Dodaj do ulubionych

Twój zapach.:)

20.06.11, 17:36
Zakładam ten wątek,bo ostatnio wiele się słyszy o perfumach lansowanych przez sławy.To stało się już tak popularne,że aż nudne.Mam w związku z tym do Was kilka pytań...
Chcielibyście stworzyć własne perfumy?Nie przeszkadzałoby Wam,że pół świata pachnie jak Wy?A co najważniejsze:Jakie byłyby te perfumy?Romantyczne,energiczne,a może zupełnie oryginalne?Opiszcie jakie zawierałyby nuty.kwiatkwiatkwiatkwiatkwiat
Pozdrawiam.piwo
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 17:40
      Ciekawy wątek smile
      Chciałabym stworzyć własne perfumy, to by było coś nowego dla mnie smile trudno powiedzieć czy by przeszkadzało. Raczej chyba nie. Zapach? Hmm, czuć by było nutki owoców- może malin? I raczej romantyczny.
    • zapiekanka Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 17:57
      Ja osobiście chciałabym,aby mój zapach był kwiatowy.Lekki i świeży.smile
      • dzisas 20.06.11, 20:33
        Tak jak to było w "Triumfie Miłości" : na bazie lili . wink serce
    • trufla Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 18:01
      Chyba chciałabym stworzyć swoje własne perfumy. Nie przeszkadzałoby mi to, że świat pachnie tak jak ja wręcz by mi to schlebiało ; ) moje perfumy przede wszystkim zawierałyby nutkę piżma i kokosa i byłyby zupełnie uniwersalne...
    • january29 A ja... :) 20.06.11, 18:10
      Nie chciałabym, aby wszyscy mieli takie perfumy jak ja. Myślę, że dzięki temu, ten mój zapach jest wyjątkowy. Używam perfum Adidas Floral Dream. Myślę o kupieniu perfum Pumy. Uiwelbiam świeże, orzeźwiające perfumy. Moja mama używa tych.
      www.perfumeriadomino.pl/product-pol-22-Givenchy-Ange-ou-Demon-Le-Secret-EDP-W-100ml-.html
      Są rewelacyjne.
      Moje wymarzone perfumy zawierałyby nuty kwiatowe, najlepiej fiołków, Lubię też np. nuty cytryny, limonki, lub zielonej herbaty.
    • mary_ Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 18:20
      Chciałabym stworzyć perfumy, ale tylko dla siebie. Co do zapachu byłby lekkie, wiosenne... Najlepiej o zapachu truskawek.
    • mcdalena Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 18:32
      Naprawde bym przeżyła nie stwarzając własnych perfum.;P Ale jeśli już to byłyby pewnie jakąś mieszanką czekolady i wanili.serce
      • song Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 19:06
        Chciałabym smile Zapach był by energiczny,owocowy i świeży.
        • jessicakaulitz Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 19:34
          Chciałabym, żeby było to coś zupełnie oryginalnego, tylko jeszcze nie wiem, jakby to wyglądało, musiałabym wypróbować różne zapachy, wymieszać je i wtedy zdecydować, która mieszanka podoba mi się najbardziej. A to, że pół świata kupuje moje perfumy, byłoby dla mnie wielkim zaszczytem, bo to znaczy, że ludzie pozytywnie przyjęli moją propozycję zapachu. Sama zapewne bym ich nie używała xd
    • abbey_girl Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 19:31
      Nie wiem ... może zielona herbata albo jakieś cytrusy Nie wiem, noooo. Musiałabym powąchać, a nie z głowy. Raczej energiczny, lekki.
    • easy_me Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 19:42
      byłyby orzeźwiające : róża, lód i miód :]]]]]
      • pimpusia playboy rulezz! \m/ 20.06.11, 20:37
    • elena98 Re: Twój zapach.:) 20.06.11, 20:39
      Fajny wątek wink
      Ja nawet bym chciała. Myślę, że byłyby to jakieś kwiatowe albo o zapachu owoców. wink
    • rihanna01 Mam parę pomysłów... 20.06.11, 21:22
      Ja bym musiała zrobić dwa zapachy: jeden na lato, drugi na zimę. Na lato byłby owocowy, tryskający energią. Morele, pomarańcze. Na zimę wanilia z nuteczką czekolady. Nie przeszkadzałoby mi, że wiele ludzi pachnie, tak samo jak ja.
    • domciaxdnika Re: Twój zapach.:) 21.06.11, 12:39
      Mi przeszkadza jak chodź jedna osoba pachnie tak jak ja smile nie zniosłabym czegoś takiego a moje perfumy są zawsze orginalne , i jakbym miała wymyślać własne to byłyby take same

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka