Dodaj do ulubionych

Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ?

• ashley141 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 16:38
      Ja lubię być w centrum uwagi choć nie zawsze. Trzeba mieć dystans do samego siebie : ) kiedy jestem w centrum uwagi jest ok ale nie smucę się kiedy nie jestem <3 .serce
      • mohito_ Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 16:40
        Pół na pół.
    • behindblueeyes Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 16:56
      typowy poeta. - samotnik, męczennik, niezrozumiały, nieśmiały, ironiczny, inteligentny, bezczelny, marzyciel, kreatywny, samowystarczalny.

taka właśnie jestem.
      • lilii_95 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 16:58
        bardziej samotniczka. choć przyjaciół mam...
    • julka_18 zależy. 21.06.11, 17:20
      zależy od humoru. jak mam dobry, zawsze jestem
      w centrum zainteresowania, ale jak mam doła
      to wolę przejść gdzieś na bok, zeby ludzie mnie
      nie zauważali.
    • jagoda1309 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 17:27
      Nienawidzę być w centrum uwagi, to dla mnie zbyt krępujące. Mam swoją paczkę przyjaciół z którą czuję się najlepiej, ale czasami lubię posiedzieć w samotności i w spokoju rozmyślać. Mam czasami takie dni że nawet najlepszej przyjaciółki wolałabym dzisiaj nie widzieć. Na bezludnej wyspie beż choćby jednej osoby byłoby głupio, za cicho i z czasem chciałabym wrócić do domu i do przyjaciół, nie wytrzymałabym długo bez ani jednego człowieka w okół siebie.
    • wilkolak Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 17:36
      zależy od humoru
    • jb.0la raczej dusza towarzystwa. ;D 21.06.11, 18:17
    • rudziana Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 18:22
      Ja jestem i dusza i samotnikiem. <br />
      Czasami wole posiedziec sama w domu i cos wymyslec dla siebie, a czasami wole byc z kims bo zawsze jestem w centrum i to jest fajne..
    • marsjanka115 x__x 21.06.11, 18:29
      samotnik wink
    • maja920 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 18:32
      Jestem bardziej duszą towarzysta ;D
      gdy leżałam w domu sama przez bodajże 7 dni nie wycodzą zdałam sobei sprawe jak bardzo tęsknie za moją klasą ;D <3 bez niej poprostu nie da sie żyć
      niemogłam wytrzymać naprawde ;p
      uwielbiam spędzać czas ze znajomymi iwgl choć mam takie chwile że lubie sama w samotność obejżeć film lub poczytać książke iwgl smile
    • karusia984 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 18:50
      Trochę tego i trochę tego. ; D
    • nessy96 samotnik. 21.06.11, 19:30
    • elena98 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 19:38
      Wszystko zleży gdzie , kiedy i od towarzystwa. smile Jednak wydaję mi się, że częściej jestem typem samotnika smile
    • wicia15 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 19:53
      Ja nie jestem odludkiem, ale nie lubię być w centrum uwagiiibig_grin
      • karolinke13 Re: karolinke13 21.06.11, 20:12
        ja tak samo jak wicia15 " nie jestem odludkiem ale nie lubie być w centrum uwagi" i jeszcze dodam coś od sb - lubię wustępować przed naprawdę dużym tłumem kocham śpiewaćsmile
        • kingura117 Re: ;))))) 21.06.11, 20:30
          Lubię rozmawiać, zabawiać innych ludzi i lubię gdy oni zabawiają mnie. Ale czuję się nieswojo, gdy jestem w centrum uwagi wink
    • phoebe124 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 20:19
      Ja wolę byc ze swoją paczką nisz sama siedziec w domu tongue_out
    • linda Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 20:22
      Jestem samotnikiem , ale tylko dla tego , że nie umiem być sobą przy innych. Tylko kilka osób ( rodzina ) i najbliźsi mi przyjaciele wiedzą jaka jestem naprawde. Gdy byłam mała , śmiałości mi nie brakowało , ale otoczenie lekko uświadomiło mi , że do nich nie należę i powinnam trzymać się z dala. Speszyłam się i to na dobre , dzięki temu potrafię zrozumieć innych ludzi. Nie wiem co we mnie jest takiego co " odpycha " mnie od otoczenia. Jestem dziwna - inna. Chciałabym być duszą toważystwa , ale sądzę , że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Chyba lepiej jest tak jak jest wink
    • luuluu Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 20:37
      Samotniiik .
      otwarta i szalona tylko dla najbliższych. wink
      co do centrum uwagi ... czasami lubię być , a co tongue_out
      w grupie działać ... hmm , zależy w jakiej ...
      kiss
      • gola. Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 21:46
        raczej duszą towarzystwa.
    • rihanna01 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 21:42
      Umiem być i tym, i tym.
    • natkula15 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 21.06.11, 22:13
      Jestem zdecydowanie samotnikiem smile Nie czuję się dobrze w towarzystwie ...
      Uwielbiam być po prostu sam na sam albo z książką albo z odtwarzaczem MP3.
      Lub w samotności i ciszy smile w tedy czuję się najlepiej wink
    • justine1495 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 22.06.11, 13:17
      Raczej pośrodku. Czasami lubię samotność, poczytać książki itp., ale czasami po prostu umieram z nudów w domu i mam wielką ochotę, aby wyjść z domu. Choć tak właściwie to bliżej mi do duszy towarzystwa, ale lubię spędzać czas oczywiście tylko w odpowiednim towarzystwie. Towarzystwa ludzi, którzy mnie nudzą unikam jak mogę. big_grin
    • diamonds Zależy 22.06.11, 16:01
      wiesz, gdybym np. miała brudne włosy i jakieś stare, pogrubiające ciuchy a do tego byłabym w podłym nastroju to nie chciałabym być w centrum uwagi ale w odwrotnej sytuacji to tak smile
    • chrupek To zależy... 23.06.11, 10:10
      ...od mojego nastroju. Praca w grupie mnie nieco przytłacza, a samotnie nie potrafię zrobić wielu rzeczy.
    • lola9217 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 23.06.11, 11:12
      Jestem typową samotniczką. Wolę zaszyć się w domu z książką i ukochaną muzyką niż wyjść gdzieś z koleżankami. Ja mam jeszcze ten problem, że nie zawsze mam o czym rozmawiać ze swoim rówieśnikami.
    • mala12345 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 25.06.11, 17:57
      Raczej dusza towarzystwa.smile
    • lovesong Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 25.06.11, 18:08
      Duszą towarzystwa big_grin
    • seneka4 Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 25.06.11, 20:54
      Jestem samotnikiem. Jednak niekiedy czas lubię spędzać w grupie bliższych przyjaciół przy których czuję się swobodnie.
      • edith_ Re: Jesteście duszą towarzystwa czy samotnikiem ? 26.06.11, 11:36
        samotniktongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka