Dodaj do ulubionych

dziewczęcy styl ; )

02.07.11, 17:39
hmm, a wiec - ma któraś z Was taki styl? wygodnie Wam w nim? jakie dobieracie ubrania tego stylu? i dodatki? pytam, ponieważ sama ubieram się jak chłopak <no, może nie jak chłopak, ale tak na skate`a, więc...>, no i chcę to zmienić ; )

Laurencja < 3
Obserwuj wątek
    • laurencja dziewczęcy styl ; ) 02.07.11, 17:39
      proszę o odpowiedzi : )
      • vampire44 Re: dziewczęcy styl ; ) 02.07.11, 18:11
        Jeśli chces wyglądać dziewczęco powinnaś zainwestować w inne ubrania.
        Aby stać się bardziej dziewczęcą osobą należ zapomnieć o noszeniu dresów i bluz.
        Bluzy lepiej zastąpić rzakietami i sweterkami.
        Zainwestuj w:

-tuniki
        Możemy je nosić o każdej porze roku, zawsze są modne i stylowe.
        Kiedy jest ciepło ubieramy do nich sweterki ,albo rzakiety. Zamiast lużnych dresów sprawdzają sie tu legginsy i rurki. Tuniki mogą mieć różne kolory, ale zapamiętaj, jeśli są wzorzaste nie zakłada sięd nich innych ubrań we wzory. Zimą można pod spód założyć bluzkę.

- spódniczki-
        łatwa zasada. Zimą zakładamy leginsy, latem (jeśli mamy opalone nogi) możemy wkładać je same. Ze spódniczkami najlepiej komponują się proste, dopasowane bluzki.

- żakiety-
        są eleganckie, ale w odpowiedniej kolorystyce, pasują do niemal każdych ciuchów. Można do nich nosić dzinsy, tuniki, sukienki... odpowiednio skrojony rzakiet to podstawa w szafie !

- letnie sukienki-
        tutaj można zaszaleć. długie,kolorowe, krótkie, kwieciste, pasiate.... wszystkie zawsze oddają atmosferę lata.

-sweterki-

- kolczyki
        można zakupić wiele sztuk. Zawsze dodadzą uroku naszemu wyglądowi.

- prostą torebkę.

- zimą powinnaś nosić płaszcz z materjału

- baleriny- aby wyglądać dziewczęco powinno zastąpić się adidasy, bardziej eleganckimi butami.

- WłOSY- możesz nosić rozpuszczone, związane, zaplecione w francuzki warkocz... możesz pofantazjować ; )

-MAKIJAŻ- powinien być delikatny, niemal niewidoczny. Jeśli masz ładną, zdrową cerę nie musisz się malować wink

mamnadzieję, że trochę pomogłam
    • blondzia Re: dziewczęcy styl ; ) 02.07.11, 18:22
      Dziewczęcy styl to po prostu dziewczęcy sukienki ,spódniczki jakieś eleganckie tuniki hm sweterki itp wszystko takie eleganckie a kolory jakie są w tym stylu to róż,fiolet chyba niebieski !
      tak mi się zdaję ja ubieram się na sportowo no bo jak do szkoły to jak inaczej czasem zdarzy mi się ubrać elegancko ale zaraz wszyscy się gapią i OMG nic nie mówić ale lubię dziewczęcy styl uwielbiam chodzić w sukienkach i spódniczkach różowych rzeczach itp .
    • laurencja Re: dziewczęcy styl ; ) 02.07.11, 19:13
      wielkie thx, girls, b.pomogłyście < 3
    • seneka4 Re: dziewczęcy styl ; ) 03.07.11, 17:20
      Uwielbiam dziewczęcy styl. Kiedyś tak jak Ty ubierałam się na skejta, przeszłam nawet na 'emo' ^^. A od roku ubieram się w dziewczęco-sportowym stylu. Żeby się tak ubrać potrzebujesz kilka par rurek (najlepiej z dwie pary ciemnych, jedną parę jasnych), jakiś fajnych legginsów (polecam czarne pasują do wszystkiego), 2-3 ładne sweterki, jakieś bluzy, spódniczki. No i oczywiście szpilki, balerinki. Najlepiej przejrzyj jakieś magazyny o modzie, podpatrz styl np; Ashley Tisdale, Jojo, Vanessy Hugnes.
      • oscarro_11 Re: dziewczęcy styl ; ) 03.07.11, 18:02
        nie ubieram się tak, ale bardzo mi sie podoba japan style

Tekst linka
        • carino Re: dziewczęcy styl ; ) 26.08.11, 23:49
          trudno stwierdzic jaki mam styl, bo noszę i słit sweterki,
          tuniczki, leginsy, itp. Bransoletki, opaski, slit koczki.
          Ale czasami wkladam najki, wiec to jest nieokreślone wink
    • jersey_girl Re: dziewczęcy styl ; ) 27.08.11, 22:36
      spoko, ja tez wygladam jak chlopak, ale jak trzeba to sie ubieram tak ,ze mnie nie poznajabrawo
      • klaudia_25 . 28.08.11, 15:16
        Nie zmieniaj się taki styl jest fajny ^^
    • blondzia Ja lubię dziewczęcy styl . 28.08.11, 16:06
      Uwielbiam sukienki,spódniczki i te inne dodatki dziewczęce różowy kolorek też uwielbiam ale fiolet i niebieski też serce
    • misiaa96 Re: dziewczęcy styl ; ) 28.08.11, 21:47
      Kiedyś przyszłam do szkoły normalnie (dziewczęco ) to nie wierzyli że to ja xD brawo smile
    • gorzata.14 @vampire44 zgadzam się z tobą 30.08.11, 18:48
      Posłuchaj rad vampire44 ona ci wszystko dobrze napisała. Więc nie będę pisała podobnych rzeczy bo to nie ma sensu.
    • nieznajoma19 Re: dziewczęcy styl ; ) 30.09.11, 13:16
      fajne outfitysmile kupiłybyście któryś z nich? www.butik.net.pl/pol_m_Zestawy-250.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka