Dodaj do ulubionych

Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać :)

• alicecullen13 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 14.06.11, 22:21
      Seversus, Draco, Luna, Augustus Rockwood, Hermiona i Milicenta Bulstrode. wink
      • alicecullen13 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 14.06.11, 22:27
        I Voldemort, Bellatrix i Andromeda
    • coldprincess Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 15.06.11, 11:13
      Nimfadora Tonks
      Remus Lupin
      Fred Weasley
      George Weasley
      Severus Snape
      • koniara8 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 07.07.11, 11:41
        Lord Voldemort, ponieważ no.. Nie miał nosa i wgl fajoski byłł. ;p
    • redhead Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 15.06.11, 12:08
      Wiadomo, że Voldemort. Sposób w jaki Ralph Fiennes trzyma różczkę jest niesamowity. Najbardziej złożona postać w całej opowieści. Na drugim miejscu Bellatrix. Uwielbiam szalone postaci... A tuż za nią Hermiona. Troche dziwny mix, ale co tam...sciana
      • rasberry Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 10:52
        https://www.filmweb.pl/person/Emma.Watson#picture-77 ta mina rona to po prostu wzmiata big_grin uwielbiam go ;p
        • rasberry Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 10:53
          www.filmweb.pl/person/Emma.Watson#picture-77 sory, przedtem był zły link
    • stranger17 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 02.07.11, 12:31
      Fred i Georg - za ich fajne poczucie humoru ; ))
      Lupin - nie wiem dlaczego xd
      Dumbeldore - za jego mądrość
      Zgredek - bo tak fajny jest <33
    • lili96reggae Harry Potter 02.07.11, 12:50
      Moją ulubioną postacią z Harrego Pottera jest Hermiona Granger!;d
      Ponieważ jest bardzo inteligentna i ma wiele zaletsmile
    • wiktusss Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 02.07.11, 13:25
      HERMIONA - PO PROSTU JĄ LUBIĘ ,A LE WSZYSTKIE POSTACIE SĄ CIEKAWE NAWET TE ZŁEsmile
    • olusi1a Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 02.07.11, 13:29
      1. Bliźniacy Fred i George.
      2. Severus Snape ;D
      3. Malfoy
      4. Z dziewczyn to Luna i Hermiona
      5. Ach no i oczywiście Hagrid
      wink
      • song Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 02.07.11, 13:36
        Snape big_grin A Harry mnie wkurza,nie wiem czemu,ale jakoś tak tongue_out
    • marys1 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 02.07.11, 14:11
      Hermiona...
      Dziewczyna sukcesu.!
    • beemazzy Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 02.07.11, 14:24
      nie mam jednej jedynej XD bardzo lubię snape'a, hermionę, freda i george'a, dumbledore'a, harry'ego i rona. generalnie lubię wszystkich dobrych XD a nie lubię tych złych, chociaż ciągnie mnie do malfoya *_*
    • elena98 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 03.07.11, 12:23
      Ja najbardziej lubię Hermionę, Rona, Freda, George'a, Zgredka, no i oczywiście Harry'ego wink
    • natka199997 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 03.07.11, 12:42
      Hermiona tongue_out
    • merle123 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 03.07.11, 13:45
      moja ulubiona postać to Draco Malfoy. nie wiem czemu, tak po prostu. Lubię też bliźniaków Freda i Georga. Oczywiście głównych bohaterów też lubię ale nie najbardziej.
      • kara33441 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 03.07.11, 15:00
        Nie wiem jaka jest moja ulubiona ale tak najbardziej to lubię Hermionę i Harrego chociaż także lubię inne postacie...
        • alice_zmierzch Ulubione postacie z Harrego :) 30.07.11, 17:23
          Moimi ulubionymi postaciami są -Ron, Harry, Hermiona, Fred, George, Ginny, Zgredek i Syriusz serce
    • wampire13 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 07.07.11, 11:32
      Moja ulubiona? Hmm....Spodobała mi się postać Syriusza Blacka i Ginny. Harryego też lubię....Coś mnie ostatnio też na Snapea wzięłotongue_out Nie wiem dlaczego xD a i Dumbledora zawsze lubiłam on był dobrybig_grin
    • cherrypassion21 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 07.07.11, 14:14
      Luna jest bardzo interesującą postaciąsmile
      Oczywiście Snape i Draco jako tacy bad boys smile tongue_out
    • tamarusia Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 08.07.11, 09:05
      Moją ulubioną postacią jest...Fred i George nie umiem wybrać jednego. A dlaczego? Bo zawsze poprawią mi humor. wink
      • kwiatlotosu89 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 17.07.11, 20:52

megavideo-bezlimitu.pl/MTA/Harry_Potter_i_insygnia_smierci_czesc_2
    • diamond_girl12 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 17.07.11, 22:49
      Harry, Ron, Hermiona, Hagrid, George, Fred. big_grin Ale tak wgl to lubię wszystkich. Oprócz ,,czarnych'' charakterów.
      • lady_famous Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 17.07.11, 22:56
        Harry! ;D
        Syriusz ;D
        Luna ;D
        Ron ;D
        Zgredek ;D

te najbardziej, ale ogólnie każda postać ma w sobie coś ciekawego ;0
    • xx.ada.xx Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 17.07.11, 23:38
      Dużo ich ale na pewno główna 3 ale bez niej to Zgredek,Hagrid,Snape,Neville,Luna.McGonagall,Bellatriks,Syriusz,Slughorn...wszystkichlubie nawet Voldka;D I oczywiście Dracko xD Nazwałam tak tez swojego psaxD
    • winia Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 10:29
      Draco, Voldemort, Snape- lubię złych chłopców
      Bellatrix-bo jest taka zła
      Zgredek-jego to poprostu kocham tak jak Draco
      Fred i George-bo zawsze mnie rozśmieszają
      Hagrid-jego też kocham
    • rasberry Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 10:34
      Syriusz Black
      jakoś nie mogłam sie pogodzić z tym w 5 cześci
    • kakusiaa__ Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 15:05
      Hermiona : DD .
    • lovegaga13 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 15:09
      HERMIONA ;P
    • tajlander24 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 15:11
      Bellatrix Lestrange, bo jest taką zdzirą ;D i Neville Longbottom szczególnie w ostatniej części wink
    • inna_odinnych Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 15:19
      Poza główną trójką, bardzo lubię Severusa i Dracona.
    • jagoda1309 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 15:27
      Hermiona, o jest bardzo mądra i Harry oczywiście, no wiadomo dlaczegosmile
    • roberta_ Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 18.07.11, 15:33
      Moją ulubiona postacią jest Draco , ponieważ lubię złe charaktery , ; p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka