Dodaj do ulubionych

Jak dowiedzieć się czy ja mu się podobam...?

14.06.11, 14:33
Hello!!!
No więc do mojej klasy chodzi taki chłopkak bardzo on mi się podoba ale nie wiem czy ja mu też....
Postanowiłam więc troche mu się przyjrzeć.No i zauważyłam ,że gdy jestem w jego pobliżu zaczyna sie popisywać np.: bije się z kolegami itp...
Często na mnie zerka (zwłaszcza gdy mam bluzkę z dekoldem) ale nawet jeśli nie mam to i tak czasami spojrzy....
No i 2 czerwca miałam urodziny a ,że to był Czwartek rozdawałam cukierki w szkole.I każdy musiał mi życzenia składać i gdy mi składał te życzenia zauważyłam ,że się zrobił troche czerwony i skrępowany.Ciągle się zacinał wink
Moja koleżanka Asia siedzi z nim na przyrodzie.A z nią mam bliskie kontakty poprosiłam ją żeby zapytała się jego która dziewczyna z klasy mu się podoba.
Nistety on powiedział ,że nigdy się nad tym nie zastanawiał.
Jestem troche wku...ona bo w Środe koniec roku i nie będe się z nim widywała ale wiem ,że mieszka koło mojego bloku.Jednak żadko go spotykam po szkole sadsciana

Co mam zrobić żeby się dowiedziec czy mam u niego szanse...?
Pozdrawiam i liczę na podpowiedzi smile kiss
Obserwuj wątek
    • ania55888 niestety nie moge ci powiedziec .. 14.06.11, 19:19
      bo tez mam taki problem tez sie bije z kolegami przy mnie popisuje ale ja za bardzo nie zwracam na niego uwagi bo niestety ma dziewczyna która jest obrarzona na mnie bo nwm dlaczego morze sie go zapytaj czy mnie lubisz czy cos takiego tongue_out no nwm ja rozmawialam z tym moim kolega ale nawet starł sie byc miły heh tongue_out

a i jeszcze cos jak chodzi z tobą do klasy to masz sie lepiej niestety ja chodze do b a on do a ale często widujemy

ale sie rozpisałam no ale życze powodzenia big_grin
    • twilightowa2226 Re: Jak dowiedzieć się czy ja mu się podobam...? 14.06.11, 20:07
      Radzę Ci podejść do niego na przerwie i zapytać się jego, co jest zadane na jutro albo poproś, żeby Ci pożyczył zeszyt, bo nie przepisałaś czegoś z tablicy ;P Mogłabyś pogadać z nim tez o książkach albo filmach ( oczywiście wcześniej dowiedz się jaki jest jego ulubiony film i zainteresuj się nim )
      To chyba na tyle. Jak mi coś jeszcze wpadnie do głowy to napiszę. Mam nadzieję, że pomogłamkiss
      • twilightowa2226 Re: Jak dowiedzieć się czy ja mu się podobam...? 14.06.11, 20:08
        Zapomniałam dodać, żebyś przy pożyczaniu zeszytu umówiła się z nim na loda, bo przy takim spotkaniu to pewnie się domyślisz czy się w Tobie zakochał. smile
    • natii_123 tHX 15.06.11, 07:19
      Bardzo dziękuje za podpowiedzi na szczeńście on chodzi ze mną do klasy.. smile
      Napawdę wielkie dzięki za podpowiedzi smirk
      smirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka