nataliaaaxd Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 21:09 1. nie mam xd 2. Bez łez 3. ....... 4. 5. good girl... to jedna z wilu xd Odpowiedz Link Zgłoś
foolme ... 01.06.11, 21:15 Roll Deep - Good Times Taylor Swift - Better Than Revenge Nie ma aż tak okropnej piosenki, która by to wyrażała. Selena Gomez - A year without rain Selena Gomez - Who Says i Zendaya Coleman - Swag It Out <3 Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: ... 01.06.11, 21:47 1. waka waka - shakira, alejandro - lady gaga 2. sparks fly & permanent maker & hey stephen - taylor swift 3. dokąd tak biegniesz & mała - eastwest rockers. 4. to samo co w 2. i ostr - mówiłaś mi, nicki minaj - moment 4 life, katy perry - i kissed a girl, DONGURALESKO - PALE MAJKI. <3 , bruno mars - lazy song, selena gomez - who says, słoń - od zmierzchu do świtu. 5. the story of us - taylor swift. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
aishiteru Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 21:21 1. Anna Margaret & Sterling Knight - Something About The Sunshine 2. Rainie Yang - Rainie Love 3. raczej takiej nie mam.. 4. Shakira - Waka Waka 5. MoA - Please Don't Go Odpowiedz Link Zgłoś
dacey coś dla mnie : d. 01.06.11, 21:24 W sumie nie wiem , czemu jestem na kotku , biologia czeka , grr ! 1.wakacjami wildboyz ft. ameerah - the sound of missing you 2.twoim obecnym stanem selena gomez - a year without rain 3.szkołą lolita - joli garcon 4.twoją ukochaną osobą ( nie koniecznie musi to być chłopak) Marco van bassken - minnie the moocher (max farenthide remix) 5.taka od której chce ci się tańczyć DJ Antoine - Welcome To St. Tropez vs Timati feat. Kalenna Odpowiedz Link Zgłoś
milkay16_17 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 21:26 1. good time - roll deep ft. joddie connor 2. somebody to love - justin bieber, 2 more lonley people, stay i my heart bit for love, who owns my heart, can't be tamed - miley cyrus 3. what the hell - avri lavigne 4. smile - avril lavigne 5. zendaya - swag it out, emily osment - wszystkie piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
justynap1995 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 21:38 1. Rihanna - Umbrella 2. Nelly - Just a dream 3. Wet Fingers - Turn Me On 4. Leona Lewis - Bleeding love 5. Rihanna - Man down Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia1909 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 12:00 1. O-Zone - Dragostea Din Tei 2. Lion King - Hakuna Matata , Pitbull ft. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give Me Everything 3. Elektryczne Gitary - To już jest koniec (matura w tym roku była więc wiadomo ) 4. Volver - Volveremos 5. Pitbull ft. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give Me Everything Odpowiedz Link Zgłoś
cyrus_miley Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 13:36 1. Enej -Radio Hello 2.Lady Gaga- The Edge Of Glory 3.Ewa Farna -Ewakuacja 4.Lady Gaga -Alejandro 5.Afromental - Rock'n'roll Love Odpowiedz Link Zgłoś
talia_0123 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 13:54 1. we no speak americano 2. snow patrol - set the fire to the third bar 3. black and yellow 4. fucking perfect 5. walking on sunshine Odpowiedz Link Zgłoś
naturally Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 14:39 1. marina & the diamonds- obsession 2. nicki minaj & eminem- roman's revenge 3. pewnie jakaś od której mam bóle głowy >.< 4. ------- 5. eminem- w.t.p. Odpowiedz Link Zgłoś
suffering Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 15:02 1. wakacje - whats hurts the most rascal flatts. - do tej pory uwielbiam ta piosenkę. 2. bieber - somebody tu love. - przypomina mi czasy w których go lubiłam i piosenki wydawały mi się znośnę. 3. onej onaj onej onaj ład te fak?! 4. może.. bardzo dużo piosenek linkin park kojarzy mi sie z moim dawnym kumplem, przesiadywanie na słuchaniu płyty i tak dalej. 5. moze dziwne, ale bullet for my valentine tears don't fall. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
super.dambomam Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 15:09 Bądź WYJĄTKOWA i zgarniaj wszystko ZA DARMO!!! Wpisz w wyszukiwarkę: aukcje dam bo mam Odpowiedz Link Zgłoś
paulucha Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 16:06 1.California gurls 2.Who owns in my heart 3.Can't back down 4.Znalazłam go, znalazłem ją 5.Loca Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 18:45 1. Jimi Blue-Hey Jimi 2. LaFee-Jetzt erst recht 3. ... żadna! 4. Donots-stop the clocks 5. Bethel-Otwieraj Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 18:52 > 1.wakacjami-Pink-Trouble > 2.twoim obecnym stanem-Nie wiem...może Linkin Park -Numb > 3.szkołą-Pink-stupid girls > 4.twoją ukochaną osobą ( nie koniecznie musi to być chłopak)-30STM-Alibi > 5.taka od której chce ci się tańczyć-Pink-funhouse Odpowiedz Link Zgłoś
kira13 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 18:59 1. wakacje Natasha Bedingfield- Unwritten 2. mój obecny stan- Linkin Park- Runaway 3. szkoła- nie mam chyba takiej piosenki -.- 4. ukochana osoba- też nie mam takiej 5. taka od której chce mi się tańczyć! Safri Duo- All the People in the world Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 19:07 1. Shakira- waka waka Bruno Mars- the lazy song Stella Mwagi haba haba 2. Liber & Sylwia Grzeszczak- mijamy się 3. Kabaret Skeczów Męczących - nasza klasa 4. Miley Cyrus- the climb 5. Britney Spears- till the world ends Shake it up- roll the dice ;p i inne szybkie piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
crazyviky Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 19:50 1. Katy Perry- California Gurls 2. Selena Gomez- Who says, Jessie J-Do it like a dude., Ewa Farna-Bez łez 3. To już jest koniec, Justin Bieber-Baby (nie pytajcie dlaczego) 4. Masters- Za twój uśmiech, Avril Lavigne- I love you; Darlin 5. Tańczę do każdej. Odpowiedz Link Zgłoś
czino Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 21:13 1. Wavin' Flag- K'naan 2. Roads- Portishead 3. I hate highschool- DyMe-A-DuZiN 4. Sterero Love 5. C'mon- Tiesto ft. Busta Rhymes Ogólnie to tak tylko na chwilę, bo piosenek mam o wiele więcej do wpisania w te rubryki Odpowiedz Link Zgłoś
kinga0612 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 21:25 1. "lato"- Formacja Nieżywych Schabuff 2. "poszukując ideału" Peja&Mrozu 3.Oraj pole na traktore itp. 4. "kc"- Peja 5. "Tańcz głupia"- sobota Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakc Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 21:39 1. 100 pro tour - 100 pro (hip-hop, ale nie pamiętam kto śpiewa. ;p) 2. Hemp Gru - Jedność ft. Żary JLB, Banda de Chicas <3 i Hg Remixtape Vol.1 Promomix 3. PARIAS - Bezczelni 4. Hemp Gru - Amnezja 5. Hmm.. Sporo ich. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
merle123 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 03.06.11, 12:39 wakacje: a) Shakira - Waka Waka b) K'naan - Waving Flag c) B'z - Ichibu no Zenbu mój stan: a) Garou - Je n'attendais que vous b) Kalafina - Lacrimosa c) Nightwish - Nemo szkoła: a) Wet Fingers - Turn Me On (z koleżanką cały czas to śpiewałam) b) Adele - Rolling in the Deep c) Anna Jantar - Radość Najpiękniejszych Lat (niezapomniana studniówka) ukochana osoba: a) Lenny Kravitz - Calling All Angels b) Whitney Houdson - I will always Love You c) Within Temptation - All I Need taniec: a) Wet Fingers - turn Me On b) taniec belgijski c) Bole Chudiya z filmu Czasem Słońce Czasem Deszcz ale się rozpisałam... wybaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 03.06.11, 13:31 1. the veronicas - untouched, adam lambert - whattaya want from me ? 2. lp - not alone? 3. nie wiem. 4. eee... nie wiem teraz. xd 5. katy b - lights on, jlo ft. pitbull - on the floor. Odpowiedz Link Zgłoś
alive10 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 03.06.11, 15:38 1.Shakira- Waka Waka 2. Coldplay- The Scientist 3. `Do dzwonka` xD 4. Green Day- Wake me up when september ends. 5.David Guetta- Love is gone. Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 03.06.11, 16:30 1. lostprophets - 'last train home' 2. a thorn for every heart - 'summer so bleak' 3. OOMPH! - 'das letzte streichholz' (i już mam przed oczami jak roznoszę w proch tę przeklętą salę matematyczną *_*) 4. dżem - 'autsajder' + album 'the wall' pink floyda 5. a change of pace - 'i wanna be your rock&roll' Odpowiedz Link Zgłoś