karolinke13 Re: karolinke13 27.06.11, 16:34 ja to wolę disney a raczej wolałam bo teraz to juz tego nie ogladam^^ Odpowiedz Link Zgłoś
karolinke13 Re: karolinke13 27.06.11, 16:36 ja to wolałam disney ale teraz już nic nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
pinkcaffe Re: Nickelodeon! 27.06.11, 16:54 Nickelodeon Na Disney lubię tylko Czarodziei... A na Nicku są moje ulubione seriale "iCarly", "Drake i Josh", "Victoria Znaczy Zwycięstwo" i "Big Time Rush" xd Zdecydowanie NICKELODEON, bo Disney staje się nudny i ma coraz gorsze produkcje jak dla mnie xd Odpowiedz Link Zgłoś
alexlovato Wolę ... 27.06.11, 16:54 Lubię Disney Channel, ale ostatnio przerzuciłam się na Nicolodeon, ponieważ bardziej wciągają mnie odcinki Big Time Rush niż jakieś stare powtórki Hanny Montany, albo Słonecznej Sonny. Mnie już to nudzi. Nie wiem jakim cudem, ale wolę oglądać powtórki BTR, iCarly albo no nie wiem .. True Jackson. Według mnie jest to o wiele bardziej zabawniejsze i .. lepsze niż te takie z DCH. Trzymajcie się. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mufffinkaaa Re: Wolę ... 27.06.11, 17:07 Ja wole Disney Channel,a na tym kanale najchętniej oglądam "Taniec rządzi" i "Nie ma to jak statek". Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 27.06.11, 17:45 Nie przepadam za żadną z tych stacji ale wolę Nickelodeon, a szczególnie Big Time Rush, Victoria znaczy zwycięstwo i Tajemnice Domu Anubisa Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia.96.96 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 27.06.11, 18:24 Disney Channel the best : )) Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 30.06.11, 20:54 Disney Channel. Odpowiedz Link Zgłoś
anka003 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 15.07.11, 08:02 Osobiście nie mam Nickelodeon ,więc bardziej lubię Disney Channel . Odpowiedz Link Zgłoś
majlentis Hmm... 27.06.11, 18:35 Hah przecież to jasne jak słońce! Na początku wyraze sie tak: Disney mam od czterech lat a nicka od paru miesięcy. Oczywiście wybieram disney! Jak dla mnie to nickelodeon jest " sobowtórem " disney channel. Tak samo jak inne kanały. Poprostu Channel jest bardziej popularny i tak juz bedzie bo większość dzieciaków ma disney niz nicka. Nickelodeon : iCarly , Victoria znaczy zwycięstwo Disney Channel : Czarodzieje z Waverly Place , Fineasz i Ferb , Powodzenia Charlie Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 27.06.11, 18:44 disnya bo tej 2 nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Nickelodeon... 27.06.11, 19:40 Nickelodeon teraz ma fajne seriale i kreskówki. szczególnie Victorious i Big Time Rush. A na Disneyu nic nie ma. Przestali produkować najfajniesze seriale, nic lepszego już nie wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
deedee ^_^ 27.06.11, 20:08 raczej Disney . a jak cos na Nickelodionie to tylko Pingwiny i Spongebob ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 27.06.11, 21:20 Ja wolę Nickelodeon. Odpowiedz Link Zgłoś
aga796 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 27.06.11, 21:56 Zdecydowanie Nickelodeon Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanna Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 28.06.11, 15:27 Nie mam Disney Channel. Nickelodeon mam i często oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
stina Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 28.06.11, 16:19 Disney Channel , ale Nicka też bardzo lubię i ubolewam nad tym, że już nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
mohito_ Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 28.06.11, 16:31 Disney Channel, bo jest Fineasz i Ferb :3 Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 28.06.11, 16:38 Mam canal+ ale nigdy nie miałam Nicka ;/ ;/ ;/ na jakich platformach jest ten kanał? Oczywiscie wybieram DC ;D Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 28.06.11, 19:38 ja tam wolę Disney Channel zawsze lubiłam i do tej pory lubię wychowałam się na nim Odpowiedz Link Zgłoś
neytiri Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 28.06.11, 21:51 NICKELODEON! Król Julian i Pingwiny z Madagaskaru, Victoria znaczy zwycięstwo, iCarly itp.. Na Disney'u jest zbyt wiele powtórek, ciągle to samo, a teraz doszły jeszcze jakieś badziewne kreskówki . Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 29.06.11, 18:50 nickelodion rządzi, ale DC też lubię Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 29.06.11, 20:20 nie oglądam tego za czesto Odpowiedz Link Zgłoś
domincia Disney to dno 29.06.11, 21:34 Disney ma nudne rzeczy ;p NICK jest o 100 razy lepszy iCarly, Wróżkowie i Spongebob ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 29.06.11, 21:42 Nickelodeon. Nie mam co prawda tej stacji, ale uwielbiam serial "Big Time Rush", który ta stacja emituje. Oglądam odcinki na necie. A na DC te seriale są spoko, jak nie mam co oglądać to przełączam, ale żadnego szczególnie nie lubię. Ze względu na ten jeden serial wolę Nickelodeona. Odpowiedz Link Zgłoś
majcia24xd Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 30.06.11, 12:18 disney!! I fineasz i ferb wszystko tam jest fajne z wyjątkiem akwalansu a na nikelodeonie ja nic nie ogladam xD Odpowiedz Link Zgłoś