Dodaj do ulubionych

Kolonie w Darłowie

26.05.11, 07:07
Zna ktoś biuro podróży vTravel ? Może ktoś był na koloniach nad morzem ? Chciałabym się wybrać, może oferta skusi też was smile
www.kolonijnehity.pl/oferta,58,4,-baltyk-darlowo
Obserwuj wątek
    • fano__x mieszkam w Darłowie! :D 26.05.11, 12:03
      jak miło tongue_out ja bym ci proponowała żebyś tu przyjechała, Darłowo to małe miasto ale fajne i wyremontowane. wink 2 km od Darłowa jest Dałówko gdzie jest plaża i dużo innych atrakcji smile ja codziennie w wakacje jeżdżę na rowerach na plażę z koleżankami big_grin zawsze w sezonie jest tu dużo ludzi bo to ładne miasteczka smile ja Ci polecam osobiście big_grin
      • fano__x ps. 26.05.11, 12:11
        weszłam na tę stronę i powiem ci że te zdjęcia są chyba starsze, bo Darłówko zostało odbudowane i ma bd ładną panoramę drewnianą na morze smile odnowili ratusz i rynek w Darłowie itd. masz tu stronę i sobie pooglądaj coś jak będziesz chciała :
        darłowo.pl/pl/

big_grin
      • cytrynkaa. Re: mieszkam w Darłowie! :D 27.05.11, 07:04
        fano__x napisał(a):

> jak miło tongue_out ja bym ci proponowała żebyś tu przyjechała, Darłowo to małe mias
        > to ale fajne i wyremontowane. wink 2 km od Darłowa jest Dałówko gdzie jest plaża
        > i dużo innych atrakcji smile ja codziennie w wakacje jeżdżę na rowerach na plażę
        > z koleżankami big_grin zawsze w sezonie jest tu dużo ludzi bo to ładne miasteczka :
        > -) ja Ci polecam osobiście big_grin

Dziękuję za opisanie, ja jestem chętna, aby pojechać na kolonie, tylko muszę wyciągnąć kogoś z klasy ;P
        • winter.summer Hahaha ! Ja też tam jadę ! 27.05.11, 11:23
          Hahahaha , ja co roku tam przyjeżdżam <3
          Kocham to miasto <3
          Najfajniejsze są te metrowe zapiekanki na tej takiej ulicy z bazarkami przed morzem.
          Są pyszne i strasznie dłuuuuuuuuuuugie big_grin
          • cytrynkaa. Re: Hahaha ! Ja też tam jadę ! 28.05.11, 10:48
            winter.summer napisał(a):

> Hahahaha , ja co roku tam przyjeżdżam <3
            > Kocham to miasto <3
            > Najfajniejsze są te metrowe zapiekanki na tej takiej ulicy z bazarkami przed mo
            > rzem.
            > Są pyszne i strasznie dłuuuuuuuuuuugie big_grin

Fajnie ;P Jedziesz z rodzicami czy na te kolonie www.kolonijnehity.pl/oferta,58,4,-baltyk-darlowo ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka