Dodaj do ulubionych

Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił

• tinkerbellka Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 06.07.11, 14:32
      trudno by to opisać,ale pamiętam że coś mnie goniło,wszystko było pozmieniane na mojej ulicy i nie mogłam wrócić do domu bo coś mnie odpychało...
      ale zazwyczaj śnią mi się w miarę "normalne" rzeczy,związane raczej z moim życiem i np.szkołą wink
    • nutka.jb. Sny! 06.07.11, 15:28
      hehebig_grin genialne sny!big_grin mi się kiedyś śniło, że gryzą mnie dzikie kaczki. Albo ostatnio jakieś istoty, które zmieniają się w ciastka i wybuchająwink czasami mam kompletnie odjechane sny, czasami realne, a nie raz tak niezrozumiałe, że szok! Kiedyś śniło mi się że jadłam kable, żeby wytworzyć prąd w mieszkaniu!!shockbig_grin Raz śniło mi się, że cos jem i zaczęłam otwierać buzię i wtedy się obudziłam z otwartą buziasmile a najczęściej mam coś takiego, że we śnie się o coś potykam i mam wrażenie jakbym spadała... tak , że aż ciężko mi oddychaćbig_grin
    • paulika98 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 06.07.11, 16:27
      Przyśniło mi się ,że do dawnej szkoły z koleżanką Kasią szłam przez miasto na wysokich szpilkach na platformie. Były one ekri.W tym dniu akurat były próby do zakończenia roku. Gdy weszłam na sale gimnastyczną zamiast "kotary" był ogromny stół ,który był okrągły.Ja wtedy zapomniałam butów na zmainę więc weszłam w szpilkach. Usiadłam przy stole. I w pewnej chwili chłopak poprosił mnie do tańca.Wtedy szybko zdjełam szpilki i poszłam tańczyć. Po wyjściu ze szkoły koleżanka Dominika pozazdrościła mi szpilek i szybko z mamą i siostrą pojechała do manu -Wtedy się obudziłam. big_grinbig_grin
      • bennoda... Jared Leto mi sie śnił... 06.07.11, 18:47
        Ja wraz z moimi przyjaciółkami siedziałyśmy w klasie i czekałyśmy kiedy zawita do nas Leto. Był on wtedy w szkole i odwiedzał każdą klasę. Moje przyjaciółki siedziały razem, a ja po ich lewej stronie. Wszystkie zdenerwowane wizytą Jareda. W końcu otwierają się drzwi i wchodzi Leto i mówi "Helloł!!", a nagle pojawia się znienawidzony prze ze mnie chłopak - taki Dominik. Podchodzi do Jareda, krzyczy "Tato!". Potem się przytulali jak geje i Jared wyszedł śpiewając z Dominikiem "Kings & Queens" i potem się obudziłam...

TATO!!!!!!!! scianascianascianascianascianascianascianascianasciana
    • evermore Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 06.07.11, 21:24
      ja miałam strasznie dziwny i dłuuuugi sen, którego pewnie nigdy nie zapomnę, ale za długo, by pisać
      przyjaciółce opowiadałam to przez 15 minut
      stwierdziła, że to dobry pomysł na dziwaczny horror smirk
      • ladygaga2010 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 07.07.11, 09:58
        Mi to się ciągle śnią dziwnę sny.
    • anula98 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 07.07.11, 09:57
      Ostatnio zerwałam z chłopakiemcrying W dzień kiedy mi się przyśnił chciała do mnie wrócic i mnie pocałowac ale ja uciekłam do altanki nad rzeką. Nagle coś błysnęło to było dziwne oślepiające światło na tym mój sen się skończyłbig_grin
    • aleksandra25 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 07.07.11, 11:39
      mi sie prawie nic nie śni
    • klaudynka100 Dziwny sen 07.07.11, 11:40
      Śniło mi się dziś że ksiądz Natanek mieszka obok mnie i przyjazni się z moim tata.. xd
    • sopwil / 07.07.11, 11:53
      O! Że chodziłam z Bednarkiem. 0_o To było.... dziwne i zarazem straszne. sciana
    • ladyhrabina xD 07.07.11, 20:49
      Mi się śniło że byłam adwokatem w ciąży ii że mój gabinet znajdował się w sadzie moich dziadków albo że byłam w jakimś magazynie, gonił mnie jakiś gruby dzieciak i rzucał we mnie krowim łajnem xDbig_grin
      • zakochanie hah, krowie placki xd 08.07.11, 19:43
        jak wyżej ; pp
    • domelciaxdd mi sie śnil Paul Wesley..strasznie sie rozpisałam! 07.07.11, 21:34
      mi się śniło że chodzilam z Paulem Wesley'em, że przyjechał do mnie, do mojego domu(a ten dom to był budynek gdzie u mnie w miejscowości jest lekarz,dentysta urzad stanu cywilnego, itd...heh, tzn. w środku inaczej wygladał).
      byl tez z Paulem Ian Somerhalder i Nina Dobrev(ale tylko Paul mówil po polsku)
      no i siedzielismy sobie przd tym budynkiem i była am mowa o moich dwoch najlepszych kumpelach ze ja tam mówilam ze one nie przyszły itd. i nagle Ian powiedzial po polsku ze mogly przyjść, a one u mnie byly wczesnie i siedzieliśmy na dachu na takim małym budynku za moim domem, a wygladalo to jakbysmy były na naszym boisku szkolnym
      no i siedzimy i wybiła pólnoc i wszyscy pili czerwone wino no i Paul wstal z Ianem(nie wiem co byłoo z Nina;p) i Paul mówi że sie zbieramy bo juz późno a Ian się odezwał i powiedzial zeby jakas przekąska by sie przydala a mial na mysli moje kumpele
      no i ja ich potem oprowadzałam po moim miescie
      no i sie obudzilam i sie zastanawiałam czy Ian z Paulem byli wampiami w tym snie czy nie, bo Ian'owi chodziło o tą przekąske;p

• julkajuka Koszmar 07.07.11, 22:32
      Wszyscy z wyjątkiem mnie z mojej rodziny umarli. Moja koleżanka miała klucze do mojego mieszkania.Przyszła do mnie i zastała mnie jako trupa. Moja koleżanka badała kości, inna za to była detektywem. Okazało się iż zabił mnie Gang Matysiaków w składzie:
      -Olga
      -Klaudia
      -Wikisad
    • linda Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 08.07.11, 00:30
      Mi zawsze śnią się jakieś dziwne rzeczy. Zawsze śmieszne i nie możliwe , ale nie tak dawno zaczęłam mieć naprawdę dziwne sny - koszmary a ja nigdy nie miałam koszmarów. Te sny są na tle religijnym. Śniło mi się , że jestem na ostatniej wieczerzy ( z tym , że to była normalna uczta z moimi znajomymi i nie tylko ) i moja mama otrzymuje łaskę Bożą i łapie jakieś promyki i woła , że to Chrystus a ja chcę to złapać , lecz nie dane mi to i tak się bałam , że przez sen budząc się i przepraszałam Boga za wszystkie grzechy. Później zapaliłam lampkę i normalnie zaczęłam się modlić przepraszając !!.Najgorsza w tym śnie jest moja zazdrość , że moja mama ma więcej tej łaski niż ja mimo , że nie praktykuje tak religii a ja nic nie robię z tym aby mieć tyle tej łaski co i moja mama. Tak się dzieje naprawdę i dlatego mi się to śni - siedzi mi to w podświadomości.

2. Noc wcześniej przyśniło mi się , że umieram i normalnie czułam to wszystko. Okropne uczucie , nie byłam w stanie nikogo poprosić o pomoc ( w tym śnie ) i nagle straciłąm całkowitą kontrolę nad sobą. Obudziłam się ze ścierpniętymi rękami.
      • linda Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 08.07.11, 00:34
        Coś nieczytelnie napisałam to wszystko. Przez sen przepraszałam za grzechy a dopiero jak się obudziłam to zaczęłam się modlić przepraszając. Zmieniłam czasy , przepraszam.I chodziło o to , że nic nie robię z tym żeby mieć tyle samo tej łaski co moja mama.
    • tajlander24 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 08.07.11, 01:27
      mi się kiedyś śniło, że mój czarny kot gonił mnie wokół dywanu , aja przed nim uciekałam, aż w końcu ugryzł mnie w tyłek i wtedy się wydarłam i biegałam w kółko dalej xD
      albo też jak byłam mniejsza, to przysniło mi się, że jestem jakąś harcerką i z innymi dwoma chowałyśmy się za moją kanapą, a jak wyglądałyśmy i patrzyłysmy na schody, to schodził jakiś facet w garniturze i czarnych lakierkach(shock) i to był Kwaśniewski, a ja myślalam, że to Bush (miałam może z 6 lat wtedy) i się go okropnie bałam big_grin
    • wercia321 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 08.07.11, 09:26
      MI się śniło, że brałam udział w bójce z.. Pluszakiem! Albo raz, że się topiłam w słoiku dżemu confused
    • xmimiiix Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 09.07.11, 00:24
      Najdziwniejszy, a zarazem najlepszy sen jaki wykreowałam (bo miałam gorączkę, a kiedy ją mam mogę kontrolować własne sny) i to nieświadomie, to był Hogwart podczas wojny. I wtedy chodziłam po zawalonych korytarzach pośród płomieni, walczyłam ze śmierciożercami i opłakiwałam zmarłych, a to wszystko było tak realne, że kiedy się obudziłam jeszcze krzyknęłam z płaczem "Avada Kedavra" ; )
      • koralina94 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 09.07.11, 00:37
        Jak tak sobie o tym myślę, to było ich kilka
        Sen o szatanie. Żeby nie było, jestem katoliczką i tak dalej:p
        Śniło mi się, że poszłam do lasu jak było ciemno i siedziałam na jakimś drzewie i on odprawiał tam mszę. Wyglądało to jak msza w kościele rzymsko-katolickim. Trochę się wystraszyłam po przebudzeniu.
        Albo miałam sen o tym, że nagle pojawiła się przede mną taka kula świetlna i wyłonił się z niej jakiś mężczyzna. Podał mi rękę i powiedział, że pokaże mi jak będzie wyglądał świat. No więc z nim poszłam. Ten świat był pogrążony w chaosie. Niczego praktycznie nie było. Wszystko doszczętnie zniszczone.
        I jeszcze jeden, dość dziwny. To był krótki sen. Ogólnie, to byłam wtedy na wycieczce. Śniło mi się, że widzę mojego dziadka. Szedł tak, jakby miał się zaraz przewrócić. I w końcu rzeczywiście upadł. Byłam tylko obserwatorem i wszystko było lekko rozmazane. A co najgorsze, dzień po tym śnie, mama poinformowała mnie, że dziadek się przewrócił w domu i coś sobie zrobił w głowę.
    • schwarz_rose Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 09.07.11, 09:45
      Mi śnią się tylko dziwne sny. Takie absurdalne, surrealistyczne.

Była noc, a ja przy jakimś dużym domu z ogromnym żywopłotem pilnowałam dzieci. Nie wiem, jakich. Tzn. w śnie chyba wiedziałam, ale nigdy nie widziałam ich naprawdę. Te dzieci odbijały sobie piłką. A ja byłam jakaś wielka i mogłam sięgnąć ręką za żywopłot. I spojrzałam sobie w rozgwieżdżone niebo, a tam były czarne pancerne samoloty, które walczyły między sobą. Wyglądały trochę jak muchy. I nagle tym dzieciom, które pilnowałam, piłka wpadła za żywopłot, więc poprosiły mnie o wyjęcie jej. Gdy już ją podnosiłam, zaczął się do nas zbliżać facet w płaszczu przeciwdeszczowym, takim rybackim. I dzieci powiedziały "O nie, idzie do nas!" i chcieliśmy uciekać. Wtedy się obudziłam.
    • new123 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 12.07.11, 20:02
      Mi ostatnio śniły się stada wielbłądów.confused
    • kotek.mix Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 12.07.11, 20:33
      Ja miałam sen, że gonił mnie wielki robot kilka razy większy ode mnie i chciał mnie przygnieść do ziemi wielkim młotkiem big_grin Nie wiem co to było ale przed snem najadłam się czekolady tongue_out
      • karolinke13 Re: karolinke13 17.07.11, 02:11
        mi to sie kiedyś przyśniło ze poszłam do łużka z moją mamą... ja nie wiem co to było tak se o big_grin
    • xoxo_juska Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 17.07.11, 10:03
      Mi najgłupszy sen jaki się śnił to , to że byłam w jakimś domu i był tam ten niebieski Elmo z mapetów i wziął moją rękę i otworzył mi wewnętrzną strone dłoni i tam miałam śledzie uncertain jezu, jaka maskara do dzisiaj to pamiętam :o
    • ilolita Nie miewam snów. 17.07.11, 11:37
    • stranger17 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 23.07.11, 16:11
      Kilka dni temu śniło mi się, że w moim domu był duch. Oczywiście wzięłam szybko sól posypałam wszystkie okna, drzwi. Moja mama podchodzi i się pyta co ja wyrabiam. Zaczęłam ją wypytywać czy ktoś tutaj zginął, itd. Wcieliłam się w Sama i Deana z `Supernatural` xDD

A przed snem oglądałam jakiś odcinek `Nie z tego świata` xDD
    • fanka_th Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 23.07.11, 16:16
      Mój najdziwniejszy sen to goniąca mnie psychopatka z nożem.tongue_out
    • miley138 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił. 23.07.11, 21:00
      Cały czas smile
      • miastowa. Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił. 18.09.11, 13:20
        Jaki fajny wątek .

Mnie się często śnią dziwne rzeczy, strasznie dużo by opisać .
    • roksanaroxana soł... 18.09.11, 20:30
      Kiedyś wydam tomik z moimi najbardziej porytymi snami, z dedykacją dla kotkowych MCRmy big_grin

Śniło mi się, że MCR grali w mojej miejscowości, koło stacji benzynowej. big_grin Najlepsze było to, że nie było barierek ani nic co oddzielało publiczności od sceny. Gerard przez cały występ był jakiś przymulony, jakby chory był. Może dlatego, że fanki i fani bez przerwy.łapali go za tyłek. -.- Muszę się przyznać, że ja raz też .scared No co, taka okazja pojawia się tylko raz xD Koncert się skończył, chłopacy szli do busu przeciskając się przez tłum fanów. Gdy doszli, Gerard obrócił się i tęsknym wzrokiem spojrzał na rozchodzących się ludzi. Kurde, wyglądał jakby miał się rozpłakać.sad Wtedy przyszła jego mama, wyglądająca jak superniania. scared Zaczęła rozdawać autografy, podpisując się jako Gerard Way. Spojrzałam na Gerarda, a on nic. Poker face niczym Mikey.xD Opuścił głowe i odszedł w dal. Jak w jakimś filmie romantycznym. -.- No to podążyłam za nim. Szliśmy tak przez kilka minut (w śnie liczy się czas?) aż w końcu Gee się zatrzymał i usiadł na murku. I jego spojrzenie, był strasznie przygnębiony. sad A ja nic. Najwyraźniej wstydziłam się coś powiedzieć, zrobić. Po policzku Gerarda spłynęła łza. sad Myślałam, że mi serce pęknie. Przysiadłam się koło niego, uśmiechnęłam i wzięłam go za ręke. Akurat zachodziło słońce. (i znów scena niczym z romansidła -,- ) Siedzieliśmy tak jakiś czas, wciąż nic nie mówiąc, do czasu aż przyjechał Frank. Na kosiarce big_grin Wołał do niego, że muszą już wracać. Gee kiwnął głową, popatrzył na mnie. (to wszystko brzmi tandetnie) Odkleił tę swoją żółtą naklejke z uśmieszkiem, co zawsze ma na skórzanej kurtce i przykleił mi na poliko. Wsiadł na kosiarke i pojechał. big_grin
    • kociara24 Ja mam tylko dziwne sny xD 18.09.11, 20:59
      Więc taka kilku-dziesięcio tomowa EPS
      Encyklopedia
      Pojeb.anych
      Snów
      • kociara24 Re: Ja mam tylko dziwne sny xD 18.09.11, 21:00
        Kiedyś mi się śniło że przed szkołą(?) walczyłam krwiożerczymi stworami łudząco przypominające koty
        • smileyy776 Re: Ja mam tylko dziwne sny xD 18.09.11, 21:36
          Że moja siostra stała się satanistką i cięła się takim nożem kuchennym wszędzie miała krew i oblizywała ten nóż była ubrana jak jakaś gotka potem ja jej mówiłam,żeby była normalna jak kiedyś,a ona mi odpowiedziała,że wierzy w szatana i się do niego modli,a ja cały czas płakałam i potem się bałam po tym śnie,a teraz moja siostra mówi,że chyba zacznie wierzyć w szatana!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka