wicia15 Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 10.07.11, 21:55 nie znam takiej, powinno być w niej wiele wzniesień i upadków oraz czasami powinna zwolnić Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 10.07.11, 21:56 Linkin Park - in the end Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 10.07.11, 21:58 ja mam kilka "stay", "teardrops on my guitar", "don't wanna be torn", "love story", "white horse", "a year without rain" i "picture to burn" moje życie miłosne jest zmienne więc one są takie różne Odpowiedz Link Zgłoś
einmalig Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 10.07.11, 22:03 Sylwia Grzeszczak i Liber ,,Mijamy się ''.Mam straszny sentyment do tej piosenki , przypominami mi moja pierwsza milosc strasznie fajne a zreszta sluchałam ją w kółko na współke z magdą ,, nigdy więcej'' Odpowiedz Link Zgłoś
fakeblond Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 10.07.11, 22:16 The Veronicas - In another life Adele - Make you feel my love Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 10.07.11, 22:16 Jula - Tamten Dzień Jula - Straciłam Odpowiedz Link Zgłoś
larabingx96 Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 10.07.11, 22:16 violet hill- Coldplay'a Odpowiedz Link Zgłoś
magicaleks :) 10.07.11, 22:17 Taylor Swift - Better Than Revenge Miley Cyrus - Stay Więcej jest piosenek, które opisują moje życie taneczne i zwykłe niż miłosne. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 ;/ 10.07.11, 22:58 love the way you lie. już sama piosenka mówi, jedno wielkie kłamstwo byłego ;// Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Smutna...i to bardzo...niestety... 10.07.11, 23:20 W sumie...mam trzy piosenki, które najbradziej wryły mi się w pamięć...wszystkie pochodzą z koreańskiej dramy You're Beautiful...Oglądałam ją u kolezanki, ona na chwilę wyszła, a Patryk, jej brat wtedy wszedł do jej pokoju...Jakoś tak zaczął się nabijac, że znowu oglądamy jakąś azjatycką głupotę, a koniec końców skończyło się na tym, ze obejrzał ją do końca ze mną. nawet ze sobą chodziliśmy. Całe dwa miesiące, bo potem jakiś cholerny, pijany idiota potrącił go na skrzyżowaniu. Fajnie, że przeżył. Tylko ja nie mogłam patrzeć, gdy najpierw leżał sparaliżowany w łóżku, a potem zaczął jeździć na wózku. Taak...myślę sobie, że oboje stchórzyliśmy. To było dziwne, gdy próbowałam normalnie rozmawiać a Patryk miał wszędzie powtykane te cholerne rurki. Więc pierwszy raz w życiu stchórzyłam i uciekłam z podkulonym ogonem. Chyba tak było najlepiej, bo to nie było to samo i już nie mogło być tak jak dawniej. Ehh...pewnie brzmi strasznie melodramatycznie...Może sobie za dużo wyobrażałam, skoro chodziliśmy tylko 2 miesiące, ale chyba tak już jest. Wiem, głupia jestem. Teraz robimy za parę dobrych kumpli. Fajnie, on już coraz lepiej chodzi, gadamy i tak dalej. Ale to jest takie dziwne. Nie wiem, może sobie to chodzenie wymyśliłam...jakoś tak nie gadamy o tym co było wczęśniej, jego ten wypadek chyba wiele nie obszedł ,bo w końcu już prawie chodzi, no ale ja, nie wiem, może za emocjonalnie zareagowałam... Tekst linka Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
naomi_w Ech... 10.07.11, 23:29 Beyonce - Halo! Przy tej piosence zawsze mam ''retrospekcje'' jak świetnie bawiłam się z obiektem moich westchnień (nadal nim jest). Sylwia Grzeszczak - Małe rzeczy! Mezo - Kryzys Odpowiedz Link Zgłoś
niunia5250 Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 10.07.11, 23:25 Veegas- o2 Tlen tak szczerze to ta piosenka opisywała moje życie pare tygodni ;p Odpowiedz Link Zgłoś
niunia5250 Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 10.07.11, 23:29 niunia5250 napisał(a): > Veegas- o2 Tlen > > tak szczerze to ta piosenka opisywała moje życie pare tygodni temu ;p mała poprawka;p Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 10.07.11, 23:42 Stupid with you Odpowiedz Link Zgłoś
nieprzytomna Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 11.07.11, 06:49 "I Walk Alone" Tarji Turunen Jak ktoś nie zna to niech sobie tu zobaczy www.youtube.com/watch?v=VwbtbfAnI80&feature=feedf Odpowiedz Link Zgłoś
bff Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 11.07.11, 09:29 taaaak,chociaż nie lubię Justina Biebera,kocham jego piosenki-Somebody To Love-Justina Biebera! Na serio chciałabym znaleźć swoją parę. Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe124 Smutna Historia 11.07.11, 09:48 No tak moja to ''Smutna historia'' Ale teraz to coś między nami zaczeło iskrzyc więc może to za niedługo się zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
rockmafia_ Jest taka jedna , której 11.07.11, 10:08 tekst mnie rozpie**olił na wejściu - " Love The Way You Lie " . Poprzednie wakacje i ten nasz " związek " hmm ... Odpowiedz Link Zgłoś
martini13 Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 11.07.11, 10:08 Piosenka , która najlepiej opisuje moj teraźniejszą sytuacje miłosną to piosenka Invisible -Taylor Swift. Chłopak , który mi się podoba ma dziewczynę , śliczna , stylową modelkę , która ma zupełnie inne zainteresowania niż on . A ja marze tylko o tym by być na jej miejscu ... Odpowiedz Link Zgłoś
jola.ka Almost Lover 11.07.11, 10:12 A Fine Frenzy - Alomost Lover Może nie słowo w słowo bo ON nie był moim "Almost ( niedoszłym) Lover", był moim chłopakiem. Refren nie do końca pasuje, ale zwrotki idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tinkerbellka Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 11.07.11, 10:24 raczej nie a szkoda ;P Odpowiedz Link Zgłoś
delicjaxx TAK ! 11.07.11, 10:25 Kate Nash - dickhead / lub / lily allen - fuck you ! XD Odpowiedz Link Zgłoś
majlentis Heh ^_^ 11.07.11, 11:02 A do mnie pasuje Beyonce - Single Ladies Nie mam chłopaka <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 11.07.11, 11:16 Yes - Owner Of A Lonely Heart There'S No Real Reason To Be Lonely Be Yourself Odpowiedz Link Zgłoś
czekooladka Re: Piosenka opisująca wasze życie miłosne - Maci 11.07.11, 11:17 rihanna i eminem - love the way you lie... Odpowiedz Link Zgłoś