Dodaj do ulubionych

Letnie wieczory

10.07.11, 19:39
Siema ! Słuchajcie kotki , jestem sama w domu z rodzicami, siostra wyjechała, przyjaciółka też. Książkę przeczytałam, w tv nic nie ma, Na komputerze nudy. Co mam robić w letnie wieczory? Wszystkie koleżanki gdzieś wyjechały. Już zaraz koniec roku a ja spędzę te wakacje siedząc przed komputerem? Ludzie jakiego ja mam doła! Proszę! jak mam miło spędzić letni wieczór ? : <

Jak coś to kosz serce
Obserwuj wątek
    • monrooe_ Re: Letnie wieczory 10.07.11, 19:56
      Odś
      • piotruspan Re: Letnie wieczory 10.07.11, 21:28
        Cóż zawsze możesz pójść na spacer albo rowerkiem się przejechać, jeżeli mieszkasz w jakimś większym mieście to idź do kina albo wypożycz sobie jakiś fajny film. A jeśli masz jakieś hobby to zajmij się nim a jeśli nie to może jakieś znajdziesz. Zawsze możesz też zobaczyć czy tam gdzie mieszkasz są jakieś zajęcia albo wydarzenia dla młodzieży.
    • nothing... Re: Letnie wieczory 10.07.11, 21:36
      Jeżeli mieszkasz w bloku możesz wyjść na balkon, np. z mp3. Ja tak robię, jestem w stanie przesiedzieć tak kilka godzin, na prawdę c;
      • szalona12345 Re: Letnie wieczory 11.07.11, 02:07
        Całkowicie zgadzam się z piotruspan i nothing... wink
        • monrooe_ Re: Letnie wieczory 11.07.11, 12:07
          Dzięki ;*
    • mweezy . 11.07.11, 15:31
      Pospaceruj, letnie wieczory są takie piękne. Możesz wyjść sobie na podwórko z kocykiem i tam poczytać, podrzemać czy no nie wiem, pisać jakieś opowiadanie, robić biżuterię, malować. Co chcesz.
    • gumis114 Re: Letnie wieczory 12.07.11, 13:10
      >kliknij< wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka