Dodaj do ulubionych

Transformers 3 : Dark of the moon =)

03.07.11, 20:20
Premiera 3 części kultowych i dobrze wam już znanych transformersów odbyła się 1 lipca, niecałe dwa dni temu. Chciałabym się dowiedzieć czy wy kociaki zdążyliście zobaczyć już tą produkcjęsmile Ja osobiście byłam na tym wczoraj w kinie na 3D, i muszę stwierdzić , że to najlepszy film akcji jaki w życiu oglądałam. Bardzo dobre efekty, spontaniczna akcja, nie do przewidzenia. Są momenty w którcy niedenemu z was na pewno zakręciłaby się łezka w okutongue_out Polecam ten film wam wszystkim.Warto na niego pójść nie pożałujeciebig_grin. Szczególne brawa dla Michaela Baya brawo. Ten to ma mózg, że by coś takiego stworzyć =)

PS. Jak było to kosz.
Obserwuj wątek
    • sasetka54 Re: Transformers 3 : Dark of the moon =) 03.07.11, 20:42
      wczoraj oglądałam. ja jestem fanką Tranformersów , więc nawet jakby Bay zrobił z niego szmirę i tak by mi się podobało. : D
      uwielbiam ten moment na autostradzie , jak Sam wypada z samochodu i Bee go łapie , a ten ciągle się drze xDD
      nie będę pisała plusów , bo do jutra bym pisała.
      minus : nie podobała mi się Carly. plastikowa, troche sztucznie grała .

film zajebisty , a Shia... serce
      • wampire13 Re: Transformers 3 : Dark of the moon =) 04.07.11, 12:04
        ten moment też mnie rozwalił xDbig_grin
        • darkness_day Re: Transformers 3 : Dark of the moon =) 06.07.11, 10:48
          Film był meega...te efekty specjalne...ahh.^^
          Zgadzam się z koleżanką wyżej, mi też ta Carly wydała się taka strasznie sztuczna.
          Całe 143 min. z Shią.big_grinserce
          • bennoda... To mój ukochany film!! 06.07.11, 18:41
            Byłam w niedziele i się zakochałam. Genialna gra aktorów, świetny pomysł i scenariusz, oraz elementy komedii! I jeszcze po raz 3 muzyka oparta na piosence Linkin Park - Iridescent!!! Był moment że się rozryczałam - jak Sam odnalazł Carly (albo się rozstawali) i wtedy jeszcze ten mostek z Iridescent!!! serceserceserceserceserce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka