pattrysia 06.07.11, 20:01 u mnie cały czas pada i jest chłodno ta pogoda psuje mi psuje wakacje a jak jest u was ? czy wam zła pogoda może zepsuć plany ? jak coś to koszyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_laudii Re: fatalna pogoda ;((( 06.07.11, 22:41 U mnie jest straszna pogoda . Co to za wakacje ?? Siedzenie w domu bo leje My z koleżankami i kolegami cały czas spoglądamy na pogodę jak jest jakieś rozjaśnienie brak deszczu to się zgadujemy i wychodzimy na dwór ,ale musi być ciągle ciepło i ładnie słonecznie !! Bo nie wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: fatalna pogoda ;((( 07.07.11, 11:27 oj może zepsuć. liczę, że będzie ładnie xd. Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: fatalna pogoda ;((( 07.07.11, 11:33 u mnie teraz jest ładnie <3 i miejmy nadzieję, że tak pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: fatalna pogoda ;((( 07.07.11, 11:39 Zimno w hoy . A deszcz raz pada ,a raz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bananka ♥ 07.07.11, 17:44 u mnie też fatalna, a szkoda, bo miałam tyle planów ; << Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: fatalna pogoda ;((( 07.07.11, 18:08 u mnie dziś jest ładnie . ;d słońce , ciepło ahh . ale w piątek , sobotę , niedzielę , poniedziałek , wtorek i środę bez przerwy padał deszcz . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: fatalna pogoda ;((( 07.07.11, 18:46 u mnie też fatalnie. niby nie pada, ale ta pogoda jest taka usypiająca. mam nadzieję, że planów na przyszły tydzień mi nie popsuje. musi się poprawić i koniec! amen fashion ! Odpowiedz Link Zgłoś
girl_321 Re: fatalna pogoda ;((( 07.07.11, 23:37 no pogoda jest do kitu :< ja we wtorek wróciłam zza granicy i po prostu się załamałam. tam słońce a tutaj deszcz. beznadziejne wakacje, mam nadzieję, że pogoda się poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: fatalna pogoda ;((( 08.07.11, 00:10 Ja mam wielką nadzieję , że to już koniec tej okropnej pogody bo to ostatnio mój tydzień w Polsce i chcę go spędzić w słońcu , z przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: fatalna pogoda ;((( 15.07.11, 05:42 mnie nawet burza nie zatrzyma w domu <333 chyba, że na prawde mam lenia i nie chce mi sie tyłka ruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś