stuki 29.06.11, 16:43 No właśnie czy o nim słyszałyście? Jesteście jego fankami czy wprost przeciwnie - nie lubicie go? Czy oglądacie i czekacie na jego nowe filmiki ? Takie pytanko Ps. Jeśli taki wątek był to wiadomo - kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowita159 Re: Niekryty Krytyk :D 29.06.11, 16:55 Nooo baaa Oglądam wszystkie jego filmiki Jest spoko Lubię goo Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Niekryty Krytyk :D 29.06.11, 16:59 fajny jest, ale zjada go komercha. to modern retro i wgl. mógł zostać przy filmikach, ale i tak go uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Niekryty Krytyk :D 29.06.11, 17:16 jak ja założyłam taki wątek , to mi usunęli . -.- a co do Niekrytego - gościa po prostu uwielbiam, jego teksty za każdym razem mnie śmieszą "Naleśniki ?!" - hahah xd. Odpowiedz Link Zgłoś
angelina12 Re: Niekryty Krytyk :D 29.06.11, 17:20 lubię go często oglądam jego filmiki Odpowiedz Link Zgłoś
sluchawka Re: yhy ... 29.06.11, 17:27 Uwielbiam Kolesia A szczególnie Telezakupy i Okultyzm Pozdrawiam Sluchawka XD Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Niekryty Krytyk :D 29.06.11, 17:53 Jest świetny. Jego teksty są boskie, a "naleśniki?!" znają chyba wszyscy moi znajomi. Gość rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka. MEGA! 30.06.11, 15:07 on jest świetny, uwielbiam goo i jego teksty!! ;D ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jowita159 Re: Niekryty Krytyk :D 29.06.11, 18:21 Noo nalesniki są super Lubię jeszcze odcinek o różowych landrynkach ;d Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 ; d 29.06.11, 18:35 Koleś jest moim guru !!!! xDDD 'Tubisiowy krem, tubusiowy krem' Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Re: Niekryty Krytyk :D 29.06.11, 18:45 Hehe Moja koleżanka z klasy mi go poleciła. Widziałam kilka filmików i.. Jest straaasznie szczery i zabawny xD nie oglądam go regularnie, ale jak mi się nudzi to... dobra odskocznia Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Niekryty Krytyk :D 30.06.11, 08:44 Raz przyłapałam moją siostrę, jak oglądała jeden z odcinków "Niekrytego Krytyka" Chyba coś o teletubisiach xD Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Niekryty Krytyk :D 30.06.11, 14:09 Nie powiem, że go nie lubię, ale nie jestem też fanką. Często mówi tak jakby sobie wcześnej przygotował, zauważcie, że nigdy się nie przejęzycza, zawsze mocno intonuje słowa... Nie jest zły, jeden, może 2 filimiki mi sie podobały, reszta taka sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil @just...me 30.06.11, 14:32 No bo sobie to przygotowuje i nie ukrywa tego. Poza ty, to chyba normalne, kto by go oglądał, gdyby cały czas coś przekręcał itd? Nie było by tego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: @just...me 12.07.11, 11:51 Ale co to za filozofia napisać, wykuć, wyrecytować? Prezenterzy w telewizji też mają notatki, ale nie dają poznać, że z nich korzystają i wypadają naturalnie, a on trochę sztucznie wg. mnie. Nie mówię, żeby coś ciągle przekręcał, to chyba logiczne, ale on mówi tak jakby wiedział, że zaraz powie coś śmiesznego i jeszcze podkreśla to intonacją. Widać jak bardzo stara się być śmieszny, nie powiem, wychodzi mu często, oglądam niektóre filmiki, ale wielką fanką nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Niekryty Krytyk :D 30.06.11, 14:26 Ja uwielbiam niekrytego krytyka! Koleżanki mi go pokazały xD On jest zarąbisty, śmiejemy się przy nim jak nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Niekryty Krytyk :D 30.06.11, 14:40 Znam go, ale nie cierpię jego i tych filmików co robi.. Na moje nieszczęście nocowałam wczoraj u koleżanki i całą noc musiałam go oglądać -.- Moim zdaniem jest strasznie nudny i głupi.. Robi z siebie debila.. Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 a mi się nawet podoba 30.06.11, 14:47 jego komentarz do filmiku z księdzem Natankiem i na dodatek ten koleś wygląda jak mój kumpel Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Niekryty Krytyk :D 30.06.11, 15:01 Lubię go, ale był już taki wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
twilightgirls Re: Niekryty Krytyk :D 30.06.11, 15:10 Ja osobiście go nie lubię. Facet gada od rzeczy i robi z siebie kompletnego kretyna Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Niekryty Krytyk :D 30.06.11, 15:42 Od tygodnia nałogowo go oglądam Przyjaciółka mi pokazała pierwszy filmik Odpowiedz Link Zgłoś
emosusie Re: Niekryty Krytyk :D 30.06.11, 20:30 Ja go lubię,oglądam jego wszystkie filmiki i zawsze wypatruję kolejnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Niekryty Krytyk :P 30.06.11, 20:35 Nawet śmieszny jest, wiadomo, że czyta, bo wszystkiego mógłby nie pamiętać. Jest tyko człowiekiem w końcu. Nie wypatruję, wielką fanką też nie jestem. Czasem jak nuda się pojawi to któryś tam odcinek oglądnę. Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Niekryty Krytyk :D 30.06.11, 21:20 Uwielbiam go! Jego teksty mnie rozwalają hahaha xD Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Niekryty Krytyk :D 02.07.11, 11:07 Jak nie mam co innego do robienia to oglądam. Jest ok, ale czasami jego teksty są trochę żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita159 BTW 04.07.11, 13:34 mnie wkurza jeszce to że tak długo czasem trzeba czekać na nowe filmiki. A tak BTW to moim zdaniem kiedyś miał filmiki dużo śmieszniejsze niż teraz ... Odpowiedz Link Zgłoś
neversurrender Re: nie mam pojęcia kto to. 09.07.11, 21:35 Uwielbiam ten filmik o Szatanie z siódmej klasy. xD Kiwi belzebuba. xD Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Niekryty Krytyk :D 13.07.11, 12:12 Ja kocham te filmiki! Telezakupy i Teletubisie rlz Odpowiedz Link Zgłoś