erther 03.07.11, 23:08 Mam pytanie ,. Czy warto kupić sobie pękający lakier ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_ Re: Czy warto ? 03.07.11, 23:15 Jeśli Ci się podoba, to czemu nie, całkiem ładnie może to wyglądać. Moja mama ma i kiedyś z ciekawości sobie pomalowałam paznokcie, ale jakoś mnie to nie zachwyciło. Jestem zwolenniczką jednolitych paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa Re: Czy warto ? 03.07.11, 23:23 Ja mam podobnie jak mary_ że wole jednolity kolor, ale widziałam efekt pękających i nie jest aż taki zły to rzecz gustu, napewno w inglocie pozwoliliby Ci sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Czy warto ? 03.07.11, 23:28 Mi sie one bardzo podobają. Są dosyc drogie, ale sądzę że warto. Na wycieczce moja nauczycielka pomalowała mi i przyjaciółkom i bardzo fajnie to wyglądało. Ale każdy ma inny gust Odpowiedz Link Zgłoś
chilli55 WARTO!!! 04.07.11, 11:05 niedawno kupiłam sobie taki czarny. Jest całkiem fajny, bo pomalowanie trwa chwileczkę, a wygląda jak profesjonalny manicure. no może nie dokońca profesjonalny, ale wygląda fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wicia15 Re: Czy warto ? 04.07.11, 14:42 ja maluje paznokcie tylko przezroczystym lakierem, ale widziałam u lekarza taką dziewczynę z pękającym lakierem i całkiem fajnie to wyglądało. Nie wiem jaka jest cena ich, morze droższe od zwykłych. Jeśli tak moje koleżanki malują sobie dwoma lakierami żeby wyglądało na popękane i wcale nie gorzej to nie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
marcella_ Re: Czy warto ? 04.07.11, 14:06 Moja ciocia i kuzynki sobie taki kupiły, u mnie kosztuje chyba 9 lub 10 złotych : )* . <3 wygląda całkiem ciekawie więc, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Czy warto ? 04.07.11, 14:28 Ale super nawet nie wiedzialam , ze cos takiego jest. Moze kiedys sprobuje. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Czy warto ? 04.07.11, 15:16 Kup jak ci się podoba. Nie widzę problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: Czy warto ? 04.07.11, 17:58 to zależy czy on Ci się podoba. mi się nie podoba więc sobie nie kupuję.logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa2226 Re: No jasne ! 10.08.11, 21:06 Te lakiery są super tylko zanim kupisz poszperaj też w innym sklepie, bo może w jakims będą tańsze. U mnie są za 9 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_black Re: Czy warto ? 10.08.11, 22:14 widziałam taki u koleżanki i bardzo mi się podobał efekt Odpowiedz Link Zgłoś