19.05.11, 17:07
Jestem dość szczupła, ale moim największym problemem jest brzuch. Kiedy wstaje rano zazwyczaj jest jeszcze w miarę w porządku. Potem wystarczy, że zjem np. jakąś kanapkę i mój brzuch zaczyna sterczeć. Ogólnie nawet jeśli nie jem dużo to tak dziwnie odstaje.
Co z tym zrobić? Pomóżcie smile
Obserwuj wątek
    • bff Re: Brzuch... 19.05.11, 17:10
      to tylko brzuch,nie jedz dużo tylko umierkowanie co napełni twój żołądek do połowy.Jedz więcej owoców,warzyw i suszonych owoców oraz uprawiaj sprot(rolki,rower,deskorolka,jogging,pływanie,cokolwiek)Może przemiana materii ci się poprawi i już nie będziesz tak pęcznieć po jedzeniu!Najlepiej jednak ustalić jakieś środkowe granice w kwestii jedzenia!
    • katsuumi_17 Re: Brzuch... 19.05.11, 19:12
      Brzuszki smile
      • deklove Re: Brzuch... 20.05.11, 21:39
        Brzuszki?!? naprawde duuzo osob nie wie na czym polega to cwiczenie. Po pierwsze ono wzmacnia miesnie,a nie pozbywa sie tluszczyku, same brzuszki nic ci nie dadzą. Niestety (dla niektorych stety) najlepszym wyjsciem jest bieganie bo wlacza wszsytkie mieśnie, jak bd regularnie biegac nie dosc ze poprawi ci sie kondycja brzuszek pomalu zniknie, to jeszce porzadnie wyrzezbisz cialo. Rolki sa takze dobrym rozwiazaniem. Zaś rower nie pomoze na brzuch. Pierwsza odpowiedz jest trafna i sie z nia zgadzam.
        Ps. Ja zaś preferuje rolki, gdyz sparwiaja mi takze przyjemnosć. Pozatym zaangazuj do tego sowja kolezanke . RAZEM ZAWSZE RAŻNIEJ .
        Pozdrawia
        deklove ; **
        • deklove Re: Brzuch... 20.05.11, 21:40

Ps. sorry za błędy ;p
      • klaudia_25 Re: Brzuch... 22.05.11, 10:36
        A, wiesz, że nie wiem? Może brzuszki?
    • sandrolaxd Re: Brzuch... 21.05.11, 12:16
      Właśnie właśnie . xd Ktoś wcześniej napisał . Rolki . ;D
      Możesz też kręcić na hula hop., tylko takim specialnym na allegro znajdziesz. Kosztuje gdzieś z 5o zł, a po 2 tygodniach podobno widać efekty. xd
    • beautiful_ Re: Brzuch... 22.05.11, 18:01
      Mam dokładnie ten sam problem wink Na razie [od wczoraj] zaczęłam ćwiczyć pół godziny dziennie, najlepsze ćwiczenia wydaje mi się że są na you tube [ale szukaj po angielsku bo po polsku to lipa zazwyczaj-wpisz sobie np. flat stomach ''płaski brzuch''] i odstawiłam słodycze smile) Teraz spróbuję nestle fitness 14 dni [jem rano te płatki musli i obiad i nic więcej] Ja myślę że przy odpowiednich posiłkach brzuszki na prawdę dużo dadzą a jeżeli nie masz co robić z pieniędzmi to zakup hula hop jak ktoś prędzej pisał będzie dobrym pomysłem , moja kumpela w miesiąc wyglądała jak decha a przedtem miała spory brzuszek [to hula hop jest z takimi kulkami masującymi]

Sorry że się tak rozpisałam ale myślę że znajdziesz tutaj coś dla siebie ;]
    • deklove tuu. 22.05.11, 21:06
      A i jeszcze coś. odrazu Nie polecam zadnych diet!! Ani suplementow diety. jezcze dorastasz rozwija ci sie cialo , kosci, jak zaczniesz sie odchudzac to albo popadniesz w anoreksje albo nie wszytsko urosnie tak ja trzeba< np. piersi>. Juz pisalam , że regularne ćwiczenia pomoga. Najlepiej jakbyś jadła 5 posiłkow dziennie ( nie mniej!!) jak jesz regularnie to cialo wie ze nie musi sobie odkladac tluszczyku " na później". O jeszce BASEN jest wspaniałym pomysłem włącza każda czesc ciala, a brzuszek staje sie plaski.
      Jeszce raz POWODZENIA.!
      ;-**
    • clevermisia Re: Brzuch... 22.05.11, 21:19
      Mam ten sam problem. : (
      Wiem co czujesz xd
      ale bd dobrze !
      ..
      Poprzedniczki jużchyba wszystko napisały co ja chciałam napisać więc się nie bd powtarzać xd
    • ewellin Re: Brzuch... 23.05.11, 19:06
      zgadzam się z dziewczynami powyrzej ; ]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka