Dodaj do ulubionych

Pomocy , Chodzi O Psa .. !

04.07.11, 22:36
Wiem ze były juz 3 wątki na temat o mojego psa .. ale mysle ze mi pomozecie ; ) No więc tak .. wszystko ładnie pięknie , wiem że wziąźć Maltańczyka suczke , ale mam problem .. Moje mieszkanie jest wynajęte, więc wiedziałam że w 100 % nie będę miała tego psa , no i wyszedł mały problem .. Bo ten właściciel to kolega mojego taty tak ogólnie . . i dzwonił do niego czy moge sobię kupic , on nie jest tym zachwycony , powiedział że musi sie zastanowic .. tata powiedzial zebym jutro ( jak przyjdzie po wypłate ) żebym z tym panem pogadała i go jakoś zachęciła , no ale .. jak mam go zachęcić ? Koteczki pomóżcie : c licze na was , bo zawsze mi pomagacie : )

dziękuje i pozdrawiam , prosze do jutro do 11 nie usuwac watku .. ; ) serceserceserce
Obserwuj wątek
    • determinatex3 Proszę .. Pomóżcie ! . 05.07.11, 01:01
    • kc_m Re: Pomocy , Chodzi O Psa .. ! 05.07.11, 01:40
      daj mu dupe. wtedy sie zgodzi nawet na konia. pozdrawiamsmile
    • koniara8 Re: Pomocy , Chodzi O Psa .. ! 05.07.11, 09:39
      Powiedz tak:
      Zawsze marzyłam żeby mieć psa, właśnie takiego. Psy tej rasy są świetne, posłuszne (wymyślaj ile wlezie) ... Łagodne .. Dlatego bardzo pana proszę .. (szeroki uśmiech) .
    • minka95 Re: Pomocy , Chodzi O Psa .. ! 05.07.11, 09:55
      mysle że ten pan boi szkód jakich pies narządzi...przekonaj że to łagodna rasa....(pewnie bedzie sie też bał że bedzie sikał gdzie popadnie.... muisz znaleźc cos co go przekona że bedziesz go regularnie wyprowadzała itd itp
      • kama96 Re: Pomocy , Chodzi O Psa .. ! 05.07.11, 12:19
        Powiedz temu panu, że te pieski są łagodne i milutkie. Zapewnij, że nie wyrządzi żadnych szkód. Może on myśli, że to jest jakiś wielki pies. Powodzenia big_grin
    • gumis114 Re: Pomocy , Chodzi O Psa .. ! 05.07.11, 15:44
      >kliknij<
      • diamond_girl12 Re: Pomocy , Chodzi O Psa .. ! 09.07.11, 12:15
        Uśmiechaj się, powiedz, że bardzo Ci na tym zależy i wgl.

Ale... Dlaczego musisz mieć zgodę tego właściciela ? Przecież płacicie za to, że tam mieszkacie, więc dlaczego nie mozesz kupić sobie psa bez pytania ?
        • elisss92 Re: Pomocy , Chodzi O Psa .. ! 09.07.11, 23:45
          mam suczkę maltańczyka i to najbardziej kochany pies świata! Lunka jest grzeczna, dość posłuszna, czujna ale nie za głośna wink
          Przy dokładnym czesaniu włosów (tak! nie sierści- kolejny argument) nie zostawia ich tak dużo jak pies z sierścią (jednak trzeba czesać, bo jak nie to kłaki będa wszędzie, dosłownie wszędzie). To pies przytulanka-do towarzystwa, zabawy, poprawia humor. dzięki niej przetrwałam najgorszy czas mojego życia (wypełniła mi czas). Jest mały, więc to też może być kolejny plus dla mieszkania wink
          Pokaż może temu panu zdjęcia tego psa, na swoim profilu mam jedno czy dwa wink
          I możesz poszukać także na moim fotoblogu (slowoprawdy)

Maltańczyki są tak słodkie, że nie sposób im się oprzeć wink
    • gorzata.14 Re: Pomocy , Chodzi O Psa .. ! 17.07.11, 14:46
      Powiedz że od dawna chcesz mieć psa itp.
    • klaudia_25 Re: Pomocy , Chodzi O Psa .. ! 17.07.11, 21:41
      Że od dawna chcesz mieć psa, że będziesz się nim dobrze zajmować itp. tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka