Dodaj do ulubionych

jak zostać ...

01.07.11, 21:53
... modelką w młodym wieku? co trzeba zrobić itd. jak w ogóle to wszystko zacząć?
Obserwuj wątek
    • kotek.bieberka Re: jak zostać ... 01.07.11, 22:02
      jezuu, idź na casting . znajdziesz takie w internecie, tylko poszukaj w twoim mieście ...
      • nickiminaj Re: jak zostać ... 01.07.11, 22:24
        nie używa się imienia Jezusa bez powodu, ale to szczegół ...
      • negeilf_ Re: jak zostać ... 03.07.11, 23:45
        ja nie moge dziecko, nie musisz takim tonem pisać -.- jak ci coś nie pasuje, to nie pisz - proste....
    • paulinka_us5 Re: jak zostać ... 01.07.11, 22:02
      Niewiem, bo z moim ciałem nigdy modelka nie będę. Ale wydaje mi się że dbać o siebie, o linię. Nie stosować morderczych diet, bo nigdy niewiadomo czy zostaniesz modelką. I oczywiście chodzic na castingi wink
    • super_star Re: jak zostać ... 01.07.11, 22:07
      castingi wink
      • hannah198 Re: jak zostać ... 01.07.11, 22:12
        Taak^ ^....Poszukaj w internecie sprawdzonych agencji np.D'Vision lub MangoModels.Napisz,chodź na castingibig_grin
    • cute_princess a więc uważam, że.. 01.07.11, 22:47
      żeby zostać modelką w młodym wieku (ile masz lat?) bo raczej od 16-18 lat można zaczynać. musisz miec przede wszystkim wzrost (172,173cm to minimum), być szczupła, mieć zadbane ciało (twarz, paznokcie itd.) nie mieć tatuaży, kolczyków. Jeśli spełniasz te wymogi to poszukaj agencje w pobliżu twojej miejscowości i wyślij swoje zdjęcia, moze sie uda. Zycze powodzenia! wink pomowłam? smile)
      • nickiminaj Re: a więc uważam, że.. 01.07.11, 22:51
        mam 14 lat, ale jeszcze nie chcę zaczynać, bo wiem, że jestem za młoda smile o kurcze xd ja kocham kolczyki, tatuaże itp. więc chyba się rozmyśliłam, bo chciałam spróbować jak bym miała jakieś 17lat. dzięki za pomoc kiss
        • a_vie Re: a więc uważam, że.. 10.07.11, 15:18
          a co do kolców i dziar, to możesz je mieć! byle nie kilka na twarzy i nie wielkie dziary na cały dekold. sama znam paru modeli, którzy normalnie mają mnóstwo napisów i innych bzdur na rękach i kolczyki i jakoś zlecenia mają cały czas.
    • hoot__girl Re: jak zostać ... 01.07.11, 22:58
      ile masz wgl cm i jestes chuda jakie masz wymiary w biodrach w pasie w pupie dozmiar buta. ile masz lat, nalezy sie zgłosić do różnych castingów i je wygrywać, wkońcu podpisać kontrakt itd.
    • katsuumi_17 Re: jak zostać ... 02.07.11, 16:59
      Poszukaj jakiejś agencji dla początkujących modelek, załóż konto na maxmodels.pl i poczekaj na propozycje sesji smile
    • a_vie Re: jak zostać ... 10.07.11, 15:16
      jeśli masz możliwości (wzrost, wymiary, waga, uroda, fotogeniczność, długie włosy, 'to coś') zalicz kilka sesji z profesjonalnym fotografem albo utalentowaną koleżanką z dobrym sprzętem i podeślij to do agencji. nie radzę chodzić na castingi bo 80% to oszustwa, a w 19% nic z tego nie będzie. znajdź sobie menedżera i do roboty! i oczywiście na umowy i takie tam musisz mieć zgodę rodziców. jako pierwszy krok radzę założyć sobie maxmodels, tam sami fotografowie będą Cię szukać.
    • koniara8 Re: jak zostać ... 10.07.11, 15:34
      Idź na casting.
      • klaudia_25 Kasting?! 10.07.11, 16:23
    • saily ... 10.07.11, 16:49
      Jeżeli uważasz, że się nadajesz to zrób sobie dobre palaroidy i wyślij do jakichś agencji. Jak im się spodobasz zaproszą Cię na spotkanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka