seneka4 26.06.11, 18:08 Czy na wakacje planujecie jakoś zmienić swój wygląd? Np; pofarbować włosy, zrobić sobie kolczyka, tatuaż? Może zmienić styl ubierania? Piszcie ! ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biancia tak 08.07.11, 21:57 ja zmienilam kolor włosów z jasnego brązu na ciemny, tz chcialam czarny ale niw yszedł tak jak trzeba i mam ciemny brąz, może cos jeszce zmienię nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 26.06.11, 18:15 Ja planuję bardziej pod koniec wakacji zmienić nieco styl ubierania, może coś w kierunku japan style albo vintage hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia . . . 26.06.11, 20:46 takie zmienianie siebie zaczęłam już jakiś czas temu. najpierw zaczęłam od włosów - od blondu, po czarny i na czerwonym skończywszy. a teraz nawet kupuje damskie koszulki, o. to naprawdę coś, bo wcześniej nosiłam męskie ciuchy. niedługo zrobie sobie jeszcze kilka kolczyków. no i zamierzam schudnąć z 10 kilo. pragnę być szkieletem *.* Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway *______* 26.06.11, 20:47 jak rodzice się nie będą rzucać to zrobię sobie taką fryzurę wiem że na zdjęciu jest jakaś gwiazdka disneya ale chodzi mi o fryzurę Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolkax Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 26.06.11, 20:49 Ja zmieniłam tylko fryzurę . _______ Może jakieś jeszcze zajdą zmiany w pokoju . Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia3486 jasnee.. 26.06.11, 20:57 . już 2 razy farbowałam włosy ( czekoladowy brąz i kasztanowy brąz, nic nie dało) jutro farbuję na czarno . Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: jasnee.. 26.06.11, 21:03 przez wakacje chcę schudnąć minimum 5 kg,trochę się opalić,zmienić fryzurę,swojego stylu nie zmienię(never) ,tylko uzupełnię szafę,bo wyrosłam z połowy ubrań i chodzę w trzech bluzkach na krzyż. Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re:Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 26.06.11, 21:03 Tak, planuję pofarbować włosy Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 26.06.11, 21:00 ścięłam włosy o jakieś 10 cm za co dostałam opieprz od koleżanek xD bo miałam do pępka ^^ no ale.... teraz będę farbować na czerwono pasemka, ale robię tak już od 3 lat Odpowiedz Link Zgłoś
chotnick Re: x__x 09.07.11, 11:33 pozbyć się podbródka (bo generalnie jestem szczupła a druga broda wygląda koszmarnie ;/) i rozjaśnić włosy. ale naturalnie. bez żadnych platynowych blondów za pomocy farby Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 chyba jedyna metamorfoza - schudnę. 26.06.11, 21:15 obiecuję sobie, że schudnę. 5-10 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 26.06.11, 21:17 Nie planuję jakiś radykalnych zmian. Może zetnę trochę włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 26.06.11, 21:24 planuję schudnąć jeszcze kolejne 3 kg. mam nadzieję, że się uda. i może pod sam koniec wakacji zetnę włosy. chodzi mi o fryzurę Chelsea Kane. już długo o takiej myslałam, ale muszę się jeszcze zastanowić, by potem nie żałować. no i poza tym OPALENIZNA! musi być widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
patka_54 Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 26.06.11, 21:26 robię se grzywkę i kolczyk(drugi)w uchu Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 26.06.11, 21:35 Planuję schudnąć 7 kg. Ściąć włosy i zrobić sobie kolczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi_w ♥ 08.07.11, 22:46 Planuję schudnąć (tzn. 'zgubić wystający brzuszek'), opalić się, stać się pewniejszą siebie, mam pasemka zastanawiam się nad zmianą koloru włosów, chciałabym zrobić więcej kolczyków w uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
leyraa Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 26.06.11, 21:47 Zeszlego lata przeszłam metamorfoze... teraz tylko uzupełnić braki w garderobie Odpowiedz Link Zgłoś
domcia.95 Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 26.06.11, 21:49 Zamierzam schudnąć!!!! www.kotek.pl/kotek_forum/02,3057,126478320,126478320,Pomysl_na_.html Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 26.06.11, 21:58 zamierzam przebić ucho w chrząstce, wybrać się do fryzjera, pofarbować włosy (szamponetką) i zadbać o swoją kondycje. Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 26.06.11, 22:08 emm, mam brązowo-rude włosy. i kolczyka w chrząstce. Zamierzam jeszcze przebić język, ale nie wiem czy wypali . Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 28.06.11, 01:07 mam już różowe pasemko zamierzam przytyć z 2kg (wiem każda oo chudniemy! ale ja mam 170cm i 45kg i moje ręce wygladają jak patyki;/) i styl mój trochę zmieniam powoli na bardziej rockowy ze sportowego ;D ale też chce nutke vintyge wsadzić Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 27.06.11, 11:02 hmm... niekoniecznie bardzo się zmienić i jeśli już to 'w wakacje' a nie 'na wakacje'. wplotę sobie dredloki na całą głowę (na razie ma ich tylko kilkanaście) oraz za tydzień zrobię sobie jeszcze jednego kolczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 27.06.11, 11:19 zrobić sobie czarne końcowki (jestem blondynką) albo jakieś kolorowe bibułą < 3 stylu nie mam zamiaru zmieniać. może schudnąć? ale to nie jest jakieś mega konieczne xD Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 27.06.11, 18:45 zmieniłam fryzurkę i na te chwilę jest dla mnie wystarczająco Odpowiedz Link Zgłoś
answer aha 07.07.11, 20:46 Fioletowe pasemka ( szamponetką ), albo różowe końcówki bibułą <3 I jeszcze robię sobie 2 dziurkę w prawym uchu ( nie w chrząstce ) ( w lewym już mam) I mam zamiar się opalić Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 27.06.11, 18:47 nie zmieniam swojego ' stylu ' . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 27.06.11, 18:53 nie , prawie każdy sobie maluje włosy , ale nie chce sobie ich pomalowac na 2 miechy a potem zmyc i miec siano na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 27.06.11, 23:30 ○ ciągle zastanawiam się nad zafarbowaniem włosów na czerwono/rudo. ○ niewykluczony tatuaż :3 Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 28.06.11, 00:04 może zafarbuję włosy szamponetką. Odpowiedz Link Zgłoś
watka9 Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 28.06.11, 18:18 dwa kolczyki o takie : Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 29.06.11, 10:24 Ja obetnę włosy Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 29.06.11, 10:47 Jak obcięłam włosy parę dni przed wakacjami. Więc można powiedzieć, że to też ,,wakacyjna metaforfoza''. Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia tak ~ ! ;)) 29.06.11, 10:50 ja robi sobie drugiego kolczyka w uchu Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 29.06.11, 11:00 dodać sobie dwa kolczyki w uchu (chce mieć trzy), i jeden w chrząstce ! Odpowiedz Link Zgłoś
frosting Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 29.06.11, 11:09 przefarbować włosy szamponetką ( jedną już mam, ale kompletnie mi nie wzięła, więc dziś kupuje z mariona jakąś bo są dobre) przestać obżerać się słodyczami, a w wyniku tego schudnąc z 5-6 kg , i robić brzuszki, biegać, grać w nogę ( to w co jestem prawdę mówiąc kiepska) przekonać mamę do kolczyka w chrząstce opalić się tak jak co roku to chyba tylę Odpowiedz Link Zgłoś
crazzygirl123 Re: Wakacyjne metamorfozy kotkowiczek.! :) 29.06.11, 18:54 ja tak ;P planuje ofarbowac się na rudo i to już w poniedziałek !. no i zrobić 2 kolczyka w uchu..chciała bym też zmienić swoje dotychczasowe ubiory Odpowiedz Link Zgłoś