Dodaj do ulubionych

Grube nogi!!!

04.07.11, 20:26
Czy ktoś może wie jakie konkretnie ubrania wyszczuplają nogi,jakie kolory i jakie ćwiczenia mogę wykonywać w domu,by pozbyć się koszmaru.sadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsad
Proszę piszcie!!!
Obserwuj wątek
    • alexis69 Re: Grube nogi!!! 04.07.11, 20:31
      też mam grube nogi, próbowałam coś z tym robić, ale właśnie najciężej jest schudnąć z ud i tyłka, więc zrezygnowałam i zaakceptowałam te grube uda -,- nie wiem co mój chłopak w nich widzi. lol2. tongue_out
      • vickivictoria Re: Grube nogi!!! 04.07.11, 20:41
        Wiem co czujesz tylko ,że ze mnie naśmiewają się znajomi!
        • arbd Re: Grube nogi!!! 04.07.11, 20:53
          Spróbuj nie jeść chleba i ziemniaków przez co najmniej miesiąc to od razu zobaczysz różnice. ;D
    • nusska Re: Grube nogi!!! 05.07.11, 11:55
      czarny wyszczupla. o ćwiczeniach poszukaj na necie-napewno dowiesz sie wiecej ;]
    • caterina97 Re: Grube nogi!!! 05.07.11, 15:45
      Przede wszystkim usuń białe pieczywo, ziemniaki i soki ze swojego menu ;p Już po miesiącu zauważysz dużą różnicę. Ja jestem na diecie coś w stylu białkowej, że od 16 jem same białko. Do 12 możesz jeść wszystko co chcesz, obiady również mogą być takie jak wcześniej. Jedz mało, ale 4 razy dziennie, co 3 godziny. 40 min dziennie rower lub szybki spacer. Działa, działa, sprawdzone ; )
    • pauliska1212 Re: Grube nogi!!! 05.07.11, 18:48
      ja też mam ;c
    • najladniejsze Re: Grube nogi!!! 05.07.11, 19:28
      www.youtube.com/watch?v=iJ9W1dryqzE Wejdź sobie w to i na jakiś czas odpuść sobie słodycze (wiadomo od czasu do czasu można się skusić) ,ale pamiętaj nie przesadzaj każdy może trochę poćwiczyć dla siebie.Jednak wiele kobiet ma teraz obszerne nogi po prostu ,niektóre maja taka naturę.wink Chłopakom podobają się kształty ,a dziewczynami się nie przejmuj bo po prostu czasami zazdroszczą.(oczywiście nie wszystkie)suspicious
    • emisia1 Re: Grube nogi!!! 05.07.11, 21:45
      To mit, że nie wolno jest jeść ziemniaków, trzeba po prostu nie dodawać do nich zbędnych kalorii, a pieczywo razowe jest o wiele lepsze od białego. Trzeba też pić dużo wody i 0 słodyczy, ale konieczne też są ćwiczenia.

kwiat
    • gorzata.14 Re: Grube nogi!!! 05.07.11, 23:14
      Niestety ja tez mam grube nogi a szczególnie uda. Brzuch ok.
      • klaudzior Re: Grube nogi!!! 26.09.11, 14:17
        mnie też to dotyczy. ;/

ale tak jeszcze gratis to mam problemy z nogami i nie za bardzo mogę ćwiczyć, więc pozostaje mi tylko ograniczenie słodyczy itp.
    • lonellygirl Re: Grube nogi!!! 28.09.11, 15:17
      rower , bieganie. wink i jak najwięcej chodzić ! wink a może masz po prostu taką figurę ? ja nie jestem gruba , a mam grube uda i szerokie biodra.
      myślę ,że pomogą ciemne dżinsy , nogom smukłości nadają też szpilki. wink

ale najważniejsze jest to by zaakceptować własny wygląd , wcześniej nogi mi też przeszkadzały , ale teraz je lubię. powodzenia ! <3
      • dooska Re: Grube nogi!!! 28.09.11, 16:17
        widzę, że nie tylko Ty masz z tym problem...
        oczywiście noś czarne rurki, które optycznie wyszczuplają nogi wink
        hmm...zrezygnuj ze słodyczy, ziemniaków...a zamiast białego chleba jedz wafle ryżowe c:
        ćwiczenia na uda:
        rower, bieganie...
        efekty będą na pewno! trzymam kciuki ; )
    • monia12xd Re: Grube nogi!!! 28.09.11, 21:02
      e tam ja ma grube i mam gdzieś ;D
      • milusia22 Re: Grube nogi!!! 28.09.11, 21:12
        też mam grube nogi :p noś czarne spodnie :] w nich nogi wyglądają zgrabniej. nie jedz słodyczy i wsiadaj na rowerek i powinno być lepiej
    • Re: Grube nogi!!! 29.09.11, 22:09
      dziewczyny dobrze radza, ale co do rowerka to nie jestem zbyt przekonana, chodze na areobik i trenerka daje nam wycisk tylko dlatego zeby nam sie miesnie uformowaly, na uda sa naprawde trudne cwiczenia zeby je wyszczuplic, powiem Ci ze grubsze nogi to raczej atut niz wada, poniewaz jak wiadomo kazdej kobiecie chlopcy leca na kraglosci, chodzi tu o tylek, biodra, i nasze sexy smilenozki
      moje kochane nie przejmujmy sie bzdurami,akceptujmy sie takie jakie jestesmy, oczywiscie nogi mam grube, ale co z tego to nie jest najwazniejsze
      • Re: Grube nogi!!! 29.09.11, 22:09
        mania-klara.blogspot.com/
    • paulusia098 Re: Grube nogi!!! 29.09.11, 22:28
      też mam grube nogi, nienawidzę ich, nikt mi tego nie mówi, nawet niektórzy uważają, że są ładne, ale ja wiem jakie są i nikt mi nie wmówi, że są ładne -.-
      próbuję różnych rzeczy, ale nie potrafię nie jeść słodyczy, niestety jestem tak załamana, że chyba bd musiała, staram się ćwiczyć, skaczę na skakance, ale nie pomaga, teraz chce się zapisać na basen, bo kocham pływać smile i zacznę jeść częściej i mniej i może przestanę jeść ziemniaki i białe pieczywo smile
    • nickaa Re: Grube nogi!!! 29.09.11, 22:50
      też mam grube nogi. troszkę śmiesznie to wygląda bo mam ładny płaski szczupły brzuch fajne wcięcie i takie balerony ;D ale jak dla mnie takie nogi to atut. uwierz mi faceci wolą jak dziewczyna ma więcej tłuszczu niż jak wystają jej kości smile a ćwiczenia to chyba bieganie.
      • anita00 Re: Grube nogi!!! 30.11.11, 17:05
        Mam podobnie smile mam normalną wagę, płaski brzuch a łydki okropne 42 cm w obwodzie . Całe życie zmagałam się z tym kompleksem . Najgożej jest kupić kozaki na zimę. Jeszcze takich nie znalazłam. Super że są takie blogi myślałąm ze jestem sama z tym problemem.
    • kiwi Re: Grube nogi!!! 30.09.11, 09:38
      no na pewno ktoś z grubymi nogami nie powinien zakładać ultra wąskich rurek.
    • dominika12154 Re: Grube nogi!!! 31.10.11, 16:56
      Mam ten sam problem.. może nie szerokie biodra ale grube uda...i góra ud jest ok tylko zaraz przed kolanami powinny się zwężać a u mnie lipa... dlatego jak kupuję rurki to zawsze są za luźne w biodrach/talii a na udach dobre bądź obcisłe... i mówię Wam że to że nie będziesz nosiła rurek nic nie da...sama próbowałam. Na pewno zgodzę się z tym że szpilki, platformy wysmuklają nogi... noś beżowe buty to wydłużysz nogi. smile Tyle ode mnie... te spróbuję coś zrobić z tymi nogami ale wątpię że się uda tongue_out
    • deklove tuu ;) 30.11.11, 21:07
      Hej wink
      Jak już ktoś wcześniej wspomniał, Uda musza mieć kształty! ;D
      Ale jeśli naprawde czujesz sie nie atrakcyjna i chcesz schudnać to;
      Po 1 ; Wiekszej bzdury nie słyszałam żeby nie jeść ziemniaków? WTF?! Nie wiem czy wiecie ale w piramidzie żywienia są na pierwszym miejscu. To nie one tuczą to te tłuste miecho które do nich zjadacie. To słodycze są tuczące. To tłuste mieso, i smażone potrawy są tuczące. Wiec to powinnaś ograniczyć. Pić wiecej wody. Jeść regularnie dania ( 5 razy dziennie). Wykonowyać regullarnie cwiczenia ( tzn. np. jak masz w-f w sql to w domu zrob sb 30 min. cw a kiedy nie masz w-f to ok. 40-50 min. nie musza to być same skłony, brzuszki itp. może być też basen, rolki, bieganie itp.)
      Najpierw jak ograniczysz rzeczy które tylko tworzą tkanke tłuszczową, zaczniesz ja zwalczać ćwiczeniami to napewno osiagniesz swoj cel. I nie rób tego dla tego, ze znajomym sie nie podoba. To TY masz sie czuć dobze we własnym ciele nikt inny.
      Pozdrawiam zycze udanych efektów ;-*
      • anita00 :) 30.11.11, 22:48
        Może wiecie gdzie kupić kazaki zimowe ?? Moze wam udało się je zdobyć ??
    • thylane . 22.12.11, 18:10
      Przysiady są najlepsze. Po 50 trzy razy dziennie. ; - )

Wyszczuplają ciemne kolory. Nie noś rurek, bo przez nie wyglądasz gorzej. Spodnie albo dzwony albo proste. Nie wiem, nigdy nie miałam z tym problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka