zuuzu3030 23.06.11, 10:24 Cześć kociaki! Jak wiecie dzisiaj jest Dzień Ojca. Jak obchodzicie to święto? Dajecie coś w prezencie? Albo może zostajecie przy tradycji przedszkola czyli laurce? Jakie są wasze pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aswanka Re: Co na Dzień Ojca? 23.06.11, 10:45 Ja kiedyś robiłam laurkę, ale już z tego wyrosłam. Od 2 lat daje mojemu tacie jakąś świeczkę, i zawsze jest zadowolony. Jeśli twój tata nie lubi czekolady to lepiej nie kupuj jej na siłę, bo ja już tak miałam że czekolada stała w lodówce dopóki sama jej nie zjadałam xD. Nie ważne jak drogi będzie ten prezent, ale jak bardzo się postarasz żeby zdobyć ten super wyjątkowy prezent. Co mu kupić?? To zależy od charakteru twojego taty, więc mogę ci źle doradzić. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lola9217 Re: Co na Dzień Ojca? 23.06.11, 11:05 Laurki robiłam do - UWAGA ! - do 12 roku życia Pamiętam, że zawsze starałam się zrobić jak najbardziej szalone, skomplikowane a jednocześnie estetyczne i ładne. Robiłam je na każde możliwe święto i to każdemu, więc czasami zaczynałam je robić tydzień przed. Od kilku lat, wraz z bratem składamy się na prezenty. Nie są one drogie, a od serca. W tym roku postanowiłam kupić tacie koszulkę ze śmiesznym napisem. <br /> Więc jeśli Twój tata, tak samo jak mój, ma dystans do siebie i potrafi się śmiać z samego siebie, kup mu coś szalonego.. Zależy też ile masz lat, to możesz mu zrobić kartkę, pisząc tam w zabawny sposób wierszyk czy życzenia. Laurki nie są wieśniackie. Z doświadczenia wiem, że rodzice wolą, jak zrobisz coś samodzielnie niż wydasz nie wiadomo ile na prezent. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Co na Dzień Ojca? 23.06.11, 20:01 czekolada, herbatniki w czekoladzie i wielki przytul <33 Odpowiedz Link Zgłoś