Dodaj do ulubionych

Disney Channel czy Nickelodeon?

20.06.11, 16:33
Zapewne wiele z Was ogląda czasami te stacje. A która z nich wydaje Wam się lepsza? Które produkcje bardziej Wam się podobają? Widać ze obydwa programy bardzo se sobą rywalizują(coś jak Pepsi i Coca Cola) , więc chciałabym poznać waszą opinię smile

Ja chyba bardziej lubię Nickelodeon, bo na Disney Channel lubię tylko "Powodzenia Charlie" , pierwszy sezon "Jonas" i dawniej "Nie ma to jak hotel"
A wy?? smile
Obserwuj wątek
    • kara33441 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 21.06.11, 08:15
      Disney Channel...choć już Disney staję się nudny
      • kassieek Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 27.06.11, 14:17
        Disney Channel smilesmile
        • vanessaa800 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 27.06.11, 14:49
          Ja lubię i Disney i Nickelodeon ponieważ na DC lubię oglądać powodzenia Charlie, Nie ma to jak statek a na Nickelodeon BTRserce, Viktoria-znaczy zwycięstwo, I Carly i Drake&Josh. Ale bardziej wolę Nickelodeonbrawobrawo
          • pusiooooo Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 27.06.11, 16:11
            Ja wolę Disney Channel ! big_grin
            Oglądam na okrągłó Czarodzieji z Waverly Place, Powodzenia Charlie, Nie ma to jak statek, Fineasza i Ferba itd. serce
        • klaudia_25 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 29.06.11, 21:12
          A co to nickelodeon? ;x
      • vanesa NICKelodeon !!!! 27.06.11, 15:09
        Nick rządzi ! big_grin Nie lubie Disney Channel.
        BIG TIME RUSH i Victoria znaczy zwycięstwo są najlepsze. I oczywiście iCarly ;*
    • trufla Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 21.06.11, 08:34
      Nickelodeon chociaż DC też od biedy nie jest zły...
      • sylwkaxd Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 27.06.11, 13:13
        jasne że Nicelodeon jest lepszy bo na Disney Chanel lecą tylko jakieś seriale uncertain
        owszem niektóre z nich są fajne ale nie ma żadnych śmiesznych kreskówek ani takich ''śmiesznych seriali'' jak na Nicelodeoncool
        Nick rządzi big_grin
    • bella_thorne Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 21.06.11, 09:39
      Disney Channel
    • domciaxdnika Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 21.06.11, 12:14
      jam mam tylko disney więc nie mam między czym wybierać ale jak kiedyś miałam nicelodion to i tak wygrał disney smile
      • dzisas 21.06.11, 12:22
        nie wiem , już sie stają dla mnie dziecinne te kanały . XD wolę pstatnio vivę i 4funtv .
        ale tak na Nickelodeon to lubie tylko Big Time Rush serce , a na Disney Channel to Czarodziei... , Nie ma to jak statek . big_grin
    • taylor_ Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 21.06.11, 15:53
      Nickelodeon, gdyż są tam świetne seriale jak: iCarly, Victorious, Tajemnice Domu Anubisa, do tego nowe odcinki Timmy'ego ze starym dubbingiem.
    • asvean Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 21.06.11, 16:03
      Nickelodeon, bo lubię oglądać iCarly i Pingwiny z Madagaskaru <3
    • czekolada1998 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 22.06.11, 13:42
      Disney Channel!
      • miss_demiselena Disney Channel rulez :D 22.06.11, 16:02
    • montanacyrus Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 22.06.11, 14:02
      Ja z DC lubię (a raczej lubiłam) Nie ma to jak statek, Hannah Montanę.
      Na Nicu lubię: Voctorious i Big Time Rush
      big_grin
    • cotton.caandyy. Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 22.06.11, 14:10
      DC. chociaż mniej bo nie będzie Słonecznej Sonny tylko So random. ale jeśli będą puszczać CR 1 i 2 albo Program Ochrony Księżniczek to okei xd
      • kasandra_xxx Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 27.06.11, 13:20
        Disney Channel chyba. Chociaz na Nicku ostatnio leci ten Anubis. Denerwuja mnie troche te bajki jak madagaskar, fanboy i wrozkowie chrzestni..
    • nicola1313 Nickelodeon 22.06.11, 14:15
    • anahi_loveyou Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 22.06.11, 14:17
      DC , ale Nickelodeon lubię,bo tam leci SpongeBob serce
    • negeilf_ Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 22.06.11, 16:45
      wole nicka, bo nie mam dc.
    • fioletoweemo Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 22.06.11, 16:58
      Mam tak samo jak autorka tylko pare ulubionych. Co do Jonas'ow to 2. sezon to była porażka..

Nick. lepszy big_grin
    • linda Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 22.06.11, 17:12
      Hehe nic najlepiej smile ale gdybym miała wybierać to na pewno DC . Teraz aktualnie posiadam tylko nickelodeon i powiem szczerze , że ani raz go jeszcze nie włączyłam. Szkoda bo nie raz jak nie mogłam spać a była godzina 1 i nic ciekawego nie leciało w TV ( jak zwykle z resztą ) to od razu przekierowywałam na DC.
    • stranger17 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 22.06.11, 17:40
      Raczej Nickelodeon, chociaż nie mam tego kanału. Jeszcze kilka dni temu miałam, ale zabrali mi -.- Co kilka miesięcy dają na tydzień, a nawet na krócej sciana
      Dlatego teraz oglądam Disney'a, ale wolę Nick'a..

Nickelodeon: Big Time Rush, Tajemnice domu Anubisa, Victorious, iCarly, Drake i Josh, True Jackson i Pingwiny z Madagaskaru
      Disney Channel: Powodzenia Charlie, Czarodzieje z Waverly Place, Nie ma to jak statek/hotel
    • blondzia Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 22.06.11, 18:14
      Trudno mi powiedzieć,seriale na Disney Channel i gwiazdy Disneya są o wiele znane niż
      Nickelodeon smile

I Disney oglądam już od dwóch albo trzech lat a Nickelodeon to miałam przez kilka miesięcy ostatnio mi go dali na kilka dni i zabrali crying

Na Disney lubię i oglądam wszystkie seriale aby nie przepadam za Jonas i Jonas w Los Angeles już teraz tego nie puszczają ale nie lubiłam ogólnie serialu związanego z Jonasami tongue_out Kocham serial Nie ma to jak hotel jest super ! serce Czarodziejów też kocham serce i Hannah Montana zawsze mnie rozbawiała ale tylko poprzednie serie bo 4 sezon to już nie za bardzo mi się podobał smile

A na Nickelodeon to kocham iCarly to jest wspaniały i śmieszny serial a Sam jest boska kocham ten serial serce
      I kocham serial Drake and Josh rozwala mnie ten serial kocham go serce
      i ogólnie prawie wszystkie seriale oglądam ale nie przepadam za Big Time Rush i jeszcze jakiś serialem ale nie pamiętam więc napiszę jakie oglądam jeszcze prócz Drake and Josha i iCarly to tak :
      Victoria znaczy zwycięstwo
      True Jacson czy jak to się piszę a reszty seriali nie oglądam smile
    • daisyw Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 22.06.11, 18:16
      Disney kiedyś był fajny,teraz to dno.Nick natomiast się rozkręca,jest tam masa świetnych seriali (zwłaszcza komediowych typu iCarly,BTR, Victoria znaczy zwycięstwo) no i animowane typu: Sponge Bob i Pingwiny z Madagaskaru . No i teraz Tajemnice domu Anubisa big_grin

Nickelodeon RZĄDZI
    • mia. Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 23.06.11, 19:54
      Chyba wolę Nicka. Uwielbiam Big Time Rush & iCarly, a na DC poza Shake it up już chyba nie leci nic nowego i jakoś tak, przerzuciłam się na nickelodeon.
    • alicjaaa . 26.06.11, 11:23
      Nickelodeon jak najbardziej
    • ashley141 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 26.06.11, 11:48
      DC : ) serce
    • eziek11 D.C. zdecydowanie ;PP 26.06.11, 11:58
    • abbey_girl Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 26.06.11, 17:28
      Nicklodeon na 100 % !!! DC nie oglądam, chyba że "Nie ma to jak hotel" i rzadziej "Nie ma to jak statek".
    • koniara8 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 26.06.11, 18:07
      Nick rządzi! ;p
      • hilary_fanka Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 27.06.11, 12:45
        Nickelodeon. Oglądam czasem "Big Time Rush","Victoria znaczy zwycięstwo" i najnowsze "Tajemnice Domu Anubisa" wink
    • plotkaragirl Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 27.06.11, 12:43
      Ja zdecydowanie wolę Disney Channel.Uwielbiam wszystkie tamtejsze produkcje,prócz oczywiście bajek dla dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka