22.06.11, 16:58
haha...tak wiem na orum już jest taki temat ale w moim chodzi o upełnie inny kolor pasemek...moje włosy mają kolor ciemnego blondu(mniej więcej coś takiego jak ta dziewczynka:Tutaj!

a kolor pasemek miałby być taki:Tu! (to drugie zdjęcie)
i teraz takie pytanie:czy to będzie pasować??bo chce ni takie mocne te pasemka takie jak mają takie typowe blachary itd. tylko takie eby te włosy miały różne odcienie blondu(bo ja mam dużo odcieni blondu ale takiego właśnie brak)...będę wdzięczna za odpowiedi i za nieusuwanie wątka...smile
Obserwuj wątek
    • murder Re: pasemka 22.06.11, 17:05
      Weź se takie pasemka! Też mam taki odcień blondu i niedawno zrobiłam sobie takie jasne pasemka i... wyglądałam świetnie! Polecam kiss
      • winter.summer Mam takie. 22.06.11, 17:54
        Na początku września 2010 zrobiłam sobie takie. Mam taki sam kolor włosów i także zrobiłam TAKIE blond pasemka. Tylko że nie widać ich za bardzo big_grin, zlewają się z tym brązem, jeżeli nawet są tak platynowe blond jak na zdjęciu. Wiem to z własnego doświadczenia tongue_out, rób sobie te pasemka śmiało wink

Win. serce
    • linda Re: pasemka 22.06.11, 17:15
      Fajnie to będzie wyglądało , zrób sobie tylko z umiarem bo pasemka bardzo niszczą włosy.
      • mini123 Re: pasemka 22.06.11, 17:34
        Będą pasować =))
        Zrób sobie takie ...=)surprised
    • domcia.95 Re: pasemka 22.06.11, 18:04
      Najlepiej zapytać się o to fryzjera wink
      www.kotek.pl/kotek_forum/02,3006,126331098,126376164,Re_Czy_czujecie_wakacje_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka