Dodaj do ulubionych

Lady Gaga - The Edge of Glory VIDEO

18.06.11, 11:28
Hejka, wkoncu jest klip do The edge of glory wspaniałej Gagi <3 Co o nim sądzicie ? Moim zdaniem jest rewelacyjny, prosty i w sumie nie "gagowy", lecz dalej ma to "coś" smile
(gaga leci z tymi klipami błyskawicznie, jeszcze nie do konca zeszły emocje po judasie.. i dopiero co wyszła jej płyta!)
www.youtube.com/watch?v=QeWBS0JBNzQ&feature=player_embedded#at=79
Obserwuj wątek
    • linda Re: Lady Gaga - The Edge of Glory VIDEO 18.06.11, 11:41
      Moim zdaniem , GaGa jest na chorobowym. Strasznie podobają mi się jej piosenki i teksty , ale ten teledysk jest jakiś dziwny. Zupełnie nie wiem co się stało z jej krestywnością. Wygląda to tak jakby nie miała pomysłu a przecież sama mówiła , że ma tyle pomysłów i boi się , że umrze wcześniej niż je wszystkie zrealizuje. Fajnie wygląda w tym teledysku tylko , że on jest taki monotonny....nudny. Wcześniej jej teledyski były znane z tego , że każdy wbijał się w szok po oglądnięciu go a teraz rozpowszechni się poprzez to , że wszyscy będą go krytykować. Nie wiem może to ja jestem jakaś dziwna i nie zauważam tej " fantastyczności " , ale nie wydaje mi się. Gagę to chyba naprawdę ktoś zastąpiła a sama jest na chorobowym.

Ps. czekałam na ten wątek wink a zakładać mi się nie chciało tongue_out
    • juliap1999 Wszyscy spodziewali się więcej... 18.06.11, 11:42
      ja również. "The Edge Of Glory" jest moją ulubioną piosenką z płyty "Born This Way", ale klip, według mnie, jest słaby. GaGa pretenduje do tytułu "Królowej Popu", a Królowej Popu nie przystoi wydawać teledysków, w których tylko się tańczy!

To moje zdanie.
    • ajtyna Re: Lady Gaga - The Edge of Glory VIDEO 18.06.11, 15:17
      Macie całkowitą racje, bo po Gadze mozna było sie spodziewac czegos bardziej.. szokującego? ale i tak mi sie podoba, mimo tej monotonności. niewiem niewiem, czy to był jej cel czy nieudana proba, w kazdym bądź razie tak jak juz pisalam i tak ma to "coś".
    • domciaxdnika Re: Lady Gaga - The Edge of Glory VIDEO 20.06.11, 12:01
      no fajny
    • asvean Re: Lady Gaga - The Edge of Glory VIDEO 21.06.11, 15:47
      Trochę za "grzeczne" jak na nią, ale i tak podobał mi się ten klip smile
      • karolinke13 Re: karolinke13 21.06.11, 16:02
        mi też się to podobasmile
    • meggi_13 Re: Lady Gaga - The Edge of Glory VIDEO 21.06.11, 19:26
      Teledysk jest prosty, ale i efektywny. Z tego co wiem to z poczatku mial byc calkowicie inny. Ten byl robiony na ostatnia minute bo cos sie stalo w Haus Of Gaga(jej ludzie).

A tak swoja droga: jesli jest kreatywna - nie podoba sie wam, jesli jest prosto - jest jeszcze gorzej. Zdecydujcie sie co wam pasuje -.-
      • katsuumi_17 Re: Lady Gaga - The Edge of Glory VIDEO 22.06.11, 00:03
        Można pomyśleć odwrotnie- tym razem Gaga zaskoczyła wszystkich, którzy spodziewali się czegoś przekombinowanego smile
    • plombrng_mary Re: Lady Gaga - The Edge of Glory VIDEO 22.06.11, 21:49
      piosenka ok teledysk ok i fajna nutka saksofonu wink
    • jane_ Re: Lady Gaga - The Edge of Glory VIDEO 23.06.11, 12:21
      wygląda jak karen o.
      i w takiej gadze jest coś... urzekającego. :3
    • magnaw18 Re: Lady Gaga - The Edge of Glory VIDEO 23.06.11, 13:00
      Nie przypomina mi Gagi .. ale coś mnie w nim urzekło ; ]
      • roxy11 Re: Lady Gaga - The Edge of Glory VIDEO 25.06.11, 16:21
        w sumie spoko. ale wolę samą piosenkę.
    • olcissia_1998 Re: Lady Gaga - The Edge of Glory VIDEO 28.06.11, 22:01
      Teledysk fajny, bo prosty wink

Szczerze, to spodziewałam się kolejnego zwariowanego i przekombinowanego teledysku, ale jestem mile zaskoczona. W końcu zobaczyłam w miarę zwyczajne oblicze GaGi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka