Dodaj do ulubionych

problem...-chłopak

06.06.11, 16:25
mam problem...zakochałam się w chłopaku mojej koleżanki...ona ani on niczego się nie domyślają...nie wiem co zrobić...sad nie moge jej o tym powiedzieć bo ją lubie...jemu tym bardziej... pomóżcie kotki...
Obserwuj wątek
    • marsjanka115 x__x 06.06.11, 16:38
      jeżeli to twoja bliska przyjaciółka i zależy ci na niej to po prostu odczekaj takie zauroczenie zazwyczaj szybko mija. czekanie to najlepsze wyjście.
    • niezniszczalna Re: problem...-chłopak 06.06.11, 22:13
      Zgadzam się z koleżanką powyżej. 1. Przeczekaj może minie. 2. Jeśli nie minie pogadaj z nią o tym - jeśli jesteście ,,naprawdę" przyjaciółkami to nie powinna się obrazić.
      !!! Tylko nie próbuj okazywać mu zainteresowania, ani niczego rozgrywać za plecami przyjaciółki!
    • alexis69 Re: problem...-chłopak 06.06.11, 23:29
      Nie mów o tym ani jej, ani jemu. Nie rozpier*alaj im związku. Zostaw to dla siebie, że go kochasz. Przecierp to sama. Ból minie. Czas wyleczy rany, znajdziesz ukojenie.
    • wiktusss Re: problem...-chłopak 04.07.11, 00:35
      TEŻ MAM TAKĄ SYTUACJĘ TYLKO ONA Z NIM NIE CHODZI , NIE MOGĘ JEJ TEGO POWIEDZIEĆ ANI JEMU ALE WYDAJE MI SIĘ , ŻE MNIE LUBI BARDZIEJ , NIE PRZEPRASZAM JA TO WIEM W KOŃCU ZE MNĄ GADA A Z NIĄ NIE TYLKO CZASEM WYDAJE MI SIĘ ,ZE KIEDY ZAUWARZE , ŻE MI SIE PRZYGLĄDA ON AUTOMATYCZNIE ODWRACA WZROK , ALE PO 5 MIN.ZASTAWIAM SIĘ CZY NIE PATRZYŁ NA NIĄ PO PROSTU MAM WĄTPLIWOŚCI , ŻE NA MNIE PATRZYL.
      ALE UWAŻAM , ŻE POWINNAŚ MU TO POWIEDZIEĆ AZOBACYSZ CO ON NA TO POWIE , POPROŚ GO TEŻ ABY ZACHOWAŁ TO W SEKRECIE PRZED TWOJĄ KOLEŻANKĄ CHYBA , ŻE POWIE , ŻE TY TEŻ MU SIE PODOBASZ WTEDY NIE ROMANSUJ. POWIEDZ CO ON NA TO ,JEŚLI TO W OGÓLE PRZECZYTASZ
      POWODZENIA!!!

WIKTORIA
    • donia.19 Re: problem...-chłopak 04.07.11, 10:59
      byłam w podobnej sytuacji i wiem jakie to trudne ale naprawdę - odpuść sobie. tak bd najlepiej
    • gorzata.14 Re: problem...-chłopak 13.07.11, 22:18
      Wielki problem. To nikomu nie mów, proste i logiczne. Kiedyś ci przejdzie.
      • klaudia_25 Re: problem...-chłopak 14.07.11, 09:57
        Odczekaj i Ci przejdzie?!
    • najladniejsze Re: problem...-chłopak 15.07.11, 20:12
      Po prostu odpuść sobie pewnie się tylko nim zauroczyłaś , bo gdyby była to prawdziwa miłość to by nie chodził z twoją koleżanką potraktuj to jako kolejny etap życia. A pociesz się tym ,że ty jeszcze nie spotkałaś swojego jedynego i jeszcze wszystko przed tobą (te najcudniejsze chwilę),a prawdziwa miłość zawsze znajdzie swoją drogę.Mam nadzieję!wink
    • delenka1997 Re: problem...-chłopak 18.07.11, 14:55
      Jeżeli nie chcesz stracić koleżanki to lepiej jej o tym nie mów. Może to tylko zauroczenie i z czasem minie smirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka