nusia123 22.06.11, 19:41 Z okazji wakacji chciałam sabie zrobić pasemka. Mam brązowe włosy jak myślicie, czy blond będzie pasował? Czy szamponetką mażna wogule zrobić pasemka? Na ile będzie się trzymać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winter.summer Re: pasemka szamponetką 22.06.11, 20:21 hm, blond szamponetki na brązowych włosach raczej nie będzie widać za bardzo.. Nie polecam. Lepiej już sobie zrób czarne/ciemne pasemka jeżeli już bardzo chcesz. win. Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: pasemka szamponetką 22.06.11, 20:44 lepiej nie rób blond pasemek na brązowych włosach . oczywiście możesz zrobić pasemka szamponetką. wpisz na youtubie to na pewno będzie. ja bym raczej pomyślała nad kolorem zbliżonym kolorystycznie do twoich włosów . takie dwukolorowe włosy wyglądają strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
isana ja mam pasemka : > 22.06.11, 20:49 i w typie ciemnej wiśni. takie nam pasują :d blond także, ale mama mówiła że trzeba było by rozjaśnić i włosy by sie zniszczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
hitoshi. Re: pasemka szamponetką 22.06.11, 21:08 blee, blond, zrób sobię czerwone/ Odpowiedz Link Zgłoś