coldbitch 13.05.11, 21:10 Czy macie swoją piosenkę, którą w tak zwane "ciężkie dni" słuchacie na okrągło? Jeśli tak, to jaka...? A może macie całą play listę, którą włączacie za każdym razem, gdy dopada was chandra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pixie14 Re: "Ciężkie dni" 13.05.11, 21:43 the dreadfull lullaby - snow white's pioson bite sleep - my chemical romance carolyn - black veil brides Odpowiedz Link Zgłoś
buuum ___ 13.05.11, 23:54 gdy moje dni są do dupy, zwykle puszczam wolne, smętne piosenki, nie jedną a paredziesiąt, no czyli na liście. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka11 ******************* 14.05.11, 21:14 Kiedy mam spieprzony dzień słucham piosenek , które lubię .Po prostu . Obojętne czy wolne czy szybkie . Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: ******************* 15.05.11, 00:20 nie mam. Zazwyczaj wybieram coś z mojej playlisty, która ma ok. 1000 utworów ;P Na gorsze dni lubię Panik, Escape The Fate, Alesaną i Black Veil Brides. Jeśli szybko chcę zmienić humor o 180 stopni to wystarczy, że włączę sobie "idę na plażę" zespołu Video, bo to jedyny utwór, który momentalnie poprawia mi humor (mam z tą piosenką fantastyczne wspomnienia, do tego jest taka pozytywna, że na samą myśl papa mi się śmieje) Odpowiedz Link Zgłoś