coca_cola 21.06.11, 14:54 Hej !!!Chciałam zapytać jakie są wasze ulubione fryzury na lato ???Warkoczyki, kitki...jest wiele pomysłów ale wybierzcie swój najbardziej lubiany - mile widziane zdjęcia ps.Czy któraś z was wie jak zrobić warkocz tzw. kłos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia1314 Re: Letnie fryzury 05.07.11, 22:52 Zwykłu kucyk lub niekiedy niedbały warkocz na bok Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladovaaa Re: Letnie fryzury 21.06.11, 18:19 witam, ja uważam że w lato super wyglądają loki, zajrzyj więc na mój wątek o nich 'loki' jeśli z natury włosy Ci się nie kręcą, nic straconego! nie musisz używać lokówki. tak jak to jest w moim przypadku - pocieniowałam włosy, zakupiłam piankę. to wszytko. teraz tylko odpowiednio pielęgnuj twoją nową zaletę *jeśli chcesz wiedzieć jak to napisz tam do mnie przy tych lokach, bo tutaj mogę zapomnieć wejść ;d Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Letnie fryzury 03.07.11, 17:30 najlepszy jest kok z dredloków! a ten 'kłos' robisz jak zwykły warkocz tyle, że z czterech. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Letnie fryzury 03.07.11, 18:31 koczek , kitka , warkoczyk na bok . w rozpuszczonych włosach jest mi gorąco i niewygodnie . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Letnie fryzury 03.07.11, 18:32 Włosy wiążę tylko do pracy jestem wierna rozpuszczonym, w takich z resztą najlepiej wyglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. Re: Letnie fryzury 03.07.11, 18:33 koczek,kitka, a kłosy mi się bardzo podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Letnie fryzury 03.07.11, 18:40 koczek, kucyk (z tyłu, na bok), dwa luźne warkocze albo rozpuszczone z jakimś dodatkiem, np. kwiatem co do kłosa, to tutaj link do filmiku na YT, nakręciła go nieesia25, ja ją oglądam bardzo często i uwielbiam ją www.youtube.com/watch?v=3GciNqkY73E pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 ! 05.07.11, 21:49 Ja zawsze noszę rozpuszczone włosy, mam loki, ale lubię też spinać je sztucznym kwiatem (z H&M)ładnie wygląda np do warkoczy, kucyków na bok i koków Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Letnie fryzury 05.07.11, 22:27 Ja umiem jest bardzo łatwo go zrobić.. poczytaj na internecie, poćwicz i na pewno ci się uda.. Odpowiedz Link Zgłoś
bananka ♥ 05.07.11, 22:50 koczek ; ) no i warkocz dobierany, to jest najładniejsza fryzura i najwygodniejsza na lato ; > _____________________________________________________________________ P.s.: moja mama umie robić kłoska. raz mi go zrobiła. jest bardzo ładny, ale szybko się rozwala, więc ta fryzura nie jest trwała. najlepiej ją spryskać lakierem, może wtedy się będzie dłużej trzymać, a nie, że po paru godzinach się rozwala. ale też nie można z tym lakierem przesadzić, aby fryzura wyglądała naturalnie ; > Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ♥ 05.07.11, 23:06 Ja mam długą grzywkę, więc często spinam ją do góry wsówkami. To tego robię kitkę, chyba że strasznie masakrycznie wyglądam, to wtedy nie spinam grzywki i zostawiam ją żeby sobie wisiała Czasami też chodzę w tzw. Greckim Upięciu. Nawet fajnie w tym wyglądam, ale robię to tylko jak nie mam co robić xd. Najczęściej grzywka do góry i git Odpowiedz Link Zgłoś
domelciaxdd nosze kitke lub warkocza na bok,umiem robić kłosa. 05.07.11, 23:48 dzielisz wlosy na dwie częsci z pierwszej czesci bierzesz wlosy od brzegu i dokładasz do tej drugiej czesci i tak samo robisz z druiej strony nieweim czy cokolwiek z tgeo zrozumiałas bo nie umiem tlumaczyc za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Letnie fryzury 08.07.11, 22:46 No nie wiem czy tylko na lato, ale lubię kłosy i warkocze, pofalowane i lekko "rozwalne" włosy Odpowiedz Link Zgłoś