mindi1999 07.07.11, 14:40 Jakiego zaklęcia z Harry'ego Pottera najchętniej byście użyli i w jakiej sytuacji? Ja chyba Chłoszczyść, gdy mam posprzątać pokój xD Jak było to kosz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sims Re: Zaklęcia z Pottera 13.07.11, 11:49 wszystkich związanych z tym , co mi się przydaje Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Zaklęcia z Pottera 07.07.11, 16:49 Imperio, zapanuje nad siostrą i będzie moim niewolnikiem, chociaż za to grozi dożywocie xD Odpowiedz Link Zgłoś
bananka ♥ 07.07.11, 16:59 ja nie wierzę w magię, tak ogólnie. wiem, że te zaklęcia `niby nic nie znaczą`, ale Harry Potter to czarna magia, lepiej z tym nie zaczynać, to się może źle skończyć. to potrafi zniszczyć człowieka, sama coś wiem na ten temat. pewnie niekórzy teraz sb pomyślą : `co za debilka, że niby HP szkodliwy?`, ale ja swoje wiem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bananka ♥ 07.07.11, 17:37 ale co mam wyjaśnić? moja dobra kolezanka kiedyś była taką wielbicielką magii, zaklęc, duchów itp., kiedyś była w łazience, <to było na kolonii, byłam z nią w pokoju> nagle wrzasnęła, że w lustrze widzi niby wiedźme. miała tak mocne schizy, że w środku nocy trzeba było z nią jechać do psychiatry, bo ona już nie mogła wytrzymać, wszędzie widziała wiedźme, która za nią chodziła. potem pojechała do szpitala. i więcej już jej nie widziałam, ani nie słyszłam, czy ona wgl. żyje. tak się skończyła jej `zabawa z magią`. ja jestem religijnym człowiekiem i to zdarzenie mnie jeszcze bardziej utwierdziło w tym, że takie rzeczy na pozór są niby normalner, ale za nimi kryje się wielkie zło. Odpowiedz Link Zgłoś
yvonne15 Re: 12.07.11, 20:20 Ja tam od wielu lat czytam jestem fanką HP, bardzo duzo czytam na temat magii, dość często sobie wróżę (np. z ręki, wahadełko, numerologia, tarot), ostatnio nawet zaczęłam uczyć się odczytywać swoja aurę, mam laleczkę voodoo (własnoręcznie zrobioną), którą "używam" od czasu do czasu, często też medytuję, ale jakoś nigdy nic mi się takiego nie wydarzyło xP Odpowiedz Link Zgłoś
ice_tea Re: 10.08.11, 01:07 HAHAHHAHAHAHAHAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_ginny Re: Zaklęcia z Pottera 12.07.11, 20:33 Jest ich kilka - Chłoszczyć - do sprzątania pokoju - Accio - straszny ze mnie leń - Drętwota - żeby załatwić debili w szkole i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
lunairetic Re: Zaklęcia z Pottera 12.07.11, 20:55 Cruciatus - na niewiinej ofierze najlepiej w obecności jej rodziny Sectumsempra - prosto w twarz ewentualnie inne przydatne podczas walki (lub raczej po i przed) Episkey, nox, mufliato Czarnoksiężnicy RULEZ! Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Zaklęcia z Pottera 13.07.11, 13:12 patrząc co robię , gdzie i jak ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ @bananka 18.07.11, 21:41 Chyba trochę przesadziłaś? To co opisałaś o swojej koleżance a HP to dwie różne rzeczy. Poza tym, chyba każdy fan wie, że to jest fikcja, chociaż nawet nie wiem jak bardzo chciałby wierzyć, że to prawda<3 Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek_ Re: Zaklęcia z Pottera 20.07.11, 14:29 -Chłoszczyść -Accio A do tego co napisała bananka, od HP do wywoływania duchów itd. to daleka droga. Poza tym chyba mało kto wierzy, że jak z patykiem w ręku wrzasnę Avada Kevadra to padnie trupem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzowa. Avada. 20.07.11, 15:23 serio -,- nie którzy tak mnie wkurzają, że chętnie ich bym zabiła... Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re: Zaklęcia z Pottera 20.07.11, 16:08 Chętnie bym użyła zaklęcia Chłoszczyść,Innaminitus Conjurus,Legilimens i Obliviate Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Zaklęcia z Pottera 21.07.11, 22:04 Accio Obliviate Wingardium Leviosa Drętwota i wiele, wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
lubiebateriexd Re: Zaklęcia z Pottera 21.07.11, 22:18 Ja osobiście w magię wierzę , takie moje małe dziwactwo z wielu innych Zaklęcia niewybaczalne (Avada Kedavra , Cruciatus ,Imperius) . Hym chyba użyłabym ich wtedy gdy mnie ktos ostro wkurzy . Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Zaklęcia z Pottera 10.08.11, 01:00 Accio - duży leń ze mnie Expecto Patronum - nie wiem co to znaczy, ale nie lubię Dementorów. ♥ Avada Kedavra - na niektóre pokemony w necie. : ) Czasem to żałuje, że maga nie istnieje, bardzo by sie przydała w różnych sytuacjach. : D Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Re: Zaklęcia z Pottera 10.08.11, 14:04 Hehe ja chyba też zwłaszcza jak szykuję jakis strój Mam niezły bałagan później Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Zaklęcia z Pottera 15.08.11, 17:13 Jęzlep, by moja nuczycielka od niemca w końcu przestała gadać. Expecto Patronum, by zrobić na ludziach wrażenie Chłoszczyć by wysparzątać cały dom i pokój, żeby się mama nie czepiała Accio, by przywoływać różne rzeczy ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
kama182 Re: Zaklęcia z Pottera 17.08.11, 19:27 crucio i imperio na niektórych osobach i chciała bym mieć ten żel do włosów którego użyła Hermiona w czarze ognia ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Zaklęcia z Pottera 19.08.11, 00:20 oczywiście Chłoszczyść, straszna ze mnie bałaganiara. Lumos/Nox. Accio, taak, leń ze mnie również. ;3 Alohomora, jak zapominam kluczy z domu. c: Episkey. nie lubię się kaleczyć. Ferula. j/w. Impedimenta. Impervius. Jęzlep. Kameleus. Legillimens. Locomotor. Muffliato. Obliviate. Oppugno. Reparo. psuja ze mnie. Wingardium Leviosa. Aresto Momentum. Diminuendo. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Zaklęcia z Pottera 19.08.11, 16:56 Używałabym tych, które byłyby mi najbardziej potrzebne w danej chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Zaklęcia z Pottera 22.08.11, 19:31 ja bym chętnie użyła paru zaklęć: Imperius [żeby przejmować kontrolę nad innymi], Confringo [mam słabość do siania chaosu], Legilimens [żeby czytać w myślach innych osób], Accio [żeby nie łazić po rzeczy] i Chłoszczyść [żeby nie sprzątać] . Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: Zaklęcia z Pottera 22.08.11, 20:32 Cruciatus, Obliviate, Alohomora, Expecto Patronum i Expelliarmus no to tyle ;d Odpowiedz Link Zgłoś