cytrynkaa. 26.05.11, 07:07 Zna ktoś biuro podróży vTravel ? Może ktoś był na koloniach nad morzem ? Chciałabym się wybrać, może oferta skusi też was www.kolonijnehity.pl/oferta,58,4,-baltyk-darlowo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fano__x mieszkam w Darłowie! :D 26.05.11, 12:03 jak miło ja bym ci proponowała żebyś tu przyjechała, Darłowo to małe miasto ale fajne i wyremontowane. 2 km od Darłowa jest Dałówko gdzie jest plaża i dużo innych atrakcji ja codziennie w wakacje jeżdżę na rowerach na plażę z koleżankami zawsze w sezonie jest tu dużo ludzi bo to ładne miasteczka ja Ci polecam osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x ps. 26.05.11, 12:11 weszłam na tę stronę i powiem ci że te zdjęcia są chyba starsze, bo Darłówko zostało odbudowane i ma bd ładną panoramę drewnianą na morze odnowili ratusz i rynek w Darłowie itd. masz tu stronę i sobie pooglądaj coś jak będziesz chciała : darłowo.pl/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynkaa. Re: mieszkam w Darłowie! :D 27.05.11, 07:04 fano__x napisał(a): > jak miło ja bym ci proponowała żebyś tu przyjechała, Darłowo to małe mias > to ale fajne i wyremontowane. 2 km od Darłowa jest Dałówko gdzie jest plaża > i dużo innych atrakcji ja codziennie w wakacje jeżdżę na rowerach na plażę > z koleżankami zawsze w sezonie jest tu dużo ludzi bo to ładne miasteczka : > -) ja Ci polecam osobiście Dziękuję za opisanie, ja jestem chętna, aby pojechać na kolonie, tylko muszę wyciągnąć kogoś z klasy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
winter.summer Hahaha ! Ja też tam jadę ! 27.05.11, 11:23 Hahahaha , ja co roku tam przyjeżdżam <3 Kocham to miasto <3 Najfajniejsze są te metrowe zapiekanki na tej takiej ulicy z bazarkami przed morzem. Są pyszne i strasznie dłuuuuuuuuuuugie Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynkaa. Re: Hahaha ! Ja też tam jadę ! 28.05.11, 10:48 winter.summer napisał(a): > Hahahaha , ja co roku tam przyjeżdżam <3 > Kocham to miasto <3 > Najfajniejsze są te metrowe zapiekanki na tej takiej ulicy z bazarkami przed mo > rzem. > Są pyszne i strasznie dłuuuuuuuuuuugie Fajnie ;P Jedziesz z rodzicami czy na te kolonie www.kolonijnehity.pl/oferta,58,4,-baltyk-darlowo ?? Odpowiedz Link Zgłoś