ashley141 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 16:38 Ja lubię być w centrum uwagi choć nie zawsze. Trzeba mieć dystans do samego siebie : ) kiedy jestem w centrum uwagi jest ok ale nie smucę się kiedy nie jestem <3 . Odpowiedz Link Zgłoś
mohito_ Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 16:40 Pół na pół. Odpowiedz Link Zgłoś
behindblueeyes Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 16:56 typowy poeta. - samotnik, męczennik, niezrozumiały, nieśmiały, ironiczny, inteligentny, bezczelny, marzyciel, kreatywny, samowystarczalny. taka właśnie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 16:58 bardziej samotniczka. choć przyjaciół mam... Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 zależy. 21.06.11, 17:20 zależy od humoru. jak mam dobry, zawsze jestem w centrum zainteresowania, ale jak mam doła to wolę przejść gdzieś na bok, zeby ludzie mnie nie zauważali. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1309 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 17:27 Nienawidzę być w centrum uwagi, to dla mnie zbyt krępujące. Mam swoją paczkę przyjaciół z którą czuję się najlepiej, ale czasami lubię posiedzieć w samotności i w spokoju rozmyślać. Mam czasami takie dni że nawet najlepszej przyjaciółki wolałabym dzisiaj nie widzieć. Na bezludnej wyspie beż choćby jednej osoby byłoby głupio, za cicho i z czasem chciałabym wrócić do domu i do przyjaciół, nie wytrzymałabym długo bez ani jednego człowieka w okół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 17:36 zależy od humoru Odpowiedz Link Zgłoś
rudziana Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 18:22 Ja jestem i dusza i samotnikiem. <br /> Czasami wole posiedziec sama w domu i cos wymyslec dla siebie, a czasami wole byc z kims bo zawsze jestem w centrum i to jest fajne.. Odpowiedz Link Zgłoś
maja920 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 18:32 Jestem bardziej duszą towarzysta ;D gdy leżałam w domu sama przez bodajże 7 dni nie wycodzą zdałam sobei sprawe jak bardzo tęsknie za moją klasą ;D <3 bez niej poprostu nie da sie żyć niemogłam wytrzymać naprawde ;p uwielbiam spędzać czas ze znajomymi iwgl choć mam takie chwile że lubie sama w samotność obejżeć film lub poczytać książke iwgl Odpowiedz Link Zgłoś
karusia984 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 18:50 Trochę tego i trochę tego. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 19:38 Wszystko zleży gdzie , kiedy i od towarzystwa. Jednak wydaję mi się, że częściej jestem typem samotnika Odpowiedz Link Zgłoś
wicia15 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 19:53 Ja nie jestem odludkiem, ale nie lubię być w centrum uwagiii Odpowiedz Link Zgłoś
karolinke13 Re: karolinke13 21.06.11, 20:12 ja tak samo jak wicia15 " nie jestem odludkiem ale nie lubie być w centrum uwagi" i jeszcze dodam coś od sb - lubię wustępować przed naprawdę dużym tłumem kocham śpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
kingura117 Re: ;))))) 21.06.11, 20:30 Lubię rozmawiać, zabawiać innych ludzi i lubię gdy oni zabawiają mnie. Ale czuję się nieswojo, gdy jestem w centrum uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe124 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 20:19 Ja wolę byc ze swoją paczką nisz sama siedziec w domu Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 20:22 Jestem samotnikiem , ale tylko dla tego , że nie umiem być sobą przy innych. Tylko kilka osób ( rodzina ) i najbliźsi mi przyjaciele wiedzą jaka jestem naprawde. Gdy byłam mała , śmiałości mi nie brakowało , ale otoczenie lekko uświadomiło mi , że do nich nie należę i powinnam trzymać się z dala. Speszyłam się i to na dobre , dzięki temu potrafię zrozumieć innych ludzi. Nie wiem co we mnie jest takiego co " odpycha " mnie od otoczenia. Jestem dziwna - inna. Chciałabym być duszą toważystwa , ale sądzę , że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Chyba lepiej jest tak jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 20:37 Samotniiik . otwarta i szalona tylko dla najbliższych. co do centrum uwagi ... czasami lubię być , a co w grupie działać ... hmm , zależy w jakiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 21:46 raczej duszą towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 21:42 Umiem być i tym, i tym. Odpowiedz Link Zgłoś
natkula15 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 22:13 Jestem zdecydowanie samotnikiem Nie czuję się dobrze w towarzystwie ... Uwielbiam być po prostu sam na sam albo z książką albo z odtwarzaczem MP3. Lub w samotności i ciszy w tedy czuję się najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 22.06.11, 13:17 Raczej pośrodku. Czasami lubię samotność, poczytać książki itp., ale czasami po prostu umieram z nudów w domu i mam wielką ochotę, aby wyjść z domu. Choć tak właściwie to bliżej mi do duszy towarzystwa, ale lubię spędzać czas oczywiście tylko w odpowiednim towarzystwie. Towarzystwa ludzi, którzy mnie nudzą unikam jak mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
diamonds Zależy 22.06.11, 16:01 wiesz, gdybym np. miała brudne włosy i jakieś stare, pogrubiające ciuchy a do tego byłabym w podłym nastroju to nie chciałabym być w centrum uwagi ale w odwrotnej sytuacji to tak Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek To zależy... 23.06.11, 10:10 ...od mojego nastroju. Praca w grupie mnie nieco przytłacza, a samotnie nie potrafię zrobić wielu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lola9217 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 23.06.11, 11:12 Jestem typową samotniczką. Wolę zaszyć się w domu z książką i ukochaną muzyką niż wyjść gdzieś z koleżankami. Ja mam jeszcze ten problem, że nie zawsze mam o czym rozmawiać ze swoim rówieśnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
mala12345 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 25.06.11, 17:57 Raczej dusza towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lovesong Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 25.06.11, 18:08 Duszą towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 25.06.11, 20:54 Jestem samotnikiem. Jednak niekiedy czas lubię spędzać w grupie bliższych przyjaciół przy których czuję się swobodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 26.06.11, 11:36 samotnik Odpowiedz Link Zgłoś