,bo serio grają i okey,ale głosów mają takie jak miliony chłopaków na świecie i wierzcie mi,że jest wielu amerykańskich wykonawców lepszych od nich ,którzy jednak urodą nie grzeszą .
    • chocolatex Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 11.05.11, 19:41
      Jak już ktoś wspomniał... Kim Kardashian , przepraszam, ale gdyby nie jej wielka dupa i duże cycki to nie byłaby sławna. oO
      • koloorowa. Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 17.05.11, 16:04
        PARIS HILTON.
    • grenade Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 14.05.11, 13:44
      Zgadzam się - Bieber wypromował się na wyglądzie. Talentu on wielkiego do śpiewania nie ma. Kupić melodię i teksty to i ja umiem.
      Kim Kardashian, Honoratka "Hani" Skarbek, Gomezka, Jasmine Villegas, Zendaya Coleman i inne "słit" gwiazdeczki.
      • l.o.v.e Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 16.05.11, 20:50
        Wszystkie gwiazdy Disneya.
        • good..way Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 18:35
          Hmm...Selena Gomez , do zaoferowania nie ma nic oprócz ładnej buzi i te gwiazdki Disneya .. No oprócz Demi Lovato i Miley Cyrus bo one głosy mają nawet spoko i da się jeszcze słuchać nie katując uszu
    • nessy96 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 17.05.11, 15:18
      Selena G, Candy girl, Kim K, Miley cyrus, Rihanna, Katy Perry, Jonas Brothers, Justin Bieber, Lady Gaga, Kesha. Może i nie które z tych gwiazd nieźle śpiewają ale wypromowały się głównie na wyglądzie.
      • jolene_ Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 17.05.11, 15:25
        większość gwiazdek disneya.
      • star_is_best Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 23.05.11, 16:55
        popieram big_grinDD
        • lovedamon1059 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 29.08.11, 22:20
          selena . shock
      • anetka. Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 17:08
        nessy co do Rihanny się nie zgodzę ! angry
        ona zawsze świetnie śpiewała ! serce
    • dosia321 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 17.05.11, 16:39
      Selena GomeZ, Justin Bieber,
      • kasiekk2 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 17.05.11, 18:10
        Ehem, ale wiecie, że ktokolwiek chcę się wypromować w showbiznesie musi mieć ładną twarz? Więc nie mówcie, że wypromowali się jedynie na ładnej twarzy. Bo w taki sposób wybił się każdy. Takie jest życie...
        • kukartka_13 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 21.05.11, 20:21
          gomez
          • domciaxdnika Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 21.05.11, 21:04
            a ja tam sądzę że Paris hilton i kim
            • charlotte__ Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 23.05.11, 15:17
              Paris Hilton, Kim Kardashian, Justin Bieber
            • klaudia_24 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 13:59
              paris hilton nie, ona jest sławna dzięki swoiemu ojcu który dał jej tylko w spadku wink
    • moonlight_002 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 23.05.11, 15:40
      od razu pomyśałam o dodzie.......nikt nie pamięta jej piosenke a każdy wie która to...............
    • criesinvain Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 23.05.11, 15:50
      Gaga. gdyby nie to, jak ona wygląda, to przypuszczam że nie byłaby tak znana.
      • superagniesia Re:co ma piernik do wiatraka> ?!!!! 23.05.11, 16:16
        Co wygląd sceniczny ma do wypromowania? To że ładnie wygląda to nie powinno budzić u was zazdrość. Powodem napewno nie był look a talent A nawet jeśli to co ZAZDROŚCICIE?shock
    • abbey_girl Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 23.05.11, 16:45
      Ke$ha, wg mnie piosenki ma takie sobie, a gdyby nie to, że dziwnie się ubiera i maluje to nie była by tak znana. No i Bieber i nie mówię teraz złośliwie tylko szczerze : gdyby nie to ,że 2/3 jego fanek się w nim buja to był by o połowę mniej popularny.
    • star_is_best Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 23.05.11, 16:55
      PARIS HILTON Kim Kardashian Justin biber ( popieram to co napisałaś ) Honorata Skarbek
    • seneka4 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 13:51
      Justin Bieber jest brzydki, więc nie wiem o co chodzi. Oo' No, ale każdy ma w końcu inny gust, jego faneczki lubią pedałków z długimi włosami. ;p
    • miki_jackson ekhm ... 24.05.11, 13:55
      Owszem, większość dzisiejszych gwiazd. Dawniej muzykę się "słuchało", dziś spora część nastolatek kieruje się jedynie wyglądem gwiazd. Gdyby nie ładne buzie, takie gwiazdy jak Vanessa Hudgens, Justin Bieber, Demi Lovato, Miley Cyrus i wiele, wiele innych, nie odniosłoby żadnej sławy.
      Przepraszam jeśli uraziłam jakiegoś fana, ale takie jest moje zdanie.

A! i pamiętajcie, że te "ładne buzie" nie są naturalne-na ich śliczny wygląd pracuje wiele ludzi. Obejrzyjcie sobie w google 'gwiazdy bez makijażu' wink
    • marsjanka115 x__x 24.05.11, 13:56
      no kurde wszyscy co są na dzisiejszych top listach -.- sciana zero talentu tylko szokowanie i pokazywanie dupy .
    • demi07 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 13:59
      Np.
      -Jonas Brothers
      -Justin Bieber
      -Zac Efron
      -Selena Gomez
      -Demi Lovato
      Np. Selena głosu nie ma a ładna jest dlatego tez jest gwiazdą. ( Ale nie jest super super ładna . Ładniejsza od niej jest Demi Lovato
    • bieber534 Re:Sukces dzięki ładnej buzi? 24.05.11, 14:00
      Może i tak ale chyba zapomniałaś o tym że JB ma wielki talent . To jak wygląda nie ma nic do rzeczy. uncertain
    • olcia5 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 14:01
      ;d wiesz najbardziej się zgodzę z tobą i twoim przykładem ale nie powiedziałabym że zrobił karierę dzięki ładnej buźce. No tak jest zajebiście przystojny ma te swoje boskie włosy ale wiesz u niego większością tej kariery jest głos teraz tylko zrobił się badziewny a przecież wcześniej z niego kipiała tylko muza no i och & ach te włosy.Trzeba myśleć.indifferentsmilebrawo
    • accidenti Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 14:08
      Honorata "Honey" Skarbek - chociaż właściwie "gwiazdą" jeszcze nie jest. Ale dziewczyna się promuje, posiada bloga, wydała płytę, wystąpi na jakiejś gali.. tylko, że głos ma wyjątkowo przeciętny, więc chyba tylko z powodu wyglądu ludzie się nią interesują. Gaga nie należy do jakiś piękności, jednak posiada oryginalny styl, który przyciąga ludzi - chociaż biorąc pod uwagę jej głos i pracowitość - myślę, iż wygląd nie odegrał w przypadku jej kariery najważniejszej roli. Kto jeszcze? Moim zdaniem: Cyrus, Bieber, Rihanna, Justin Timberlake, Madonna.
    • cotton.caandyy. Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 14:16
      Pozdrawiam osoby które piszą 'wszystkie gwiazdki disneja'. np. Demi Lovato nie była zbyt piękna jak była mała a dostała w Barney i przyjaciele rolę. a potem ją wzięli do Camp Rocka. owszem ładna i wgl,ale hello?! to MUSICAL! czyli musiała umieć śpiewać i grać. bo jestem pewna ,że nie ona jedyna ładna poszła na casting. a teraz, kiedy nie będzie występować w SWAC to co by robiła gdyby nie miała talentu muzycznego? nie mając żadnych osiągnięć w żadnej dziedzinie ani nic zapomnieliby o niej. a ona ma wielki talent i właśnie to jej pomaga utrzymać się w świecie show-biznesu. a tak swoją drogą to piszecie to , bo ich nie lubicie. i tyle. Selenę też wzięli do WOWP bo miała talent. gdyby nie, to by wzięli inną ładną dziewczynę ;p

a tak do tematu : Kima Kardashian
      • didi16 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 14:23
        Zgadzam się jeśli chodzi o Biebera. Fakt, że chłopak (gdyby się postarał) miałby dużo szersze grono fanów, były by to nie tylko klasy 4-6 szkoły podstawowej. W zasadzie większość gwiazdek Disney'a wypromowało się na "ładnej buzi". Bracia Jonas, Demi Lovato czy Miley Cyrus. Może i mają talent, ale gdyby nie wyglądali tak jak wyglądają wielkiej kariery by nie mieli. Takie jest moje zdanie. Dziękuję i do widzenia smirk
        • cotton.caandyy. Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 14:36
          ale koniec, końców wychodzi, że w show-biznesie nikt nie jest brzydkim pasztetem! no bo kto jest niby utalentowanym paszczurem który zaistniał, co? no nikt ;p więc to jest głupie pisać 'gwiazdy disneya'. no może jonasi ( bez urazy dla fanów) no bo któż by się nie skusił na trójkę ślicznych chłopców ;p
      • mikessa Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 14:31
        Większośc gwiazdek Disney'a. Np. Selena Gomez... Ona nie ma za grosz talentu, ratuje ją tylko jej ładna buzia...
    • flower19 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 14:28
      Kim Kardashian
    • aleksandra25 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 14:33
      kesha, lady gaga
    • madalena Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 14:51
      przecież Bieber jest brzydki więc nie wiem o co chodzi, ale fakt jak by nie ta jego fryzurka nie zaszedłby tak daleko, no i jeszcze Kim Kardashian, Selena Gomez.
    • dacey gaga , hilton 24.05.11, 14:58
      Lady Gaga to już na100% .
      Paris w jakimś stopniu też .
      • maniaczka. ... 24.05.11, 15:09
        - Miley Cyrus .
        - Selena Gomez .
        - Kim Kardashian .

Z tym ,że Lady GaGa wypromowała się wyglądem się nie zgadzam .
        Uważam ,że ona ma świetny głos , ale też pomysł na siebie.
        Szczerze .? Słucham jej z płyty , bo jej wygląd jest straszny .
        • dacey Re: ... 25.05.11, 13:49
          No jej oryginalny wygląd na pewno jej pomógł wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka