Dodaj do ulubionych

zagrożenie

23.05.11, 07:47
jestem zagrożony z muzyki i poprawiłem parę zagadnienia i reszty nie
to moja nauczyciela nie chce mi postawić pozytywnej oceny na koniec semestru czy mogę przejść do następnej klasy czy nie ?
Obserwuj wątek
    • ashley001 Re: zagrożenie 23.05.11, 08:00
      jak nie masz pały to tak [ w mojej szkole tak jest ] znaczy możesz być w następnej klasie a z muzy zimować ale jak pały nie masz to nie smirk
    • kiwi Re: zagrożenie 23.05.11, 09:18
      o raczej nie możesz przejść do następnej klasy. jakim cudem miałeś jedynkę z muzyki? o.o
    • mewusia Re: zagrożenie 23.05.11, 09:35
      nie jestem pewna , ale jak masz jedną jedynke to możesz przejść na warunkowym ale w czasie roku szkolnego musisz zaliczyć ten przedmiot , przynajmniej u nas tak jest ,
      życze powodzenia ;]
    • katsuumi_17 Re: zagrożenie 23.05.11, 10:26
      Szczerze- nie wiem, jak można być z muzyki zagrożonym smile
    • yorkie Re: zagrożenie 23.05.11, 13:47
      Nie może byc tak, że nauczycielka nie chce ci postawic dobrej oceny, "bo nie". Musi miec jakieś powody - czyli masz słabe oceny, popraw je, żadna filozofia.
    • seneka4 Re: zagrożenie 23.05.11, 13:53
      Z kapą nie przejdziesz do następnej klasy. Będziesz musiał w sierpniu poprawkę pewnie pisać. ;p
    • ostry97 Re: zagrożenie 23.05.11, 14:10
      ale ja poprawiałem te oceny niedostateczne na 4 3+ i nie chce mi wystawić ona sie na mnie uparła
      miałem 7 zagadnień i poprawiłem tylko z tego 4
      • rozalie32 Re: zagrożenie 23.05.11, 14:45
        Może poproś o jakąś pracę dodatkową. U mnie chłopak z klasy ma zagrożenie z plastyki, religii, i jeszcze paru innych przedmiotów. Też poprosił o pracę dodatkową.
    • vavamuffinka Re: zagrożenie 23.05.11, 14:50
      O.o
    • madalena Re: zagrożenie 23.05.11, 15:10
      jak można mieć zagrożenie z muzyki? a co do twojego pytania to spytaj się o jakąś pracę dla chętnych, staraj się, pogadaj z nią i tyle. smile bo ja masz 1 to chyba nie zdasz,albo będziesz musiał pisać komisa w sierpniu albo przejdziesz na warunku.
    • stranger17 Re: zagrożenie 23.05.11, 15:36
      Będziesz miał poprawkę w wakacje, albo przejdziesz na warunkowo do następnej klasy
    • zakochanie zagrożenie 23.05.11, 17:07
      jak mniemam, jesteś w I gim.
      jak można mieć zagrożenie z muzyki? ;o
      naucz się i zdasz, ot co.
    • creeping_death . 23.05.11, 17:24
      naprawdę się dziwicie dlaczego można być zagrożonym z muzyki Wy dokładnie jak mój wychowawca myślicie pewnie,że na muzyce jest śpiewanie itd. u nas facetka tyle robi sprawdzianów,że sie w głowie nie mieści i kilku kolesi jest u nas zagrożonych.
      nie wiem a nie mozesz podejść do nauczyciela i sie zapytać co Ci na koniec wychodzi.
      • karolinke13 Re: karolinke13 23.05.11, 17:40
        zgadzam się muzyka to nie tylko śpiewanie ale też musisz wiedzieć o różnych kompozytorach i takie tam... ja w sumie mam szóstkę na koniec brawo
        ale ja kocham muzykę... tak teorie jak i śpiewanie.........
        a co do pytania to mi sie wydaje ze cie orzepuszcza do nastepnej kl z jednym zagrozeniem i to na dodatek z muzyki big_grin
      • szatynka @creeping_death 28.05.11, 18:18
        Oh, to jestem bardzo ciekawa ileż Ty masz godzin muzyki w tygodniu, że aż tyle sprawdzianów robi? Jeden na tydzień to dużo? Dwa to dużo? No bez jaj, śmiech na sali. Poza tym muzyka polega na nauce teorii nie trzeba m y ś l e ć, więc uważam, że trzeba być niewiemkim, ażeby mieć zagrożenie z muzyki.

Ludzie, jak Wam się nie chce wkuć głupich definicji, nazwisk itd. to naprawdę macie problem - jeny, a niech Was życie w tyłeczek kopnie bo na serio wielkim wysiłkiem jest ogarnąć muzykę na 2.

Matko, paranoja. Wstyd.
      • dzisas 11.06.11, 21:53
        @creeping_death : no właśnie . u nas w klasie jest chyba z 5 osób z 2 .
        bo to dlatego że w gimnazjum jest historia muzyki , a nie granie czy śpiewanie . -/-
    • linda Można mieć zagrożenie !! zależy od tego jak ..... 23.05.11, 18:01
      prowadzone są lekcje i przez kogo wink Jeżeli o mnie chodzi , ja miałam zagrożenie ponieważ nasza muzyka ani trochę nie przypominała lekcj muzyki. Nam nie wolno było śpiewać a jeśli ktoś śpiewał , to na końcu lekcji dowiadywał się ile otrzymał minusowych pkt. Mało tego czułam się jak na jakimś wykładzie z historii bo na każdej lekcji pisaliśmy w pośpiechu nauczycielki , a barok mnie jakos wtedy nie za specjalnie interesował . Tym bardiej , że lekcje muzyki miałam 2 lata temu , ale choć tyle , że nauczycielka mnie lubiła bo z 1 poprzez zgłoszenie się do odpowiedzi podniosła mi ocenę na 4 big_grin. Hahah nie wiem co to miało być bo inni Bóg wie co robili , żeby na 2 zdać .....jakieś referaty , luje muje , kolorowe autobusiki a ja ledwo co pod biurkiem stanęłam xD

A co do autora wątku ; musisz się zgłosić jeszcze i coś po zdawać póki masz czas bo jak masz zagrożenie ( czyli 1 jak rozumiem ) to nie przejdziesz a poprawka z muzyki to trochę śmieszne smirk
    • ostry97 Re: zagrożenie 23.05.11, 18:28
      czy mogę przejść warunkowo ?
    • katiediamond ... 23.05.11, 21:38
      Wydaje mi się, że warunkowo można przejść z jedną jedynką jeżeli nauczyciele wyrażą zgodę. Ale teraz wchodzi coś takiego, że można przejść z 1 jeżeli kontynuuje się przedmiot w następnej klasie.
      • super_star Re: ... 25.05.11, 22:20
        nauczyciele nie mają yu nic do gadania i nie ma tu żądnego warunkowego przechodzenia, bo takowe jest przy 2/3 zagrożeniach. Przy jednym zdajesz, bo Ci to gwarantuje konstytucja ^^
    • michaelmontana Re: zagrożenie 27.05.11, 23:27
      jak poprawisz. Muzyka jest obowiązkowa smile
    • sweet94 Re: zagrożenie 28.05.11, 16:54
      jakim cudem masz zagrożenie z MUZYKI?
      • pwe Re: zagrożenie 28.05.11, 17:20
        Jakim cudem masz zagrożenie z muzyki?sciana
    • lovelaas Żal 28.05.11, 18:40
      Z muzyki ? Buhaha big_grin Żal <33333333
      • ostry97 Re: Żal 31.05.11, 15:18
        lovelaas napisał(a):

> Z muzyki ? Buhaha big_grin Żal <33333333
        żal cb robił!!
    • patrysia441 Re: zagrożenie 31.05.11, 15:33
      Jak można być zagrożonym z muzyki? U mnie w szkole na świadectwie są dopuszczalne dwie jedynki , ale w sierpniu osoby które z jakiegoś przedmiotu na konie roku miały jedynki to piszą w sierpniu poprawki i od wyników poprawek zależy czy przechodzą czy nie.
    • smacznegooo Re: zagrożenie 31.05.11, 15:36
      Jak będziesz miał 1 na koniec roku to w wakacje piszesz taki test poprawkowy i jak dobrze Ci pójdzie to zdajesz do następnej klasy.Ale najlepiej byłoby jakbyś poprawił tą jedynkę z jakiś dodatkowych prac itp.
    • sopwil / 31.05.11, 15:53
      pogadaj z nauczycielką, i zapytaj się co możesz jeszcze poprawic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka