justyna135 03.07.11, 22:45 Hej co myślicie o przerabianiu rzeczy których już nie nosicie na lepsze ?: Ja własnie przerobiłam moje stare dżinsy , co o nich myslicie? zdj1 zdj2 Jeżeli się nie podoba to kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: DIY shorts ! 04.07.11, 11:28 To ciekawy sposób na urozmaicenie garderoby Odpowiedz Link Zgłoś
answer Robiłam podobnie 07.07.11, 20:41 Ze starych dzinsów, obcięłam, postrzępiłam i ozdobiłam brzegi takimi hippie koralikami Czasem, jak w czymś już nie chodzę to farbuję. Na różowy, zielony, albo na tęczowo. A twoje szorty bardzo faajne!! Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 ^^^^^^^^^^ 04.07.11, 12:29 czemu nie ?! są różne fajne sposoby żeby coś przerobić Odpowiedz Link Zgłoś
happiness .;)))))))) 04.07.11, 12:32 lubię rzeczy diy,mają wtedy swój niepowtarzalny wygląd. ładnie przerobiłaś szorty,nie w moim stylu,ale naprawdę ładnie : )) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ DIY 04.07.11, 13:21 ładnie przerobiłaś, choć ja nie wyszłabym w nich na ulicę : ) Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: DIY 04.07.11, 13:37 Fajnie jak inni sobie przerabiają,ale ja mam do tego dwie lewe ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: DIY shorts ! 04.07.11, 13:41 Też podobnie przerobiłam stare jeansy na shorty Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: DIY shorts ! 04.07.11, 18:14 jak najbardziej podoba mi się jak ktoś przerabia swoje bluzki, spodnie i inne ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna135 Re: DIY shorts ! 04.07.11, 19:56 Dzięki za miłe komentarze , to moja pierwsza rzecz przerobiona i nie wszystkim się może podobać bo każdy ma inny gust ale polecam szczególnie kiedy się nudzicie Odpowiedz Link Zgłoś
vera7 Re: DIY shorts ! 12.07.11, 17:04 Jeżeli w niektóre rzeczy się mieścimy a np. już są troche sprane (głównie myśle o długich spodniach)to dla mnie nie ma sensu wyrzucać jak można przerobić na zasadzie obcięcia i doszycia czegoś własnego lub np. wycięcia dziurek, postrzępienia ich na "kolanach". Fajne Ci wyszły spodenki, i życzę żeby nie była to ostatnia rzecz jaką udało Ci się przerobić lub "udoskonalić' ponieważ świetne i fajne jest posiadanie czegoś "swojego". Innym przykładem jest użycie starszych rzeczy (które były noszone np. przez nasze mamy). Bez kupowania (jedynie skrócenie) zyskałam 2 fajne (bardziej eleganckie) spódnice. Jedyne co potrzeba to tylko szczęście by coś podchodzącego pod nasz styl się trafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: DIY shorts ! 12.07.11, 17:18 Bardzo pomysłowe Spodni to ja jednak nie ruszam, a przerabiam bluzki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kama182 Re: DIY shorts ! 03.09.11, 22:48 kocham strony z poradami DIY wiele rzeczy robie sama a spodenki bardzo fajne ;P Odpowiedz Link Zgłoś